15 / 05 / 2024

Birevim şube hedefi

Birevim şube hedefi

Birevim, bu yılın ilk 2 ayında Türkiye'nin farklı noktalarında 5 şube açtı. Birevim, ev satın almada kolaylıklar sunarak faizi ve peşinatı kaldırıyor. Firmanın hedefi 2018 yılı sonuna kadar 52 şube açmak.

BEX Coffee Chocolate'ın 2021 hedefi 10 şube!

Yeni nesil kahve zinciri BEX Coffee & Chocolate kurucu ortağı Ali Uğur Soytürk, ekonomik gelişmelere paralel olarak üç şube daha açarak bu yılı beş şubeyle tamamlamayı hedeflediklerini belirtiyor. 2021'de ise 10 şube hedefi var..

Birevim'den 138 kişilik yeni istihdam!

Birevim, 138 kişilik yeni istihdam ve tüm diğer şubelerinde de başlattığı uzaktan çalışma yöntemiyle hizmete açtığı 4 yeni şube ile ekonomik canlanmaya katkı sağlıyor.

Birevim'den 2 milyon konut satışı hedefi!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı ve Tasarruf Finans Platformu Lideri Murat Çiftçi, mevcut finansal yapı ile her yıl 1,2-1,4 milyon konutun satılacağını söyledi.

Chef Börek 2020’de 70 yeni şube hedefi koydu!

Chef Börek, yaklaşık 1,5 yıl önce adım attığı sektörde, 35 şubeli bir zincire dönüştü. 2020'de daha hızlı bir büyüme sürecine girmeyi hedeflediklerini söyleyen Chef Börek Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Kaya, "2020 sonuna doğru 70 yeni şube açmayı hedefliyoruz" dedi.

Birevim'in 2018 hedefi 60 şubeye ulaşmak!

Gayrimenkul sektöründeki en önemli markalardan biri olma yolunda devam eden Birevim 2018 yılının sonuna kadar 60 şube açmayı hedefliyor.   

Birevim'in hedefi her ay 400 kişiye tapu teslim etmek!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Çiftçi: "Birevim olarak, Türkiye'de ev, araç ve benzeri yatırım araçlarından almak isteyenler için akla gelecek ilk marka olmak istiyoruz" dedi.

Birevim'in yıl sonu hedefi 52 şube açmak!

Birevim, bu yılın ilk 2 ayında Türkiye'nin farklı noktalarında 5 şube açtı. Birevim, ev satın almada kolaylıklar sunarak faizi ve peşinatı kaldırıyor. Firmanın hedefi 2018 yılı sonuna kadar 52 şube açmak.

Birevim Erzurum, Antalya ve Diyarbakır’da şube açtı!

‘Herkesin bir evi olsun’ hedefiyle yola çıkan Birevim; faizsiz, kredisiz, vade farksız, kendine özgü tescilli yöntemleriyle vatandaşları ev sahibi yapmayı hedefliyor. 

Birevim’den yıl sonuna kadar 10 yeni şube!

Birevim, Erzurum,Samsun, Adana ve Diyarbakır’a şube açmaya hazırlanıyor. Birevim, yıl sonuna kadar 10 yeni şube açmayı hedefliyor.

Birevim 7 yeni şube açacak!

Faizsiz, peşinatsız ödeme seçenekleriyle herkesin ev sahibi olabilmesi için yenilikçi çözümler sunan Birevim 7 yeni şube açacak.

Birevim Gaziantep, Kayseri ve Konya'da şube açacak!

15 farklı noktada müşterileriyle buluşan Birevim, 2017 yılsonuna kadar, Türkiye’nin her bölgesinde Gaziantep, Kayseri ve Konya'da şube açmayı planlıyor.

Birevim 3 yeni şube açmaya hazırlanıyor!

Birevim, yeni şubeleriyle Türkiye’nin farklı noktalarındaki takipçileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Konya, Kayseri ve Gaziantep’te şube açmak için kolları sıvayan Birevim, 2017 yılsonuna kadar, Türkiye’nin her bölgesinde şubelerini artırma yolunda ilerliyor.

Birevim, Gaziosmanpaşa’ya şube açıyor!

Birevim, yeni şubeleriyle İstanbul’u çevrelemeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Avcılar’da yeni şubesini açan Birevim, bu kez Gaziosmanpaşa’ya şube açarak, İstanbul’da 9, toplamda ise 13 şubesiyle müşterilerine hizmet veriyor.

Birevim şube hedefi Haberi

Birevim şube hedefi

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Ev satın almada peşinatsız ve faizsiz ödeme seçenekleri sunan Birevim, 2018’in ilk 2 ayında Türkiye’nin farklı noktalarında 5 şube açtı.

Birevim'den yapılan açıklamaya göre, "herkesin bir evi olsun" hedefiyle ev satın almada faizsiz, kredisiz, vade farksız, kendine özgü tescilli yöntemler sunan şirket, şube ağını genişletmeye devam ediyor. 


2018 yılına hızlı bir giriş yapan Birevim,  bu yılın ilk 2 ayında 5 farklı lokasyonda şube açtı. Türkiye'de 31 farklı noktada müşterileriyle buluşan Birevim yıl sonunda 52 şubeye ulaşmayı planlıyor.