25 / 07 / 2024

Birevim avcılar şubesi

Birevim avcılar şubesi

Birevim, İstanbul’da Üsküdar, Pendik, Fatih, Bağcılar’dan sonra şimdi de Avcılar’da yeni şubesini açtı. Birevim, daha çok kişi ev sahibi olsun diye Türkiye’nin her bölgesine gitme hedefiyle çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Shelby Hotel Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Shelby Hotel Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Karakoç tarafından açıldı.

Karca İnşaat Kuyumculuk İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Karca İnşaat Kuyumculuk İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi Avcılar'da 36 milyon 850 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Kaymaz ve Abdulgafur Kaymaz ortaklığında açıldı.

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile  İlyas Arslangündoğdu tarafından açıldı.

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Deniz tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Avcılar Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Tic.A.Ş.Avcılar Şubesi açıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Tic.A.Ş.Avcılar Şubesi Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güleş tarafından açıldı.

2645yapı Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

2645yapı Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Kırço tarafından açıldı.

Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret A.Ş.Bağcılar Şubesi açıldı!

Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret A.Ş.Bağcılar Şubesi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur İbrahim Avcıoğlu tarafından açıldı.

Türkmenler Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Qua Showroom Şubesi açıldı!

Türkmenler Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Qua Showroom Şubesi bugün 9 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Türkman tarafından açıldı. 

Birikimevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Birikimevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi Avcılar Şubesi 5 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Bağcılar Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Bağcılar Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Tic.A.Ş.İstanbul Avcılar Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Tic.A.Ş.İstanbul Avcılar Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Site Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar 6 Şubesi açıldı!

Site Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar 6 Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Birevim avcılar şubesi Haberi

Birevim avcılar şubesi

Dar ve orta gelirli vatandaşlara yönelik tasarladığı, peşinatsız ödeme seçenekleriyle faizsiz ev alma alanında yeniliklerin öncüsü olarak; ekonomik çözümler sunan Birevim, yurtiçindeki şubelerini her geçen gün artırıyor. 2016 yılını 12 şube ile tamamlayan Birevim, 2017’de 40 şubeye ulaşmayı hedefliyor.


Müşterilerini kısa sürede ev sahibi yapmak için çalışan Birevim, faizsiz ev sahibi olma yöntemini yeniden tanımlayarak, ev sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürme hedefiyle çalışıyor. Birevim daha çok kişi ev sahibi olsun diye Türkiye’nin her bölgesine gitmeyi hedefliyor.


Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, “Sahip olduğumuz genç ve dinamik yapımızla, ‘Bir evim olsun’ diyen milyonlarca insanın hayallerine ortak olmak için yola çıktık. Birevim olarak, ev almanın düşünüldüğü kadar zor olmadığını ve sunduğumuz alternatif ödeme seçeneklerini güler yüzlü ve alanında uzman ekibimizle faizsiz ve...