27 / 04 / 2024

birevim Faizsiz ev alma yöntemi

birevim Faizsiz ev alma yöntemi

Son iki yılda kredili ev satışlarının düştüğünü belirten Birevim’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, "Bu durum, uygulamış olduğumuz tasarrufa dayalı faizsiz ev alma yöntemlerini zorunlu hale getirdi. Bu yöntemlerle ev sahibi olanların oranı her geçen gün büyük artış gösteriyor" dedi...

Dayanışma Ekonomisi ile kredisiz, faizsiz ev sahibi olunmak mümkün!

FKB Tasarruf Finansman Şirketleri Sektör Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, herkesin alternatif bir finans modeli olan Dayanışma Ekonomisi ile kredisiz, faizsiz hatta peşinat dahi ödemeden ev sahibi olabileceğini söyledi. 

Aile Koruma Kalkanı Programı’nın detayları netleşti! Ev hanımlarına erken emeklilik, 150 bin TL faizsiz kredi imkanı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Aile Koruma Kalkanı Programı’nın detayları merak edilirken, konuyla ilgili detaylar da netleşti. Ev hanımlarına emeklilik müjdesi verilirken, faizsiz kredi desteği de duyuruldu.

Konut sahibi olmak isteyenlere müjde! Düşük taksitle, faizsiz ev almak mümkün…

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Emlak Katılım Bankası, ülke çapında avantajlı konutların rahatlıkla satın alınmasına yardımcı oluyor. Düşük kâr oranıyla faizsiz sunduğu konut kredisi işe herkesin kira öder gibi ev sahibi olmasına destek olan Emlak Katılım, makul ödeme planıyla makul konut kredi

Ev almak isteyenlere müjde! SGK'dan faizsiz konut kredisi kampanyası! İşte ayrıntılar!

SGK'dan ev sahibi olmak isteyen vatandaşları sevindirecek haber. SGK'dan sıfır faizli konut kredisi imkanı devam ediyor. Koşulları karşılayan kişilere özel faizsiz kredi veriliyor. Peki, SGK sıfır faizli konut kredisinden kimler yararlabilir? İşte kredi, başvuru ve geri ödeme hakında bilinmesi gerek

Tasfiye edilen faizsiz ev firmalarında para iadesi ne zaman olacak?

Tasfiye edilen faizsiz konut firmaları mağdur olan vatandaşlar paralarını ne zaman alacağını araştırıyor. İşte faizsiz ev şirketleri iade süreçleri...

Birevim ve Çözüm Tasarruf birleşiyor!

Faizsiz ev sisteminin mimarı Birevim, Çözüm Tasarruf’la birleşiyor. Firmalar konuya ilişkin Rekabet Kurulu'na başvuru yaptı.

Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı ile faizsiz kredisiz ev sahibi olma imkanı!

Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı ile faizsiz, banka kredisiz herkese ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı nasıl işliyor? 

Faizsiz konut şirketlerindeki son durum mecliste!

Faizsiz ev satın alma sistemi olarak işleyen tasarruf finansman şirketleri meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi sundu. 

3 milyon vatandaş tasarruf finansmanıyla tanışacak!

Faizsiz ev edindirme sistemine ilgi her geçen gün artıyor. Mağduriyetin giderildiği tasarruf finansmanında hedef 2023 yılı sonuna kadar 3 milyon kişi. 

Ev sahibi olmak isteyenlere faizsiz konut kredisi müjdesi!

Ev sahibi olmak isteyen kişiler kredi fırsatlarını araştırıyor. Peki faizsiz konut kredisinden kimler faydalanabiliyor? Faizsiz konut kredisi nasıl alınıyor?

Haziran'daki faizsiz ev ve araç teslimlerinin değeri yarım milyara dayandı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen faizsiz ev ve araç teslimlerinin değeri Haziran 2021'de yarım milyara dayandı...

Eminevim dijital kayıtla faizsiz ev sahibi olun!

Eminevim'e dijital kayıt uygulamasını hayata geçirdi. Buna göre, Eeminevim'e dijital kayıt yaptırarak ev sahibi olma imkanı bulunuyor. 

Ev alacaklar dikkat! Faizsiz ev nasıl alınır? 

Banka kredisi ile ev almak istemeyen vatandaşlar faizsiz ev nasıl alınır sorusunun cevabını araştırıyor. Peki, faizsiz ev nasıl alınır? İşte detaylar...

birevim Faizsiz ev alma yöntemi Haberi

birevim Faizsiz ev alma yöntemi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre, Türkiye genelinde konut satışları Kasım ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 27 oranında azalarak 89 bin 626 oldu.

Geçtiğimiz aylarda yaşanan kur dalgalanması inşaat sektöründe durgunluk yaşanmasına neden oldu. Ev sahibi olma hayali kuran vatandaşlar ise hayallerini ertelemek zorunda kaldı. Bu dönemde bankalardan hizmet alamayan toplumun önemli bir kesimini ilgilendiren faizsiz, tasarrufa dayalı ev alma sistemi ön plana çıkarak sektörde de hareketlilik sağladı.

Alternatif Değil Zorunluluk

Birevim’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi konuya ilişkin açıklama yaptı. Çiftçi şunları söyledi; "Orta ve alt gelir grubunda bulunanların konut kredisi talepleri genellikle bankalar tarafından geri çevriliyor. Talebi onaylanan çok az sayıda kişi ise 2018 Aralık ayı hesaplamalarına göre en iyi şartlarda aldığı evin değerinin iki...