30 / 07 / 2024

Birecik altyapı sorunu

Birecik altyapı sorunu

Şanlıurfa ve tüm ilçelerinin altyapısında büyük bir gelişim ve dönüşümü gerçekleştirerek uzun ömürlü çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi, Birecik'in içme suyu sorunu tamamıyla çözdü.

Altyapı sorunu çözülmemiş tek bir şehrimiz kalmayacak!

Çevre Bakanı Kurum, "Altyapı sorunu çözülmemiş tek bir şehrimiz, beldemiz, köyümüz ve mahallemiz kalmayacak. Şehirlerimizin tamamında tarihimizi ve kültürümüzü yaşatacağız. Çevremizi sonuna kadar koruyacağız. 2023'ün marka şehirlerini hep birlikte inşa edeceğiz" dedi...

İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım!

Marka Şehirler Zirvesi 2017'de konuşan Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan: "Marka Şehir İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım” dedi.

Bilecik'in altyapı sorunu çözülüyor!

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde vatandaşların alt yapı sorununu çözmek adına çalışmalar başladı. Bilecik'in altyapı sorunu çözülüyor.

Denizli Karahayıt'taki altyapı sorunu meclis gündeminde!

Denizli Karahayıt'taki turizm işletmelerinden sıcak su kullanımı için istenen bedeller ve altyapı yatırımı yapılmaması sorunu TBMM gündemine taşındı..

Ordu Reşadiye'de altyapı sorunu çözüldü!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı, Reşadiye Caddesi’nde eskiyen alt yapı içme suyu ve asbest borularını yeniledi.

Şanlıurfa Birecik OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesine ait altyapı yapım işi ihale edilecek. İhalenin keşif bedeli 26 milyon 144 bin TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Birecik OSB altyapı ihalesi 14 Mart'ta!

Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanına ait yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu, telekom, kamera sistemi ve menfez inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek.

Manisa Sancaklıbozköy Mahallesi’nin altyapı sorunu çözülüyor!

Manisa Şehzadeler Sancaklıbozköy Mahallesi’deki altyapı sorunları çözüme kavuşuyor. MASKİ mahallede bin 600 metrelik kanalizasyon hattı inşa ederek, imara yeni açılan bölgede ikamet eden vatandaşların sorununu ortadan kaldırıyor.

Şanlıurfa Birecik Semt Pazarı'nda sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde olduğu gibi Birecik'te de gerek altyapı gerekse üstyapı hizmetlerinde yatırımlarını sürdürüyor. İlçe merkezi ile kırsalda yürütülen çalışmalarla Birecikliler hak ettikleri hizmetlere kavuşuyor.

Adıyaman'ın altyapı sorunu çözüldü!

Adıyaman Belediyesi şehrin göbeğindeki üç mahallenin kesiştiği alanda bulunan İlyas Deresi’ndeki ıslah çalışmalarını tamamladı.

İzmir'de altyapı sorunu büyüyor!

AK Partili Doğan, İzmir’de 3 gün süren yağışların ardından Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na ve İZSU’ya tepki gösterdi.

Adıyaman'ın altyapı sorunu çözülüyor!

Adıyaman Belediyesinin şehrin altyapı sorununu ortadan kaldırmak için başlattığı çalışmalardan bir tanesi olan Atatürk Bulvarı kuzey servis yolundaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kula Güvercinlik'e yeni altyapı!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Güvercinlik Mahallesi'nde eskiyen kanalizasyon hattı yenilenerek altyapı sorunu ortadan kalkıyor.

Birecik altyapı sorunu Haberi

Birecik altyapı sorunu


Şanlıurfa ve tüm ilçelerinin altyapısında büyük bir gelişim ve dönüşümü gerçekleştirerek uzun ömürlü çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi, Birecik'in içme suyu sorunu tamamıyla çözdü.


Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde 'Alt Yapı Sorunlarına 100 Yıllık Çözümler' hedefiyle çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü,  Birecik'in alt yapısında revizyona giderek gerek ilçe merkezi gerekse kırsal mahallerin altyapı sorunu çözüyor.


Sürdürülen çalışmalar kapsamında Birecik Ayran beldesinde yaşanan altyapı problemini ortadan kaldırmak için başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen  ŞUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kızılelma sürdürülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.


Ayrıca Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Vatandaşların standartları yüksek kaliteli su tüketebilmeleri için 18 bin metre içme suyu hattı çekiyor. Birecik Fatmacık guruba bağlı 26 kırsal mahallenin su sorununu çözecek olan Büyükşehir Belediyesi çalışmalarında sona geldi.



Şanlıurfa Büyükşehir...