04 / 05 / 2024

Bingölde Hayvan pazarı projesi 250 günde tamamlanacak

Bingölde Hayvan pazarı projesi 250 günde tamamlanacak

Yeni çevre yolu üzerinde 6 bin 400 metrekare alan üzerine yapılacak Canlı Hayvan Pazarı 250 günde tamamlanacak.

Türkiye’de ilk kurbanlıklar görücüye çıktı! İşte küçükbaş ve büyükbaş fiyatları

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala ilk kurbanlıklar Denizli’de hayvan pazarına getirildi. Küçükbaş ve büyükbaş fiyatları da belli oldu.

Çankırı Çerkeş'teki tarihi yapılar restore edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çankırı Çerkeş'te yeni çarşı, konut ve iş yeri projesi, yeni hayvan pazarı projesi, 4. Murat hamamı ve koruma alanındaki eski iş yerlerini sağlıklaştırma projelerine ilişkin çalışmaları yerinde inceledi.

Bingöl Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hastanesi'nin inşaatı bitiyor!

Bingöl'de 5 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Bingöl Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yapımında son aşamaya gelindi.

Söke Belediyesi'nden Sosyal Konut Projesi müjdesi!

Söke Belediyesi’ne ait bugün üzerinde hayvan pazarı ve seranın bulunduğu arazide yapılması planlanan sosyal konut projesi ile özellikle dar gelirli vatandaşların ev sahibi olabilmesi hedefleniyor.

Bingöl Kalbin AVM açıldı!

Bingöl Yenişehir Mahallesi Hastane Caddesi Hacılar Camii altında faaliyet gösteren Kalbin alışveriş merkezinde 13 Ağustos Pazar günü elektrikten kaynaklı yangın çıkmıştı. Alışveriş merkezi, yeniden inşa edilip hizmete açıldı.

Kula'ya zahire pazarı yapılacak!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun başkanlığında toplanan Kula Belediye Meclisi Mart ayı Olağan Toplantısında; Hayvan pazarı yapılması planlanan alanın bir bölümünün ayrılarak zahire pazarı yapılması oy birliği ile kabul edildi.

İzmit Modern Hayvan Pazarı'nda kiralık kafeterya!

İzmit Belediyesi’nin Solaklar Yolu üzerindeki Modern Hayvan Pazarı’nda bulunan kafeteryanın ihale yoluyla kiraya verileceği belirtildi.

Manisa Sarıgöl'e yeni mezbaha!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’de yeni hayvan pazarına modernizasyon çalışmaları kapsamında yeni mezbaha inşaatını tamamladı. Yeni mezbaha, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı standartlarına uygun olarak yapıldı.

Erzurum Oltu'ya modern hayvan pazarı geliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Oltu ilçesine Canlı Hayvan Pazarı yapıyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan Canlı Hayvan Pazarı’nda sona yaklaşıldı.

Kocaeli İlimtepe Hayvan Pazarı Eylül'de hizmete açılacak!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlimtepe Bölgesi'nde kurulacak yeni Hayvan Pazarı ile ilgili çalışmaları yerinde inceledi. Pazar yeri, Eylül ayının başında hizmete açılacak.

Kepez'e modern hayvan pazarı geliyor!

KEPEZ Belediyesi tarafından yapımına başlanılan hayvan pazarının Kurban Bayramı'na kadar tamamlanması için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

Ödemiş et entegre tesisi ve hayvan pazarı imar değişikliği mecliste görüşüldü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında, geçtiğimiz ay kalp krizi sonucu hayatını kaybeden AK Partili Meclis Üyesi Azad Fazla için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Kepez'de modern hayvan pazarı için ilk adım atıldı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün Antalyalıların ihtiyacını karşılayacak modern hayvan pazarı vaadinin gerçekleşmesi için ilk somut adımlar atıldı.

Bingölde Hayvan pazarı projesi 250 günde tamamlanacak Haberi

Bingölde Hayvan pazarı projesi 250 günde tamamlanacak

Nizamiye binası, yıkama yeri, bakıcı evi, kaba yem deposu, karantina ahırı, pazar alanı, gübre çukuru, idari bina ve kapalı ahır üniteleri yer alacak.

Hayvancılığın canlandırılmasında Canlı Hayvan Pazarı’nın önemine dikkat çeken Başkan Barakazi, “Hayvancılığa dayalı bir ekonomiye sahip olan ilimizde canlı hayvan pazarının olmaması ciddi bir sıkıntıydı. Canlı Hayvan Pazarı’na ihtiyaç vardı. İhalemizi gerçekleştirdik, ihaleyi alan firma ile sözleşme imzalandı. Tesisimizin faaliyete geçmesiyle ilimiz ve ilçelerinde bulunmayan hayvan pazarı ve borsası ihtiyacı karşılanmış olacak. İlimiz canlı hayvan ticareti açısından cazibe merkezi olacak ve istihdam sağlanacak. Uzun vadede Bingöl canlı hayvan pazarı ve canlı hayvan ticareti merkezi haline gelecektir. Ayrıca; Kasaplık, besilik, damızlık ve kurban amaçlı hayvanların alınıp satıldıkları, gerektiğinde birkaç gün bekletildikleri yerlerin; teknik, sağlık ve hijyenik şartlara kavuşturularak, salgın...