29 / 04 / 2024

bir turist ne kadar para harcıyor

bir turist ne kadar para harcıyor

Çinli turistler tatilde adeta para saçıyor. Ortalama 1000 dolar harcanırken, rakam 8 bin dolara kadar çıkıyor. Araştırma dünya genelinde üç bin Çinli ve üç bin otelciyle yapıldı.

30 bin TL'nin banka banka aylık getirisi ne kadar? Bankalardan kazandıran mevduat faizleri!

Vatandaşlar ellerindeki birikimlerini yatırımda kullanmak için araştırmalar yaparak en fazla kazancı hangi kaynaktan sağlarım diye merak ediyorlar. Buna göre, bankalar da aylık mevduat getiri oranlarını yeniliyor. 30 bin TL'si olan bir vatandaş bir ayda ne kadar kazanç sağlar?

Kiracı ev sahibine aidat borcu bırakırsa hakkında ne yapılır?

Kiracılar ev sahiplerine sıkıntı yaratıp aralarındaki ev sahibi kiracı ilişkisini zora sokabiliyorlar. Kiracıların ev sahiplerine aidat borcu bıraktığı durumlar yaşanabiliyor. Ev sahipleri peki böyle bir durumda ne yapabilirler.

Ocak 2024'te 100 metrekarelik ev kaç liraya mal oluyor?

100 metrekarelik bir evin ne kadara mal olacağı, arsa üzerine kendi evini yapmak isteyenler tarafından merak ediliyor. İşte 2024 yılı inşaat maliyetlerine göre o hesaplama...

Konut almak isteyenler yeni takas yöntemine başvurdu! Elinde ne var ne yok paketler halinde sunuyor!

Yatırımcılar, bir konut alabilmek için artık elindeki bir konutu, otomobili ve arsasını paket olarak sunmaya başladı. Yani tek bir ürüne dair bir çok ürünle teklif gelmiş oluyor...

Vadeli mevduat hesabıyla bir ayda ne kadar kazanırsınız? İşte banka banka vadeli mevduat hesabı...

Mevduat hesaplarının getirisi, vade süresi ve faiz oranına bağlı olarak farklılık gösteriyor. İnsanlar, farklı tutarlarda birikimlerini değerlendirmek ve en iyi getiriyi kazanmak için ekim ayının ilk günlerinden itibaren güncel mevduat faiz oranlarını inceliyor. İşte detaylar...

Zammın en büyüğü geliyor, fiyatları ateş pahası olacak. Hemen koşun gidin alın

Vatandaşların en fazla kullandığı ürünler arasında yer alan bir ürüne büyük zam geliyor. Hemen gidip almakta fayda var.

Evlerin olmazsa olmaz ürünü. Daha eylül gelmeden zammı geldi. Fiyatı uçtu gitti

Evlerin vazgeçilmezi olarak görülen bir ürüne daha zam geldi. Hatta zam, eylül ayına girilmeden açıklandı. Vatandaşlar bu ürünü almak için ciddi bir parayı gözden çıkarmak zorunda kalacak.

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam. Fiyatlar 46 yıllık rekor kırdı

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşların çok sevdiği bu üründe 46 yıllık rekor kırıldı. Artık eski tadını vermeyecek.

Ekmek, un, süt, şeker, peynir derken bir zam da ona. Markette satılmıyor ama evlerin vazgeçilmezi

Türkiye'de enflasyonla birlikte ekmek, un, süt, şeker ve peynire zamlar gelmeye devam ediyor. Vatandaşların evde vazgeçilmez olarak kullandığı bir ürüne daha zam geldi.

250 bin TL’nin bir aylık getirisi ne kadar? 250 bin TL ile bir ayda ne kazanırım? İşte banka banka faiz getiri hesabı...

Son zamanlarda Türkiye’de ekonomi yönetiminin izlediği politikalar ve faiz oranlarının artması, bankaların vadeli mevduat hesaplarına olan ilgiyi artırdı. Vatandaşlar ve yatırımcılar, yatırımlarını korumak ve daha fazla getiri elde etmek için vadeli mevduat hesaplarına yöneliyor. İşte detaylar...

Un, süt, yumurta, ekmek derken vazgeçilmez bir ürüne daha büyük zam. Markete gittiğinizde kasada donup kalmayın

Vatandaşların en çok tükettiği ürünleri enflasyon vurdu. Un, süt, yumurta, ekmek derken vatandaşların çok sık tükettiği bir ürüne daha zam geldi.

Un, süt, şeker veya ekmek değil ama Türk milleti onsuz asla yapamaz. 3 ayda üçüncü kez zam geldi

Un, süt, şeker veya ekmek değil ama Türk milleti onsuz asla yapamaz. Evet yanlış duymadınız. Türk milletinin vazgeçemeyeceği bir ürüne yönelik büyük bir zam geldi.

Yüzde 80 düşük faizle kredi alın! Böyle bir kredi ne görüldü ne de duyuldu

Paraya ihtiyacı olan vatandaşlar en uygun krediyi nasıl alacaklarını araştırıyorlar. Bu vatandaşlara yönelik çok önemli bir açıklama yapıldı.

bir turist ne kadar para harcıyor Haberi

bir turist ne kadar para harcıyor

Yapılan araştırmada, Çinli turistlerin yurtdışı seyahatlerinde günlük harcamalarının 1000 doları geçtiği ortaya çıktı. Hotels.com sitesinin araştırmasına göre, Çinli turistlerin bu harcamalarının içinde konaklama maliyeti de yok. 


Araştırma dünya genelinde üç bin Çinli ve üç bin otelciyle yapıldı. Ortalama rakam 1000 dolar olsa da lüks seyahatlerde harcamaların 8 bin doları bile aştığı görüldü. En düşük harcamalarsa 81 dolarla 810 dolar arasında...