15 / 05 / 2024

Birevim kampanya 2017

Birevim kampanya 2017

Birevim, Aralık ayında çok özel bir kampanya başlatıyor. Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olması için çalışan Birevim kampanyası 31 Aralık’a kadar devam edecek.

Birevim'den yeni kampanya!

Tasarruf finansman sektörünün lokomotif markaları arasında yer alan Birevim, başlattığı yeni kampanyasını yeni reklam filmiyle duyurdu.

Birevim'den Tasarrufa İlk Adım kampanyası!

Birevim, teminat zorunluluğu olmayan yeni kampanyası ''Tasarrufa İlk Adım'ı tüketiciye sundu. Bu kampanya ile 3 bin TL ile 23 bin TL arası herhangi bir tasarruf miktarı üzerinden uygun maliyetlerle birikim yapılabiliyor.

Birevim’den yeni kampanya!

Ev almak isteyen vatandaşları faizsiz olarak konut sahibi yapan Birevim teminat zorunluluğu olmayan yeni kampanyası Tasarrufa İlk Adım’ı tüketiciye sundu.

Birevim'den ramazan ayı kampanyası!

Birevim, ramazan ayı boyunca her gün bir kişiyi hemen teslim faizsiz ve farksız ev sahibi yapmak için kampanya düzenledi. 

Birevim 2018 yılında yüzde 100 büyüme hedefliyor!

Tasarrufa dayalı gayrimenkul sektörü 2017 yılında yüzde 40 büyüdü. Sektörün en önemli oyunları arasında olan Birevim 2018 yılını yüzde 100 büyümeyle kapatmak istiyor. 

Tepe Aura Çekmeköy kampanya 2017!

16 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde konumlandırılan Tepe Aura Çekmeköy Evleri 24 ay sonra teslim edilecek. Proje 98 konuttan oluşacak. İşte Tepe Aura Çekmeköy kampanya 2017...

Birevim 23. şubesini Elazığ’da açıyor!

‘Herkesin bir evi olsun’ sloganıyla yola çıkan Birevim, 23. şubesini Elazığ’a açtı.Birevim, 2017 yılını Diyarbakır, Antalya ve Erzurum şubelerini de açarak 26 şubeyle kapatmayı amaçlıyor...

Ödül İstanbul kampanya 2017!

Özyurtlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ödül İstanbul projesinde yüzde 5 peşinat ve şirket bünyesinde 60 ay vade kampanyası başladı. Projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor.

10 bin TL peşinatlı konut projeleri Aralık 2017!

Konut faizlerinin arttığı dönemde tüketiciyi kaçırmak istemeyen firmalar arka arkaya birçok kampanya düzenliyor. İşte 10 bin TL peşinatlı konut projeleri Aralık 2017...

Birevim'den Aralık ayına özel kampanya! 240 ay faizsiz taksit!

Birevim, Aralık ayında çok özel bir kampanya başlatıyor. Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olması için çalışan Birevim kampanyası 31 Aralık’a kadar devam edecek.

Birevim, Altın Kalite Ödülü'nün sahibi oldu!

Birevim, 22 Ekim 2017’de Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen ‘Altın Kalite Ödülü’ töreninde Altın Kalite Ödülü'nün sahibi oldu.

Emlak Konut ticari üniteler kampanyası 2017!

Emlak Konut ticari üniteler kampanyası 2017 başladı. Kampanya dahilinde "Şimdi al 2018'de öde" fırsatının yanı sıra 0,50 faiz oranı ile kolay ödeme imkanı da sunuluyor.

DAP Yapı Validebağ Konakları'nda kampanya fırsatı 2017!

Toplam 368 daire ve ticari ünitelerden meydana gelen DAP Yapı Validebağ Konakları'nda kampanya fırsatı 2017 başladı. Projede yüzde 5 peşinat verildiğinde 15 ay ödeme yapmaksızın 120 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Birevim kampanya 2017 Haberi

Birevim kampanya 2017

Birevim, Aralık ayında takipçilerini çok özel bir kampanyayla karşılıyor. Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olması için çalışan Birevim, ev sahibi olmak isteyen ailelere 240 aya kadar tamamen faizsiz taksit imkânı sunuyor.

Faiz ödemeden ev sahibi olmak isteyen milyonlarca insanın en büyük destekçisi olan Birevim, kampanyaya 31 Aralık’a kadar devam edecek.

240 Ay Faizsiz Taksit, Birebir, Ödediğin Kadarı Bizden kampanyalarıyla Birevim, müşteri memnuniyetini her şeyin
önünde tuttuğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. 

Birevim, özel kampanyalarıyla ev almak isteyip, peşinat sıkıntısı yaşayanların karşısına sunduğu alternatif ödeme seçenekleriyle...