14 / 05 / 2024

Bingöl sporu merkezi

Bingöl sporu merkezi

Bingöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, yaptığı açıklamada, 4 bin 920 metrekare arsa, 4 bin 400 metre kapalı alandan oluşacak 100 yataklı modern Sporcu Kamp Eğitim Merkezi ihalesinin yapıldığını söyledi.

TOKİ Bingöl projesi için geri sayım başladı! 108 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl projesi için geri sayım başladı. Projede konutların dışında ticaret merkezi de yer alacak.

TOKİ Bingöl 108 konut ihalesi bugün!

Bingöl İli, Yedisu İlçesi, Merkez Mahallesi 108 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Bingöl Yedisu 108 konut ihalesi yarın!

Bingöl İli, Yedisu İlçesi, Merkez Mahallesi 108 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Bingöl Yedisu projesi için düğmeye basıldı!

Bingöl İli, Yedisu İlçesi, Merkez Mahallesi 108 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Aralık 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Bingöl'de daha büyük depremler olabilir!

Bingöl Üniversitesi Enerji Çevre ve Doğal Afet Araştırmaları Merkezi Müdürü Kenan Akbayram, "Burada çok daha büyük depremler maalesef olacak. Burası uzun süredir bizim bildiğimiz bir sismik boşluk. Burada, 7 büyüklüğünde deprem bekliyoruz" dedi...

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den Bingöl depremi açıklaması!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Bingöl'ün Karlıova'da dün ve bugün meydana gelen depremlerle ilgili olarak açıklama yaptı.

Bingöl Hesarek Kayak Merkezi'ne sosyal donatı alanları yapılacak!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Kalkınma İdaresi Başkanlığı, turizm geliştirme programı kapsamına aldığı Bingöl Hesarek Kayak Merkezi için master planı hazırlıyor.

TOKİ Bingöl 130 konut ihalesi yarın!

Bingöl İli, Karlıova İlçesi Yeşilyurt Mahallesi 130 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Bingöl 130 konut ihalesi 6 Ağustos'ta!

Bingöl İli, Karlıova İlçesi Yeşilyurt Mahallesi 130 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Ağustos tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bingöl'de 130 konut ve 1 hükümet konağı yapacak!

TOKİ, Bingöl merkezde hükümet konağı ve Karlıova ilçesinde 1 adet cami, 130 adet konut ile 1 adet ticaret merkezi yapacak...

TOKİ'den Bingöl'e 130 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl, Karlıova'da 130 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

Bingöl Yayladere Kültür Merkezi açıldı!

Kadıköy Belediyesi’nin Bingöl Yayladere’de hayata geçirdiği Yayladere Kültür Merkezi vatandaşların hizmetine açıldı.

Bingöl Yayladere Kültür Merkezi açıldı!

Kadıköy Belediyesi’nin kardeş belediyelerle işbirliği çerçevesinde Bingöl Yayladere’de inşa ettiği Yayladere Kültür Merkezi hizmete açıldı.

Bingöl sporu merkezi Haberi

Bingöl sporu merkezi

Bingöl’de, 100 yataklı sporcu Kamp eğitim Merkezi yapılacak. Bingöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, yaptığı açıklamada, 4 bin 920 metrekare arsa, 4 bin 400 metre kapalı alandan oluşacak 100 yataklı modern Sporcu Kamp Eğitim Merkezi ihalesinin yapıldığını söyledi.


İhalenin ardından yüklenici firmaya yer tesliminin yapıldığını belirten Arıkan, şunları söyledi:


"Bingöl’de yapılacak olan 100 yataklı Sporcu Kamp Eğitim Merkezi, gençler için çok önemli bir yatırım olacaktır. Önemli bir genç nüfusumuz var. 2017 yılında inşaat sezonunun başlamasıyla çalışmalara başlanacak ve 2018 yılı sonunda da sporcu kamp eğitim merkezinin hizmete girmesini hedefliyoruz. 100 yataklı kamp eğitim merkezi tesisinin de, restoran, mutfak, revir, seminer salonu, eğitim salonu, eğitim odası, fitness salonu, mescit, 6 adet süit oda, 6 adet engelli odası ve çamaşırhane...