08 / 05 / 2024

Bingöl Merkez TOKİ

Bingöl Merkez TOKİ

TOKİ'nin Bingöl projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak edilenler belli oldu. Peki TOKİ Bingöl Merkez projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bingöl Merkez 2022 ucuz konut projesi...

Bingöl Merkez TOKİ altyapı ve çevre düzenleme inşaat yapım işi!

Bingöl İli Merkez İlçesi Saray Mahallesi 98 Adet AİT ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Bingöl Merkez'e 600 adet 2+1, 3+1 ucuz konut!

TOKİ'nin Bingöl projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak edilenler belli oldu. Peki TOKİ Bingöl Merkez projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bingöl Merkez 2022 ucuz konut projesi...

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık iş hanı!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl Merkez Yenişehir Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde bulunan 91 adet bağımsız bölümden oluşan iş hanını 59 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkardı.

Bingöl Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bingöl ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bingöl Kültür Mahellesi'nde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Bingöl Merkez’de yer alan Kültür Mahallesi’nde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tamamlanmaması ile ilgili Bingöl CHP İl Başkanı Ahmet Bazencir, “Kentsel dönüşüm projesinin akıbetinin biran önce sonuçlandırılması ve hak sahiplerinin mağduriyetlerinin giderilmesi gerekmektedir.” dedi…

TOKİ Bingöl Adaklı 96 konut ihalesi 24 Ekim'de!

TOKİ Bingöl İli Adaklı İlçesi Merkez Mahallesi 96 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Ekim'de gerçekleştirilecek...

Bingöl Adaklı TOKİ 2019 kura çekimi tarihi!

Bingöl Adaklı TOKİ 2019 kura çekimi tarihi haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

​Bingöl Merkez Kültür Mahallesi’nde dönüşüm başladı!

​Bingöl Belediyesi tarafından Merkez Kültür Mahallesi’nde uygulanan Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde çalışmalar başladı.

Bingöl Merkez Hükümet Konağı'nın ihalesi bugün!

İhalesi iki kere ertelenen Bingöl İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi yeniden ihale edilecek. İhalesi bugün gerçekleşecek.

Bingöl III. Kısım Küçük Sanayi Sitesi işyeri yapım ihalesi 11 Temmuz'da!

Bingöl Merkez III. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından 501 işyeri yapım işi ihale ediliyor. İhale 11 Temmuz'da gerçekleşecek..

Bingöl Küçük Sanayi Sitesi işyeri yapım ihalesi 11 Temmuz'da!

Bingöl Merkez III. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından 501 işyeri yapım işi ihale ediliyor. İhale 11 Temmuz'da yapılacak...

TOKİ'den Bingöl'e hükümet konağı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl Merkez Hükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

TOKİ'den Bingöl Adaklı'ya 75 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) mülkiyeti Bingöl Adaklı Belediyesi'ne ait olan arazide 75 konutluk proje inşa edecek. Konutların başvuruları 31 Mayıs'a kadar devam edecek.

Bingöl'de riskli alan ilan edildi!

Bingöl Merkez'de Kültür Mahallesi'nde bulunan bölge riskli alan ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Bingöl Merkez TOKİ Haberi

Bingöl Merkez TOKİ

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan tarafından, dar gelirli vatandaşların heyecanla beklediği Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesine ilişkin bütün ayrıntılar 13 Eylül tarihinde duyurulmuştu. TOKİ 250 bin sosyal konut projesi için başvurular 14 Eylül tarihinde resmen başlatıldı ve son başvuru tarihi ise Ekim'in sonu olarak belirlendi.

Dar gelirlilerin heyecanla beklediği ve ismi İlk Evim, İlk İş Yerim şeklinde duyurulan proje çerçevesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar yapılacak. TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesi ile beraber 81 ilde yeni ve ucuz konutlar inşa edilecek.

TOKİ 250 bin konut projesi kapsamında Bingöl'ün birçok ilçesinde de yeni 2+1, 3+1 evler inşa edilecek. TOKİ'nin Bingöl projelerindeki konutların detayları da resmen açıklanmış oldu. 

Peki TOKİ Bingöl Merkez projesinde kaç konut...