04 / 05 / 2024

bingöl köprü yapımı

bingöl köprü yapımı

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, yıkılan eski Çapakçur Köprüsü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Barakazi,"Yıkılan köprünün yerine yapacağımız geçici köprümüzü makul bir sürede tamamlayacağız'' dedi.

Bakan Abdulkadir Uraloğlu: 4 ekolojik köprü yapım çalışmaları devam ediyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 4 ekolojik köprünün de yapım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Grev dalgası yayılıyor, havacılık ve ulaşım sektörleri kilit

Avrupa ülkelerinde artan enflasyon nedeniyle çalışanların maaşlarında iyileştirme yapılması isteniyor. Hükümetler zam talebine karşı direnirken özellikle havacılık ve ulaşım sektörlerinde yaygınlaşan grevler kaos yaşanmasına neden oluyor.

Malatya Büyükşehir'den kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Battalgazi'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Söz konusu ihale 26 Mayıs 2022 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek...

Diyarbakır'da 1 milyar 150 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Kayapınar'da 1 milyar 150 milyon TL bedelle arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştirecek.

Muğla Milas'ta 59.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla Milas'ta kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Kütahya'da kira karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kütahya Belediye Başkanlığı, kira karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor. İhale 29 Haziran 2021 tarihinde yapılacak.

Emlakçılık kanunu çıktı mı?

Taşınmaz ticareti ile ilgili 2018 yılından bu yana bir dizi düzenleme yapıldı. Peki emlakçılık kanunu çıktı mı? Yeni düzenleme neler getirdi? İşte tüm merak edilenler...

Malatya'da 31 milyon TL'ye arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Yeşilyurt'ta arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor.

Kütahya'da kira karşılığı inşaat yapım işi!

Kütahya Belediye Başkanlığı, kira karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. ihale 16 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Isparta Gelendost'ta bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı mecliste!

Isparta ilinin Gelendost ilçesine bağlı bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cesur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Akşehir'de kavşak ve köprü yapımı ihalesi mecliste!

Akşehir Yunak Devlet Yolunda kavşak ve köprü yapımı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon liralık sağlık yatırımı!

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon liralık sağlık yatırımı yapılması planlanıyor. 

Cotek İnşaat Turizm Tarım Seracılık Proje Yapım Anonim Şirketi kuruldu!

Cotek İnşaat Turizm Tarım Seracılık Proje Yapım Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Özbek tarafından kuruldu.

bingöl köprü yapımı Haberi

bingöl köprü yapımı

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, sel felaketinde yıkılan eski Çapakçur Köprüsü yerine geçici köprü yapılacağını söyledi. Bingöl Belediyesi Başkanı Barakazi, kentte görev yapan ulusal ve yerel basın temsileriyle bir araya geldi. Bingöl Belediyesi Sosyal Tesislerde gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Barakazi, 13 Nisan Perşembe günü meydana gelen sel felaketinde yıkılan eski Çapakçur Köprüsünün bulunduğu alanda geçici bir köprü yapılacağını aktardı. 


Bahçelievler Mahallesi ile Karşıyaka Mahallesini birbirine bağlayan eski Çapakçur Köprüsün de kısa sürede yeniden inşa edileceğini belirten Barakazi,"Yıkılan köprünün yerine yapacağımız geçici köprümüzü makul bir sürede tamamlayacağız. Köprüde kayalığın dibinde, o yola uygun şekilde düzenleyerek bahçe içerisinden bir bağlantıyı kısa sürede yapmak istiyoruz. Biz bunu da yaptığımızda, geçici durum ihtiyacımızı görecek. İlk amacımız küçük araçların geçmesi. Gerekli işaretlemeler de yapılacak. Şehir...