25 / 07 / 2024

Birevim gebze şubesi

Birevim gebze şubesi

Birevim, İstanbul’da Üsküdar, Pendik, Fatih, Bağcılar’dan sonra şimdi de Avcılar’da yeni şubesini açtı. Birevim, daha çok kişi ev sahibi olsun diye Türkiye’nin her bölgesine gitme hedefiyle çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Çekmeköy Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Kağıthane Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kadıköy Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kadıköy Şubesi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Beykoz Şubesi açıldı! 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Beykoz Şubesi bugün Beykoz'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Maltepe Şubesi açıldı!

Birevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi Maltepe Şubesi 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Bayrampaşa Şubesi Bayrampaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Arnavutköy Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Arnavutköy Şubesi Arnavutköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Esenler Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Esenler Şubesi Esenler'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Üsküdar Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Üsküdar Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Pendik Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Pendik Şubesi bugün açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Fatih Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Fatih Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Bağcılar Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Bağcılar Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birevim gebze şubesi Haberi

Birevim gebze şubesi

Dar ve orta gelirli vatandaşlara yönelik tasarladığı, peşinatsız ödeme seçenekleriyle faizsiz ev alma alanında yeniliklerin öncüsü olarak; ekonomik çözümler sunan Birevim, yurtiçindeki şubelerini her geçen gün artırıyor. 2016 yılını 12 şube ile tamamlayan Birevim, 2017’de 40 şubeye ulaşmayı hedefliyor.


Müşterilerini kısa sürede ev sahibi yapmak için çalışan Birevim, faizsiz ev sahibi olma yöntemini yeniden tanımlayarak, ev sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürme hedefiyle çalışıyor. Birevim daha çok kişi ev sahibi olsun diye Türkiye’nin her bölgesine gitmeyi hedefliyor.


Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, “Sahip olduğumuz genç ve dinamik yapımızla, ‘Bir evim olsun’ diyen milyonlarca insanın hayallerine ortak olmak için yola çıktık. Birevim olarak, ev almanın düşünüldüğü kadar zor olmadığını ve sunduğumuz alternatif ödeme seçeneklerini güler yüzlü ve alanında uzman ekibimizle faizsiz ve...