05 / 05 / 2024

bio istanbul konutları satılık

bio istanbul konutları satılık

"Akıllı Şehir, Ekolojik Yaşam" felsefesi ile inşa edilen Bio İstanbul projesinde metrekare satışları 4 bin 100 TL'den yapılıyor...

Maltepe Ritim İstanbul Konutları nerede?

Daire fiyatlarının 445 bin TL'den başlangıç gösterdiği Maltepe Ritim İstanbul Konutları 'nın 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Peki Maltepe Ritim İstanbul Konutları nerede?

Kadıköy Concord İstanbul Konutları ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilen Concord İstanbul Residence projesinde 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Kadıköy Concord İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Dumankaya Ritim İstanbul Konutları nerede?

Tamamının 2016 yılı Mayıs ayında teslim edilmesi öngörülen Ritim İstanbul projesi daire, home ofis, ticari ofis ve mağazalardan oluşuyor. Peki Dumankaya Ritim İstanbul Konutları nerede?

Kadıköy Concord İstanbul Konutları teslim tarihi!

Kadıköy Concord İstanbul Konutları teslim tarihi olarak ilk etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında, 2. etap teslimlerinin ise 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Evora İstanbul Konutları ödeme planı!

Evora İstanbul Konutları ödeme planı kapsamında 60 ay vade fırsatı sunuluyor. Daire teslimleri hemen yapılan proje 300 dönümlük arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Fortis İstanbul Konutları ulaşım bilgileri!

Fortis İstanbul Konutları ulaşım bilgileri kapsamında proje E-5 Karayolu'na 690 metre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam toplam 705 adet daireden meydana gelen projede teslimler 2016 yılı sonunda gerçekleşecek.

Botanica İstanbul Konutları satılık!

Botanica İstanbul Konutları satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Toplam 522 adet daireden meydana gelen proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.

Küçüksu Oryapark İstanbul Konutları!

Küçüksu Oryapark İstanbul Konutları projesi İstanbul Ümraniye - Küçüksu Caddesi üzerinde hayata geçiriliyor. Toplam 526 adet daireden oluşan projede ofis binası 27 kattan meydana geliyor.

Bulvar İstanbul'daki dairelerin yüzde 90'ı 1 yılda satıldı!

Emlak Konut'un Basaksehir'deki en lüks projesi Bulvar istanbul, konutların satısını yüzde 90'ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu.

Bio İstanbul'a Kanal İstanbul engeli!

Başakşehir’de Sazlıdere Baraj Gölü kenarında hayata geçirilecek olan Bio İstanbul projesinde satışlar durduruldu. Türkiye'nin ilk ekolojik biyomedikal parkı projesi Bio İstanbul projesinin iptal olup olmayacağı henüz belli değil...

Westside İstanbul Konutları telefon!

Westside İstanbul Konutları telefon numarası 0212 871 41 02 olarak belirlendi. Proje Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat imzası ile yükseliyor.

West Side İstanbul Konutları ulaşım!

Daire ve dükkanlardan oluşan West Side İstanbul projesi 600 milyon TL yatırım bedeline sahip. Proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde hayata geçiriliyor. İşte West Side İstanbul Konutları ulaşım bilgileri...

Westside İstanbul Konutları teslim tarihi!

Westside İstanbul'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Satış süreci devam eden projede konut fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Westside İstanbul Konutları teslim tarihi...

bio istanbul konutları satılık Haberi

bio istanbul konutları satılık


"Akıllı Şehir, Ekolojik Yaşam" sloganıyla tanıtımlarına başlanan Bio İstanbul projesi Başakşehir'de Resneli Çiftliği'nde kuruluyor. Bio İstanbul projesi Bio City Development Company, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, TOKİ iştiraki Emlak Planlama Proje Yönetimi işbirliği ile yükseliyor.


2 milyar dolar yatırımla inşa ediliyor olan Başakşehir Bio İstanbul projesi içerisinde Çocuk Araştırma Hastanesi  yer alacak. Türkiye'nin ilk Biomedikal Bilim Parkı'nın da yer alacağı Başakşehir Bio İstanbul projesinde konut alanları, ticari alanlar, kültür ve sanat alanları, ofis alanları oluşturuluyor.


Başakşehir Bio İstanbul projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 100 TL'den başlıyor. Başakşehir Bio İstanbul Evleri Sazlıdere Baraj Gölü yanında yer alıyor. Başakşehir Bio İstanbul'da teslimler yaklaşık 3 yıl sonra yapılıyor.


Projeye özel bir ulaşım ağının da oluşturulacağı Başakşehir Bio İstanbul Evleri'nde eğitim binaları da yer...