11 / 05 / 2024

Bio İstanbul üçüncü Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi

Bio İstanbul üçüncü Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi

Bio İstanbul, 20-21 Şubat 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek '3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'ni destekliyor. Bio İstanbul'un gümüş sponsorları arasında olduğu organizasyon yapı sektörünün yeşil dönüşümüne liderlik etme amacını taşıyor...

İstanbul Yeni Havalimanı'na Danfoss imzası!

İstanbul Üçüncü Havalimanı'nın ısıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss’un ürünleri ile inşa edildi.

3. havalimanı yatırım iştahlarını kabartıyor!

İstanbul üçüncü havalimanı, çevre coğrafyasında yeni bir yatırım alanı oluşturdu. Yatırımcıların ilgisini çeken bu alanda hangi bilindik otel zincirlerinin yatırım yapacakları merak konusu...

3. havalimanına ilk uçak 22 Haziran'da inecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul üçüncü havalimanına 22 Haziran'da ilk kez TC-TUR uçağıyla inecek...

Bio İstanbul ne oldu?

Dev firmaların birleşerek Başakşehir Sazlıdere Baraj Gölü'nün yanında hayata geçirmeyi planladığı Bio İstanbul projesi bir türlü başlayamadı. Projenin inşa edileceği bölgede Kanal İstanbul çalışmaları başladı. Peki Bio İstanbul iptal mi olacak?

İstanbul 3. havalimanı inşaatına ilişkin 5 soru TBMM'de!

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, İstanbul üçüncü havalimanı inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Pekşen'in sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Bio İstanbul ne zaman başlayacak?

Başakşehir Sazlıdere Baraj Gölü'nün yanında 2 milyon metrekarelik alanda inşa edilecek Bio İstanbul'la ilgili süreç devam ediyor. Peki projede satışlar ve inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak?

3. Havalimanı'nda sona doğru!

Türkiye'nin mega projelerinden İstanbul Üçüncü Havalimanı, aynı zamanda önemli bir istihdam merkezi olacak. Proje tamamlandığında 225 bin kişiye istihdam edecek.

3. havalimanı hava trafik kontrol kulesinin temeli atıldı!

Pininfarina ve Aecom tarafından tasarlanan İstanbul Üçüncü Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Türkiye Varlık Fonu mega projelere finansman sağlayacak!

Torba yasa ile mega projelere kaynak sağlayacak Türkiye Varlık Fonu kuruluyor. Fon ile otoyollar, Kanal İstanbul, üçüncü köprü ve havalimanı nükleer santral gibi büyük altyapı projelerine finansman sağlanacak.

Mega projelerin finansmanı borsadan sağlanıyor!

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, Kanal İstanbul, üçüncü köprü, üçüncü havalimanı gibi prestijli projelerin borsa ile finansmanının en temel alternatif olarak gündeme geleceğini söyledi.

3. havalimanı inşaatında 15 milletten 12,6 bin kişi çalışıyor!

90 milyon yolcu kapasiteli birinci bölümünün, 2018'in Şubat ayında tamamlanması planlanan ve çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği İstanbul Üçüncü Havalimanı'nda geri sayım sürüyor.

Bio İstanbul A.Ş.'nin acı günü! Ahmet Özkul vefat etti!

Bio İstanbul Proje Geliştirme ve Yatırım A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Çağatay Özkul'un babası Ahmet Özkul vefat etti. Bio İstanbul Proje Geliştirme ve Yatırım A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.

Bio İstanbul'da satışlar yeniden başlıyor!

Başakşehir’de Sazlıdere Baraj Gölü kenarında hayata geçirilecek olan Bio İstanbul'da satışlar yeniden başlıyor, 2 milyon metrekarelik bir alan üzerinde kurulacak olan proje 2.2 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek.

Bio İstanbul üçüncü Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi Haberi

Bio İstanbul üçüncü Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi

Akıllı yaşamın öncüsü 'Bio İstanbul', Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'nin gümüş sponsorlarından biri oldu. Gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiren, en kapsamlı karma kullanımlı gayrimenkul geliştirme projesi olan Bio İstanbul, 20-21 Şubat 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek '3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'ni destekliyor. Bio İstanbul'un gümüş sponsorları arasında olduğu organizasyon yapı sektörünün yeşil dönüşümüne liderlik etme amacını taşıyor. 


Star...