05 / 05 / 2024

Birevim konut teslimatı

Birevim konut teslimatı

Türkiye’nin her bölgesine ulaşma hedefiyle çalışan Birevim, her ay 250 kişiye teslimat yapıyor. Önümüzdeki aylar için hedefini 400 olarak güncelleyen Birevim, sene sonunda 15 binin üzerinde yeni müşteriyi yöntemlerine dahil etmek için çalışıyor.

Faizsiz konut sektörünü neler bekliyor?

Tasarruf finansı sektörü, tasarruf sahiplerine, borçlanmadan kendileri tarafından seçecekleri ödeme planları sağlayarak konut, taşıt ya da çatılı iş yeri sahibi yapıyor. Birevim Genel Müdürü Av. Mahir Orak, sektöre ve Birevim'in faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Birevim’den 6 ayda 1 milyar liranın üzerinde teslimat!

Tasarruf finansmanı sektörü firmaları arasında yer alan Birevim, yaptığı resmi açıklamada, 2021 yılı Ocak-Haziran döneminde 9 bin 516 adet teslimat gerçekleştirdiğini duyurdu.

Türkiye’de konut almak isteyenler ayda 719 TL biriktiriyor!

Tasarruf finansının mimarı Birevim, Akademetre ile birlikte bir araştırma gerçekleştirdi. Araştırmada, konut veya taşıt satın almak isteyen vatandaşların ayda ortalama 719 TL tasarruf yaptığı belirlendi.

Eminevim'den ilk çeyrekte 1.2 milyar TL'lik teslimat!

Faizsiz konut ve araç teslimatlarında 2021 yılına artışla başlayan Eminevim, yılın ilk çeyreğiyle ilgili teslimat bilançolarını açıkladı. Şirket, Mart ayında da 2 bin 628 teslimatla 30 yılın zirvesine ulaştı.

Birevim 2020'de teslimat sayısını yüzde 59 artırdı!

Birevim Genel Müdürü Av. Mahir Orak, "Birevim olarak sektörün diğer önemli verisi olan yeni sözleşme sayımızda, 150 bin sözleşme adedini aşarak sözleşme sayımızı 2019 yılına kıyasla rekor büyümeyle yüzde 78 artırdık" diye konuştu.

Birevim, 2020'yi rekorla bitirdi!

Dört yıl gibi kısa bir sürede sektörüne ivme kazandıran Birevim, 2020 sonu itibariyle, zorlu Kovid-19 salgını sürecine karşın, 2019 yılına kıyasla teslimat sayısını yüzde 59, teslimat finansman tutarını yüzde 85 artırdı.

Eminevim 3 ayda 6 bin 728 teslimat yaptı!

Yaz sezonuna 2 bin 510 araç ve konut teslimatıyla başlayan Eminevim, hizmet verdiği faizsiz "Elbirliği Sistemi" ile 3 aylık dönemde 6 bin 728 kişiyi ev ve araç sahibi yaptı.

Birevim Ağustos ayında 2 bin 143 kişiyi ev sahibi yaptı!

Birevim, yeni tamamlanan Ağustos ayı toplamında 2 bin 143 adet tasarruf finans teslimatıyla yeni bir rekor kırdı.

Birevim, Medipol Başakşehir'in şampiyonluğuna sponsor oldu!

Geliştirdiği Birlikte Tasarruf Finansı modeli ile binlerce kişiyi konut sahibi yapan Birevim, İstanbul Medipol Başakşehir futbol kulübünün şampiyonluk kutlamalarının sponsoru oldu.

Eminevim'den faizsiz konut ve araç teslimatında rekor!

Eminevim’in uyguladığı faizsiz ‘Elbirliği Sistemi’nin Haziran'da yapılan konut ve araç teslimatlarıyla 30 senenin rekorunu kırdığı belirtildi.

Birevim’den yeni kampanya!

Ev almak isteyen vatandaşları faizsiz olarak konut sahibi yapan Birevim teminat zorunluluğu olmayan yeni kampanyası Tasarrufa İlk Adım’ı tüketiciye sundu.

Türkiye’de 24 milyon aile 'faizsiz konut sistemi'yle ev sahibi olacak!

Türkiye’de 24 milyon ailenin yarısı, ev alma hayalini hayata geçiremiyor. Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi , faizsiz konut edindirme sisteminin çözüm olacağını belirtti.

Birevim'den 2 milyon konut satışı hedefi!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı ve Tasarruf Finans Platformu Lideri Murat Çiftçi, mevcut finansal yapı ile her yıl 1,2-1,4 milyon konutun satılacağını söyledi.

Birevim konut teslimatı Haberi

Birevim konut teslimatı

Günümüzde ev almak isteyen binlerce vatandaşın olduğunun farkındalığıyla Birevim, Türkiye’nin 7 bölgesinde olma yolunda çalışmalarına devam ediyor.

Sürdürülebilir büyüme hedefi kapsamında bugün; 7 bölgedeki 36 şubesiyle müşterilerine ulaşan Birevim, her ay 250 kişiye teslimat yapıyor. Yılsonuna doğru aylık hedefini 400 kişi olarak revize eden Birevim Mart 2018 tarihi itibariyle 1.300 yeni müşteriyle sözleşme imzalayarak sense sonunda 15 binin üzerinde yeni müşteriyi yöntemlerine dahil etmek için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

 
“2018 yılında da hedefimiz yüzde 100 büyüme”

Birevim üyeliklerinin en çok Marmara Bölgesi’nden olduğunu dile getiren Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, mevcut şube sayılarına 2018 yılsonunda 60’a çıkarma hedefiyle çalıştıklarını söyledi. Çiftçi, “2018 yılında sektör büyümeye devam edecek. Ortalama sektör olarak yüzde 50, Birevim olarak ise yüzde 100’ün üzerinde bir...