05 / 05 / 2024

Birce Akalay kimdir

Birce Akalay kimdir

2 yıllık evli Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu, 'Deli Ormanlı' filminde birlikte rol aldı. Ünlü çift, aldıkları ücreti birleştirip Bebek'te bir daire aldı.

Birce Akalay ve Can Tunalı evlerini ayırdı!

Oyuncu Birce Akalay, sevgilisi Can Tunalı ile birlikte kiraladıkları villadan taşındı.

Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu, Bebek’teki evlerini boşalttı!

3 yıllık evliliklerini geçen ay noktalayan Birce Akalay’la Sarp Levendoğlu, Bebek’teki evlerini boşalttı. Bu vedanın ardından eski eşler, sosyal medyada duygusal mesajlar paylaştı .

Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu Bebek'ten daire aldı!

2 yıllık evli Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu, 'Deli Ormanlı' filminde birlikte rol aldı. Ünlü çift, aldıkları ücreti birleştirip Bebek'te bir daire aldı.

Birce Akalay Bebek'te kiralık ev arıyor!

Ünlü oyuncu Birce Akalay, önceki gün Bebek'teydi. Güzel oyuncu, yağmurlu havaya rağmen bir emlakçıyla kiralık evleri dolaşması dikkat çekti.

Ali Hakkan kimdir?

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı olan Ali Hakkan kimdir? Ali Hakkan ne zaman Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı oldu? Ali Hakkan, Mimarlar Odası bünyesinde hangi görevlerde bulundu?

Osman Yıldırım kimdir?

Yıldırım Yapı Grubu kurucusu Hasan Yıldırım’ın oğlu olan Osman Yıldırım kimdir? Osman Yıldırım inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? Osman Yıldırım, hangi projelere imza attı?

Cemil Yüksekdağ kimdir?

Kardeşi Celal Yüksekdağ ile birlikte 2007’de BTC İnşaat’ı kuran Cemil Yüksekdağ kimdir? Cemil Yüksekdağ inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Cemil Yüksekdağ, hangi okuldan mezun oldu?

Kazım Türker kimdir?

2008 yılının Ankara vergi rekortmeni olmasıyla ün yapan patron Kazım Türker kimdir? Kazım Türker hangi işlere imza attı? İşte Türkerler Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker'in biyografisi...

Mesut Sancak kimdir?

Saya Grup şirketi olan Folkart Yapı’ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak kimdir? Mesut Sancak, inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Mesut Sancak hangi projelere imza attı?

Miktat Ağaoğlu kimdir?

Ünlü müteahhit Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun babası Miktat Ağaoğlu vefat etti. O döneminin tanınmış müteahhitleri arasında yer alan Miktat Ağaoğlu kimdir?

Cansel Turgut Yazıcı kimdir?

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı kimdir? Emlakkulisi.com’da yazarlık da yapan Cansel Turgut Yazıcı inşaat sektörüne nasıl atıldı? İşte Cansel Turgut Yazıcı'nın biyografisi...

Varol Tezmen kimdir?

Artaş İnşaat Uluslararası Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen kimdir? Varol Tezmen inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Varol Tezmen bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Varol Tezmen'in biyografisi...

Ümit Türüdü Şen kimdir?

Kiler GYO’dan Emaar Türkiye’ye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak transfer olan Ümit Türüdü Şen kimdir? Ümit Türüdü Şen bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Birce Akalay kimdir Haberi

Birce Akalay kimdir

Oyuncu çift Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu, yatırımlarını Bebek'ten yana kullandı. 2014'te evlenen ünlü çift, 1 Nisan'da vizyona girecek olan 'Deli Ormanlı' sinema filmi için birlikte kamera karşısına geçti. Akalay ile Levendoğlu, bugüne kadar yaptıkları birikime sinema filminden de aldıkları ücreti ekleyerek yeni bir ev aldı. 


Tercihlerini birçok ünlü gibi Bebek'ten yana kullanan ünlü çift, önceki gün de yine Bebek'teki bir emlakçıda sözleşmeyi imzalarken görüntülendi. Bu arada Sarp Levendoğlu, daha önce yine Bebek'te oturduğu 3 katlı villasını geçtiğimiz yıllarda 1 milyon 350 bin dolara satmıştı. Levendoğlu'nun isteğiyle çift, Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na taşınacak.








Levendoğlu, önceki gün emlakçıda sözleşmeyi imzalarken görüntülendi.




Takvim


Haber...