03 / 05 / 2024

Binaya ek balkon yapılabilir mi

Binaya ek balkon yapılabilir mi

Hürriyet gazetesi köşe yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında Binaya ek balkon yapılabilir mi konusunu kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

Binaya sonradan balkon yapılabilir mi?

Hürriyet köşe yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında binaya sonradan balkon yaptırılıp yaptırılamayacağını yazdı...

Riskli binaya 'ek vergi' geliyor!

Meclis Deprem Araştırma Komisyonu tarafından kentsel dönüşüm bütçesi oluşturmak için otoparkı olmayan veya altında iş yeri olan riskli riskli binalardan ek vergi almak için öneride bulundu.

Binaya ek balkon yapılabilir mi?

Hürriyet gazetesi köşe yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında Binaya ek balkon yapılabilir mi konusunu kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

İzmit Belediye Meclisi'nde Ekşi ailesine ait bina için imar izni oylaması!

İzmit Belediye Meclisi’nde 9’uncu gündem maddesi olan kat izni görüşülecek. Ekşi ailesine ait olan binaya 8 kat için imar izni isteniyor!

Çukurova Balkon’da 138 bin TL indirimle 2+1 daire fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul, GYODER, KONUTDER ve İNDER öncülüğünde konut sektörünü canlandırmak üzere başlatılan peşin ve kredili alımlarda yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 5 peşinat ve 120 ay 0.98 faiz kampanyasına Çukurova Balkon projesi ile katıldı.

Çukurova Balkon’da yüzde 20 indirime ek avantajlar!

Çukurova Balkon’da yüzde 20 indirime ek, yüzde 30 avantajlı faiz oranı ve 10 yıl vadeli kredi ile tarihi fırsat sunuluyor. 1+1'ler 80 bin TL indirimle hemen teslim teslim ediliyor..

Çukurova Balkon’dan Kadınlar Günü fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da yer alan projesi Çukurova Balkon’dan Dünya Kadınlar Günü’nde konut almak isteyen kadınlara mevcut kampanyasına ek olarak yüzde 8 indirim imkanı sunuyor. 

Manisa İmam Hatip Lisesi'nin yeni ek binası devredildi!

Manisa İmam Hatip Lisesi'ne ek bina olarak yapılan, FETÖ'nün himayesi altına almaya çalıştığı binaya devlet tarafından el konuldu. Bağışlar ve öğrenci yardımlarıyla inşa edilen yeni ek bina Şehzadeler Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devredildi.

Academic Hospital'ın yeni binası ne zaman açılacak?

Academic Hospital, mevcut kapasitesini %45 büyütme kararı aldı. Ana binaya ek olarak 5.162 metrekarelik bir alanda faaliyet gösterecek olan yüksek standartlara sahip yeni binanın yakında hizmete açılması planlanıyor.

Çukurova Balkon'da fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor!

Kartal Metrosu'na 600 metre mesafede konumlanan Çukurova Balkon'da, lansman dönemine özel sıfır peşinat ve bir yıl sonra ödeme kampanyasına ek olarak vade farksız kişiye özel ödeme planı da uygulanıyor.

Sonradan balkon yapılabilir mi?

Balkonsuz olarak ruhsatı alınan ve bu şekilde inşa edilen bir binaya sonradan balkon yapılabilir mi? Sonradan balkon nasıl yapılır? Sonradan balkon yapılabilmesi için gerekli olan prosedür nedir? İşte yanıtı..

Balkon metrekareye girer mi?

Bir evin gerçek kullanım alanını net metrekare söylüyor. Peki açık çıkmalar olarak nitelendirilen balkonlar metrekareye dahil edilir mi? Balkon metrekareye girer mi? İşte sorularınızın yanıtı...

İbrahim Ekşi, İdealist GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO)'da, yeni yönetim kurulu görev dağılımı yapıldı. Şirkette ayrıca denetimden sorumlu komite de seçildi. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi oldu!

Binaya ek balkon yapılabilir mi Haberi

Binaya ek balkon yapılabilir mi

Hürriyet gazetesi köşe yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında Binaya ek balkon yapılabilir mi konusunu kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

Mimari projede olmayan ve bina iskânı balkonsuz şekilde alınan gayrimenkullere, gerekli izinler ve ilgili prosedürler takip edilerek sonradan balkon eklenebiliyor. Ama komşularınızın ‘olur’u ve belediyeden ruhsat almak koşuluyla. Aksi halde, komşularınızdan birinin şikâyeti üzerine ekstra balkonunuz ‘kaçak’ diye yıkılır. Aynı zamanda para cezası da kesilir. Emeğiniz ve paranız boşa gider.

Önce okurum G.D.’nin sorusu:

“Yeni aldığımız eve balkon yaptırıyoruz. Balkon şu anda yarı yapılı şekilde. İzin alınması gerekiyormuş. Biz bunu atladık. Bir şikâyet durumunda sıkıntı çıkar mı? Binada oturanlardan izin alırsak sorun çözümlenebilir mi?”

Okurum G.D,. mimari projede olmayan ve bina iskânı balkonsuz şekilde alınan bir binaya ek balkonun nasıl yapılabileceğini ve izlemesi...