17 / 05 / 2024

Birevim sözleşme sayısı 2020

Birevim sözleşme sayısı 2020

Dört yıl gibi kısa bir sürede sektörüne ivme kazandıran Birevim, 2020 sonu itibariyle, zorlu Kovid-19 salgını sürecine karşın, 2019 yılına kıyasla teslimat sayısını yüzde 59, teslimat finansman tutarını yüzde 85 artırdı.

Evim şirketlerine resmen yüzde 15 sözleşme sınırı geldi! Bu tutarı aşan sözleşmeler için uygulanacak!

Tasarruf finansman şirketlerine yüzde 15'lik sözleşme üst sınırı getiren düzenleme bugünkü 32414 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Düzenleme, konut ve çatılı iş yeri için 5 milyon Türk Lirası'nı, taşıtlar için de 2 milyon Türk Lirası'nı aşan sözleşmeleri kapsayacak. İşte ayrıntılar...

Kamu-Sen'in toplu sözleşme talepleri açıklandı: Kamu çalışanlarına yüzde 100,2 zam! 

Toplu sözleşme görüşmelerine sayılı günler kala Memur-Sen'in ardından Kamu-Sen de taleplerini tek tek sıraladı. Kamu-Sen, 2024 yılının tamamı için refah payı dahil kümülatif yüzde 100,2, 2025 yılının tamamında ise refah payı dahil tüm maaşlara yüzde 58,4 zam talep etti. İşte ayrıntılar...

Birevim 2020'de teslimat sayısını yüzde 59 artırdı!

Birevim Genel Müdürü Av. Mahir Orak, "Birevim olarak sektörün diğer önemli verisi olan yeni sözleşme sayımızda, 150 bin sözleşme adedini aşarak sözleşme sayımızı 2019 yılına kıyasla rekor büyümeyle yüzde 78 artırdık" diye konuştu.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün esas sözleşme tadiline SPK'dan onay!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün  "Şirketin Sermayesi" başlıklı 6. maddesinin güncellenmesi ve yeni şekli SPK'ya yapılan başvurusu SPK'nın E-29833736-105.01.01.01-11031 sayılı yazısı ile onaylandı ve SPK onaylı esas sözleşme tadil metni yayınlandı. 

Silivri 3. Etap KİPTAŞ sözleşme işlemleri!

Silivri 3. Etap KİPTAŞ sözleşme işlemleri hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor. Başvuruların konut sayısını geçmesi halinde projede satışlar kura ile yapılacak. 

TOKİ Adana Ceyhan AGG sözleşme imzalama işlemleri!

Adana Ceyhan TOKİ Evleri'nde satışa sunulan konut sayısından az başvuru alındığından direkt sözleşme imzalama evresine geçildi. Sözleşmeler bugün imzalanmaya başlandı..

İdealist GYO'nun esas sözleşme tadili tescillendi!

İdealist GYO'nun esas sözleşme tadili, Ticaret Sicil Mdürülüğü tarafından tescillendi ve karar 9313 sayılı gazetesinde yayınlandı.

Maketten konut satışı sözleşme örneği!

6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun hükümlerine göre, maketten konut satış sözleşmesinin nasıl yapılması gerektiği açıklanıyor. İşte, maketten konut satışı sözleşme örneği!

Devre tatil sözleşme feshi nasıl yapılır?

Devre tatil sözleşmeleri; Bir yıldan uzun süre için kurulan ve tüketiciye bu süre zarfında birden fazla dönem için bir veya daha fazla sayıda gecelik konaklama imkânı veriyor. Peki, devre tatil sözleşme feshi nasıl yapılır?

GYODER'in sözleşme hazırlama teknikleri eğitimi 10 Nisan'da!

GYODER'in sözleşme hazırlama ve inceleme teknikleri eğitimi 10 Nisan Cuma günü saat 09:30 ile 12:30 arası GYODER Ofisi'nde düzenlenecek.

Iğdır İçme Suyu Arıtma Tesisi için sözleşme imzalandı!

Arıtma tesisi bulunmadığı için içme suyu sorunu bulunan Iğdır'da Orman ve Su İşleri Bakanlığının projesiyle 2045 yılına kadar olan su ihtiyacı karşılanacak. Iğdır İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin yapımı için sözleşme imzalandı.

Panora GYO esas sözleşme değişikliklerine ilişkin kronoloji yayınladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bugün Esas Sözleşme Değişikliklerine İlişkin Kronoloji yayınlandı.

Erken tahliyede sözleşme bitene kadar kira ödenmeyecek!

Yeni Türk Borçlar Kanunu'na göre artık kiracılar, oturdukları konutu sözleşme bitmeden boşaltabilecek. Erken tahliyede, süre sonuna kadar kira olmayacak.

Birevim sözleşme sayısı 2020 Haberi

Birevim sözleşme sayısı 2020

Dört yıl gibi kısa bir sürede sektörüne ivme kazandıran Birevim, 2020 sonu itibariyle, zorlu Kovid-19 salgını sürecine karşın, 2019 yılına kıyasla teslimat sayısını yüzde 59, teslimat finansman tutarını yüzde 85 artırarak; tasarrufu gerçek anlamda bir finans yöntemi haline getirirken, sürdürülebilir büyümesine de devam etti. 

Birevim ayrıca, sektörün bir diğer önemli verisi olan yeni sözleşme sayısında, 150 bin sözleşme adedini geçerek; sözleşme sayısını 2019 yılına kıyasla yüzde 78 yükseltti. Marka önemli bir gelişmeyi de, 2019 sonu itibariyle 86 olan şube sayısını, 94’e yükselterek yaptı.

Birevim’e 2020 boyunca milli ekonomiye 2.7 milyar TL katkıda bulundu

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 2020 yılında Birevim’e 1.2 milyon kişinin tasarruf sahibi olmak için başvuru yaptığını vurgulayan Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, “Marka olarak 2020 yıl sonu itibariyle gerçekleştirdiğimiz...