30 / 04 / 2024

Birevim satış

Birevim satış

Birevim, yoğun ilgi gören Sıra Tespitli ev alma yönteminin ikinci versiyonu ‘Sıra Tespitli Yöntem Versiyon 2' ile küçük taksitlerle ev sahibi yapıyor.

Birevim, Çözüm Tasarruf’u satın aldı!

Tasarruf finansının mimarı Birevim, bünyesine kattığı Çözüm Tasarruf’la sektörü büyütmeyi sürdürüyor.

Birevim, Sait Aytaç’ı kadrosuna kattı!

Birevim; Albaraka Türk, Toprakbank, Türkiye Finans Katılım, Vakıf Katılım Bankası gibi kurumlardaki pazarlama ve satış kariyeriyle tanınan,Sait Aytaç’ı kadrosuna kattı.

Sait Aytaç Birevim’in, Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

BİREVİM; “Albaraka Türk”, “Toprakbank”, “Türkiye Finans Katılım”, “Vakıf Katılım Bankası” gibi kurumlardaki pazarlama ve satış kariyeriyle tanınan, finans sektörünün tecrübeli isimleri arasında yer alan Sait Aytaç’ı kadrosuna kattı.

Birevim'den 2 milyon konut satışı hedefi!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı ve Tasarruf Finans Platformu Lideri Murat Çiftçi, mevcut finansal yapı ile her yıl 1,2-1,4 milyon konutun satılacağını söyledi.

Birevim'den konut sektörüne 'faizsiz finans' önerisi!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Çiftçi, "Yıllık ortalama 1 milyon seviyelerine gerileyen konut satışları, Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finans Modeli ile 2 milyonun üzerine çıkarılabilir" dedi...

Birevim'den aylık 850 ev teslimatı!

Birevim finansal sistemi ev teslimat sayıları her geçen ay artıyor. Şirket, aylık 850 teslimat, 4250 satış ile sektöre ivme katıyor.

İpotekli konut satışları yüzde 37'den yüzde 5'e geriledi!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi yaptığı açıklamada son 2 yılda ipotekli, kredili konut satışlarının toplam satışlar içerisindeki payı yüzde 37'den yüzde 5'e kadar gerilediğini söyledi.

Birevim bin kişiyi daha ev sahibi yapacak!

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Birevim, 2018 yılının sonuna kadar ayda 400 kişiyi daha ev sahibi yapmayı planlıyor. Firma, her ay 500 aileyle satış sözleşmesi, ortalama 100 aileye de ev teslimatı yapıyor.

Birevim'in yıl sonu hedefi 52 şube açmak!

Birevim, bu yılın ilk 2 ayında Türkiye'nin farklı noktalarında 5 şube açtı. Birevim, ev satın almada kolaylıklar sunarak faizi ve peşinatı kaldırıyor. Firmanın hedefi 2018 yılı sonuna kadar 52 şube açmak.

Türkiye’de yıllık 2 milyonun üzerinde konut satışı hayal değil!

Birevim, ailelerin konut sahibi olması ve satışların 2 milyon seviyesine çıkması için; orta ve alt gelir grubunda bulunan bireyleri konut alabilecek seviyeye getirmek ya da konut alabilmelerini sağlayacak yeni yöntemler oluşturmanın Türkiye için kaçınılmaz bir gereklilik olduğunu belirtiyor.

İzmir Çandarlı‘da satılık arsa

Dikili Çandarlı Belediye Başkanlığı beldede bulunan 11 arsayı satışa çıkardı.

25 milyar dolarlık 2B satışı için düğmeye basılıyor

Hükümet, orman niteliğini yitirmiş arazilerin satışına ilişkin 2B düzenlemesini önümüzdeki yıl başında yapılacak yerel seçimlere yetiştirmek istiyor.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

Birevim satış Haberi

Birevim satış

Birevim’in halihazırda yoğun talep gören Sıra Tespitli ev alma yönteminin ikinci versiyonu olarak karşımıza çıkan ‘Sıra Tespitli Yöntem Versiyon 2’, ev sahibi olmak isteyen herkesi, küçük taksitlerle ev sahibi yapıyor. Birevim’in daha önce müşterilerine sunduğu Sıra Tespitli Yöntemden farklı olarak ev sahibi olmak isteyen kişilere, 240 aya kadar tamamen faizsiz taksit imkanı sunan yeni versiyon, 240 ay taksitlendirmeyi seçmiş olan bir kişinin peşinat verememesi durumunda, evini ilk ay alırsa toplam borcunu bu yöntemin özellikleri neticesinde 102 ayda bitirebiliyor. 


Orta ve dar gelirli aileleri rahatlatan çözüm…

Orta ve dar gelirli aileler, Sıra Tespitli Yöntem Versiyon 2 ile rahatlıkla ev sahibi olabilmenin ötesinde, taksitlerini küçük küçük ödeme şansı yakalıyor. 240 ay vadeyi seçen bir birey, peşinat vermediği bir ödeme planında dahi borcunu 102...