01 / 05 / 2024

bingöl satılık arsa

bingöl satılık arsa

Bingöl Belediyesi, Bingöl ili, Merkez ilçesi, Yenişehir, Bahçelievler, Şehit Mustafa Gündoğdu ve Kültür mahallelerinde yer alan 16 adet arsayı satıyor...

Bingöl'de 7.7 milyon TL'ye satılık 52 dükkan!

Bingöl İli Solhan İlçesi'nde Dilektepe Köyü'nde yer alan 52 dükkan ve arsası 7 milyon 733 bin 659 TL bedel ile satılıyor. 

ÖİB Bingöl Karşıyaka gayrimenkulünü özelleştiriyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Bingöl Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü özelleştiriyor. İhaleye en yüksek teklif Alaettin Asan tarafından verildi.

Bingöl'de vasfını yitirmiş arsalar satılacak!

Bingöl Belediyesi’ne ait olan ve uygulama imar planında park, kamunun ortak kullanımlarına açık alanların vasfını kaybederek imar planında konut, hizmet alanları gibi imar adalarında kalan 150 metrekare üstü parseller satışa çıkarılacak.

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Nevşehir Ürgüp'te 5 taksitle satılık arsa fırsatı!

Nevşehir ili Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Duayeri Mahallesi, Şadikayası Taşlık mevkiinde yer alan arsayı satıyor. İşte fiyatı ve tüm detaylar...

Sivas Merkez'de 13 milyon TL'ye satılık arsa!

Sidaş Emlak Oto A.Ş, Sivas Merkez'e bağlı Kılavuz Mahallesi'nde yer alan arsayı 12 milyon 932 bin 800 TL bedelle satışa çıkardı.

Bodrum'da 19.7 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla Bodrum Göl Köyü'nde yer alan alan gayrimenkulü 19 milyon 712 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri'de 11.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa! 

Kayseri 4. Satış Memurluğu, Melikgazi ilçesi, Gülük mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 11 milyon 166 bin 892 TL olarak belirlendi. 

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Bingöl Kültür Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bingöl'e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanını inceledi.

Bingöl Kültür Mahellesi'nde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Bingöl Merkez’de yer alan Kültür Mahallesi’nde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tamamlanmaması ile ilgili Bingöl CHP İl Başkanı Ahmet Bazencir, “Kentsel dönüşüm projesinin akıbetinin biran önce sonuçlandırılması ve hak sahiplerinin mağduriyetlerinin giderilmesi gerekmektedir.” dedi…

İFM'de 121.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul îli, Ümraniye İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3328 Ada, 7 Parselde yer alan 6 bin 741 metrekare  yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazı 121 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Bingöl Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi meclis gündeminde!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde 2012 yılında başlayan kentsel dönüşüm projesinin bitiş zamanı ve vatandaşların mağduriyeti meclis gündemine taşındı. MHP'li Erdem konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bingöl Kültür Mahallesi dönüşüm projesinde kira süresi uzatılacak!

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan yaptığı açıklamada, “Çevre ve Şehircilik Bakanımızla görüştük, farklı alternatiflerden oluşan bir yol haritası çizdik. Bu alternatifleri hak sahiplerimizle istişare ederek, projenin sağlıklı bir şekilde başlamasını sağlayacağız” dedi.

Bingöl Kültür Mahallesi'nde kentsel dönüşüm gerginliği!

Bingöl'de Kültür Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşüm projesinin devam etmemesi, hak sahiplerine isyan ettirdi.

Bingöl Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları meclis gündemine taşındı. MHP'li Kara, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

bingöl satılık arsa Haberi

bingöl satılık arsa

Bingöl Belediyesi tarafından, Bingöl ili, Merkez ilçesi, Yenişehir, Bahçelievler, Şehit Mustafa Gündoğdu ve Kültür mahallelerinde yer alan 16 adet arsa satışa sunuluyor. 

Bingöl Merkez'de satışı yapılacak 16 adet arsanın ihalesi açık teklif usulü ile 12 Eylül 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek. 

Peki Bingöl Merkez'de satışı yapılacak arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte detayları...

Bingöl Belediyesi tarafından satışa sunulan arsaların büyüklükleri, 46 metrekare ile 4.059 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

Bingöl Merkez'de satışı yapılacak arsaların fiyatları metrekare bazında 400 TL'den başlıyor, 2 bin TL'ye kadar yükseliyor. 

İşte Bingöl Belediyesi tarafından arsa satışına ilişkin verilen o...