02 / 05 / 2024

bir günde inşa edilen ev

bir günde inşa edilen ev

İngiltere'de bir şirket sadece bir günde inşa edilen bina geliştirdi. Willerby Innovations adlı şirket inşaat bittikten sonra 4 kişilik bir ailenin hemen taşınabileceğini belirtti.

İSKİ açıkladı! İstanbul barajlarında bir günde 'rekor' doluluk gerçekleşti...

İstanbul'da son günlerde etkili olan yağışlar sonucu baraj doluluk oranları yükseliş gösterdiği açıklandı. Yapılan açıklama kapsamında, İSKİ verilerine göre, Alibeyköy, Büyükçekmece, Sazlıdere ve Istrancalar barajlarında önemli oranlarda doluluk meydana geldiği kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kalkınma Yolu mesajı: ‘Yeni bir dünya inşa ederiz’

New York’ta Concordia Zirvesi’e katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Irak Kalkınma Yolu Projesi konusunda kararlı olduklarını söyledi. Erdoğan, "Atacağımız böyle bir adımla yeni bir dünyayı inşa etme fırsatını bulacağız" şeklinde konuştu.

Demir fiyatları bir günde resmen zirve yaptı! 1 ton demire 500 TL zam geldi! 22 Şubat 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına rekor zam geldi. 1 ton demir fiyatı bir günde 500 TL artışla rekor kırdı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 22 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

TOKİ Konya projesi için tarih belli oldu! Tek bir ilçede inşa edilecek 127 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ Konya projesi için tarih belli oldu... Tek bir ilçede inşa edilecek 127 yeni konutu aman kaçırmayın...

TOKİ Erzurum projesinde son dakika! Tek bir ilçede inşa edilecek 239 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Erzurum projesi için beklenen tarih geldi. Tek bir ilçede inşa edilecek 239 yeni konutu sakın kaçırmayın... İşte Erzurum TOKİ 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Altın fiyatları bir günde tepetaklak oldu! Gram altın ters köşe yaptı! Görenler şaştı kaldı! 4 Şubat altın fiyatları

4 Şubat Cumartesi altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları çarşamba günü Fed faiz kararından sonra rekor kırarken dün sert düştü. Altın fiyatları bir günde resmen tepetaklak oldu! Gram altın ters köşe yaptı! Görenler şaştı kaldı! 4 Şubat altın fiyatları.

EYT için AK Parti’den bir tarih daha verildi!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)’lilerin merakla beklediği tarihle ilgili bir günde iki açıklama birden geldi. Bugün TBMM’de konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, “EYT için benden tarih beklemeyin” derken, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Sadi Bilgiç ise tarih verdi.

Hurda alüminyum fiyatları bir günde uçtu! İşte 13 Ocak 2023 hurda alüminyum alış fiyat listesi…

Hurda alüminyum fiyatları bir günde 40 TL bandından 43 TL bandına kadar yükseldi. Tel alüminyum 42,70 TL’den, ofset matbaa alüminyum 38,30 TL, bakırlı alüminyum radyatör 59,80 TL’den işlem gördü. İşte 13 Ocak 2023 hurda alüminyum fiyat listesi…

Altın resmen ezdi geçti! Bir günde her şey değişti! Altını olanlar hemen baksın! 15 Kasım 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları bugün yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Altın fiyatları ABD enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından yükselişe geçti. Bir günde her şey değişti ve altın fiyatları şu anda rekora koşuyor. Altını olanlar hemen bakasın! İşte 15 Kasım 2022 gram altın, çeyrek altın fiyatları...

Bir günde yüzde 9 değer kazanmıştı! Gümüş ne kadar olacak? Yükselecek mi düşecek mi? İşte son dakika gümüş fiyatları

Ekim ayının gelmesi ile altın ve gümüş fiyatları hızla yükselmeye başladı. Gram altın 1.000 TL sınırını geçerken gümüş fiyatları bir günde yüzde 9 değer kazandı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş düşecek mi, yükselecek mi? İşte son dakika gümüş alış satış fiyatları 6 Ekim 2022..

Shiba bir günde yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı!

Dogecoin'in rakibi olarak piyasaya çıkan Shiba bir günde yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı. 

Bayram Şenocak: İBB 1.5 yılda bir tane konut inşa etmedi!

Beşiktaş 7. Olağan İlçe Kongresi'nde konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İBB'yi konut inşa etmediği gerekçesiyle eleştirdi. 

Ebru Gündeş'in ev kararsızlığı!

Ebru Gündeş’in Kanlıca’daki ikiz yalısında yaptırdığı tadilatlar tartışmalara neden olmuş, bu yalıdan sonra Kemerburgaz'da bir villa alan sanatçı yine bir ev arayışına girdi. 

bir günde inşa edilen ev Haberi

bir günde inşa edilen ev

İngiltere'de bir şirket sadece bir günde inşa edilen bina geliştirdi. Willerby Innovations adlı şirket inşaat bittikten sonra 4 kişilik bir ailenin hemen taşınabileceğini belirtti. Tek katlı, iki yatak odalı müstakil evin fiyatı ise 60 bin pound (yaklaşık 258 bin TL). Nüfus artışı nedeniyle kısa gelecekte uygun fiyata ev bulmanın imkansız olacağını söyleyen şirket yetkilileri, geliştirdikleri proje için siparişleri yetiştirmekte sorlandıklarını ifade...