01 / 05 / 2024

Bingöl TOKİ konutlarında yer belirme kura çekilişi yapıldı

Bingöl TOKİ konutlarında yer belirme kura çekilişi yapıldı

Bingöl’de yapımı devam eden ve bu yıl teslim edilmesi planlanan TOKİ konutlarının yer belirleme kura çekimleri yapıldı.

Bingöl İlk Evim TOKİ kuraları çekildi! TOKİ Bingöl kura sonuçları 18 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak hayata geçirilecek olan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Bingöl'de hayata geçirilecek olan konutlar için kura çekimi yapıldı. İşte TOKİ Bingöl kura sonuçları 18 Kasım 2022...

Bingöl'deki konutların yüzde 75'i sigortalı!

Bingöl dün akşamdan bu yana belli aralıklarla sallanıyor. Peki Bingöl'deki konutların ne kadarı sigortalı?

TOKİ Besni konutlarında teslimler başlayacak!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile TOKİ tarafından hayata geçirilen Besni’de yapımı gerçekleştirilen ancak teslimi bir türlü yapılmayan TOKİ konutlarında mutlu sona gelindiğini dile getirdi.

Burdur TOKİ Konutları'nda 31 aile ev sahibi oldu!

Burdur’un Bucak ilçesinde kura çekimleri sonrası boş kalan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konutlarında 31 aile ev sahibi oldu.

Özyurtlar Ödül İstanbul Konutları fiyat!

Özyurtlar Ödül İstanbul Konutları'nda 2+1 daireler 319 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Ödül İstanbul'da 2 bin 683 daire ve 103 dükkan olacak...

Bingöl'deki deprem konutları yıkılacak!

Bingöl'de 1971 depremi sonrasında inşa edilen deprem konutlarının, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmasına karar verildi. Yıkılacak bin 71 konutun yerine, bin 232 konut inşa edilecek.

TOKİ Trabzon Yomra Konutları'nda aidat isyanı!

Trabzon’un Yomra ilçesi Kaşüstü mahallesindeki TOKİ konutlarında Emlak Yönetim’in aidatlara yapılan yüzde 40'lık vatandaşları isyan ettirdi.

Kütahya Emet 4. TOKİ Konutları'nda başvuru süresi uzuyor!

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca halktan gelen talep üzerine başvurusu sona eren 4.TOKİ konutlarında başvuru süresinin bir süre daha uzatılacağını açıkladı.

TOKİ Nevşehir Gülşehir Konutları'nda son teslim günü bugün!

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nın teslim programı sona eriyor. Toplamda 300 adet daireden oluşan Nevşehir Gülşehir Konutları'nda 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nda teslimler başlıyor!

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nda teslimler başlıyor. Nevşehir Gülşehir Konut Projesi kapsamındaki 300 adet konutun teslim işlemleri, 24 Ekim – 28 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Düzce TOKİ Konutları'nda geri sayım başladı!

Düzce'de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılacak TOKİ konutlarında, hak sahiplerinin öncelikli konut edinmelerine ilişkin sürenin 15 Ekim tarihinde sona ereceği bildirildi.

Erzurum Aşkale TOKİ Konutları'nda sözleşmeler imzalanıyor!

Erzurum Aşkale TOKİ projesinde yer alan 138 adet konut kuralı olarak satışa sunuldu. Erzurum Aşkale TOKİ Konutları'nda sözleşmeler imzalanıyor...

TOKİ Batman Emekli Konutları'nda anahtar teslimleri yapılıyor!

Batman Üniversitesi kampüs yolu üzerindeki TOKİ Emekliler konutlarında anahtar teslimi sürüyor. Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, ikinci etap konutlarının büyük bölümünün anahtar teslimi yapıldığını söyledi.

Bingöl TOKİ konutlarında yer belirme kura çekilişi yapıldı Haberi

Bingöl TOKİ konutlarında yer belirme kura çekilişi yapıldı

TOKİ Başkanlığı Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Mustafa Bakır, 81 il 3 bin 93 şantiyede, 668 bin 798 konut üretim rakamına ulaşıldığını, Bingöl’de yürütülen çalışmalarda ise yaklaşık 800 milyon liralık yatırımın gerçekleştiğini söyledi.



Bingöl Belediye Başkan Vekili Halim Sugu , Bingöl Belediyesi ile TOKİ işbirliğiyle İnönü mahallesinde olan ve 1971 yılında meydana gelen depremin izlerini taşıyan konutların yerine depreme dayanıklı bin 333 konutun inşa edildiğini söyledi.



2012 yılında Bingöl Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İnönü Mahallesi’nde başlatılan Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında, gerçekleştirilen hak sahipleri ile uzlaşma ve yıkım çalışmaları sonunda TOKİ tarafından yapımına iki etap halinde başlanılan 1333 konut içerisinden hak sahibi ve talep sahiplerine yönelik konutlar için yer belirme kura çekimleri tamamlandı. Bingöl Belediyesi Kültür Merkezi’nde...