14 / 05 / 2024

Bingöl sporcu kamp eğitim merkezi

Bingöl sporcu kamp eğitim merkezi

Bingöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, yaptığı açıklamada, 4 bin 920 metrekare arsa, 4 bin 400 metre kapalı alandan oluşacak 100 yataklı modern Sporcu Kamp Eğitim Merkezi ihalesinin yapıldığını söyledi.

Bingöl'e 100 yataklı sporcu kamp eğitim merkezi yapılacak!

Bingöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, yaptığı açıklamada, 4 bin 920 metrekare arsa, 4 bin 400 metre kapalı alandan oluşacak 100 yataklı modern Sporcu Kamp Eğitim Merkezi ihalesinin yapıldığını söyledi.

Bingöl’e Kamp Eğitim Merkezi yapılacak!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl merkezde 100 Yataklı Modern Kamp Eğitim Merkezi ile Ekinyolu köyünde sentetik çim yüzeyli futbol sahasından oluşacak bir tesisin yapılacağını açıkladı.

TOKİ Bingöl Karlıova'ya 500 konut yapacak!

Bingöl'ün Karlıova İlçe Belediye Başkanı Veysi Bingöl, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından ilçeye 500 konut yaptırılacağını bildirdi.

Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'nden son fotoğraflar!

Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü projesi 1 milyar 901 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Bir defada inşa edilmiş dünyanın en geniş sağlık kampüsü olma özelliği taşıyan kampüsün Ekim 2016'da tamamlanması planlanıyor...

Bingöl'de 696 kişi imar planına itiraz etti!

Bingöl Belediyesi tarafından askıya çıkarılan İmar Revizyon Planı'na 696 kişi itiraz etti. Belediye Başkanı Barakazi, itiraz dilekçelerinin belediye meclisinde tek tek görüşülerek karara bağlandığını söyledi.

TOKİ Bingöl Genç Güveçli Köyü başvuruları ne zaman?

TOKİ Bingöl Genç Güveçli Köyü'nde yer alan 14 adet konut açık satış yöntemiyle satışa sunuldu. Peki TOKİ Bingöl Genç Güveçli Köyü başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Bingöl Genç Güveçli Köyü'nde 14 adet konut satıyor!

TOKİ Bingöl Genç Güveçli Köyü'nde 14 adet konut satıyor. Daire fiyatları 96 bin 180 TL'den başlangıç gösteren projede 106,98 metrekarelik 3+1 daireler açık satışa sunuluyor.

Bağlıca'da 2 bin dönüm alana sağlık kampüsü inşa edilecek!

Ankara Üniversitesi tarafından Bağlıca’da, iki bin dönümlük bir arazide hayata geçirilecek sağlık kampüsü dünyanın önemli merkezlerinden olacak. Projeyi üstlenen Altu Mimarlık ve Mühendislik Firması çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Güven Sağlık Kampüsü açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güven Sağlık Kampüsü ve "Göğüs Göğüse Kalp Kalbe Çanakkale Sergisi"nin açılış törenine katıldı. Erdoğan, "Sağlık eğitiminde uzmanlaşmayı teşvik ederek, daha da ileri bir hizmet standardını hedefliyoruz. " dedi.

Rönesans'ın sağlık kampüsü projesine Avrupa'dan ödül!

Rönesans Holding grup şirketlerinden Rönesans Sağlık Yatırım’ın toplam 540 milyon Euro yatırım bedeliyle Adana’da yapımını üstlendiği 1550 yatak kapasiteli “Adana Entegre Sağlık Kampüsü” projesi Avrupa’dan ödül aldı..

Bingöl Belediyesi Cemevi için arsa tahsis etti!

Bingöl Belediyesi tarafından Cemevi yapımı için arsa tahsis edildi. Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Cihat Yıldırım, partilerinin önerisiyle Yeşilyurt Mahallesi'nde Cemevi için alan tahsis edildiğini söyledi.

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü ne zaman bitecek?

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'nün temeli 16 Şubat 2014 tarihinde dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle atılmıştı. Aradan tam bir yıl geçen İkitelli Sağlık Kampüsü projesinde son durum ne?

Bingöl'de temizlik kampanyası başlatıldı!

Bingöl Fotoğraf ve sinema Amatörleri Kulübü Derneği, temiz çevre duyarlılığına dikkat çekmek amacıyla ’ Duyarlı Toplum, Temiz Doğa ’ sloganıyla temizlik kampanyası başlattı. Kamuoyuna, temiz çevre mesajı verildi.

Bingöl sporcu kamp eğitim merkezi Haberi

Bingöl sporcu kamp eğitim merkezi

Bingöl’de, 100 yataklı sporcu Kamp eğitim Merkezi yapılacak. Bingöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, yaptığı açıklamada, 4 bin 920 metrekare arsa, 4 bin 400 metre kapalı alandan oluşacak 100 yataklı modern Sporcu Kamp Eğitim Merkezi ihalesinin yapıldığını söyledi.


İhalenin ardından yüklenici firmaya yer tesliminin yapıldığını belirten Arıkan, şunları söyledi:


"Bingöl’de yapılacak olan 100 yataklı Sporcu Kamp Eğitim Merkezi, gençler için çok önemli bir yatırım olacaktır. Önemli bir genç nüfusumuz var. 2017 yılında inşaat sezonunun başlamasıyla çalışmalara başlanacak ve 2018 yılı sonunda da sporcu kamp eğitim merkezinin hizmete girmesini hedefliyoruz. 100 yataklı kamp eğitim merkezi tesisinin de, restoran, mutfak, revir, seminer salonu, eğitim salonu, eğitim odası, fitness salonu, mescit, 6 adet süit oda, 6 adet engelli odası ve çamaşırhane...