05 / 05 / 2024

Birevim şubeleri 2018

Birevim şubeleri 2018

‘Herkesin bir evi olsun’ hedefiyle yola çıkan Birevim; faizsiz, kredisiz, vade farksız, kendine özgü tescilli yöntemleriyle vatandaşları ev sahibi yapmayı hedefliyor. 

Birevim bin kişiyi daha ev sahibi yapacak!

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Birevim, 2018 yılının sonuna kadar ayda 400 kişiyi daha ev sahibi yapmayı planlıyor. Firma, her ay 500 aileyle satış sözleşmesi, ortalama 100 aileye de ev teslimatı yapıyor.

Birevim'in 2018 hedefi 60 şubeye ulaşmak!

Gayrimenkul sektöründeki en önemli markalardan biri olma yolunda devam eden Birevim 2018 yılının sonuna kadar 60 şube açmayı hedefliyor.   

Birevim bin kişiyi daha ev sahibi yapacak!

Aylık ortalama 250 kişiyi ev sahibi yapan Birevim, 2018 sonuna kadar bin kişiyi daha ev sahibi yapmaya hazırlanıyor. Konuyla ilgili Birevim'den açıklama geldi. 

Birevim her ay 400 kişiye tapu teslim etmeyi hedefliyor!

Birevim, 2018'in son aylarında aylık 400 kişiye tapu teslim etmek için planlamasını revize ederek, yıl sonunda 15 binin üzerinde yeni müşteriyi yöntemlerine dahil etmek adına çalışmalarını sürdürüyor.

Birevim'in yıl sonu hedefi 52 şube açmak!

Birevim, bu yılın ilk 2 ayında Türkiye'nin farklı noktalarında 5 şube açtı. Birevim, ev satın almada kolaylıklar sunarak faizi ve peşinatı kaldırıyor. Firmanın hedefi 2018 yılı sonuna kadar 52 şube açmak.

Birevim 2018 yılında yüzde 100 büyüme hedefliyor!

Tasarrufa dayalı gayrimenkul sektörü 2017 yılında yüzde 40 büyüdü. Sektörün en önemli oyunları arasında olan Birevim 2018 yılını yüzde 100 büyümeyle kapatmak istiyor. 

Antalya Kent Müzesi 2018'de tamamlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kent Müzesi projesi inşaatına bu yıl içinde başlayarak, 2018 yılı sonbaharında tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Hatay Arena Stadı Eylül 2018’de açılacak!

Hatay’da TOKİ tarafından yapımı devam eden Hatay Arena Stadı’nın Eylül 2018’de hizmete açılacağı bildirildi.

Birevim, Bir Destek kampanyasıyla yüzde 40 özel indirim!

Birevim, ev almak isteyip, peşinat sıkıntısı yaşayanların karşısına sunduğu alternatif ödeme seçenekleri göstererek, müşterilerinin peşinat ödemeden ev sahibi olmanın kapılarını sonuna kadar açıyor.

Birevim'den ‘Bir Destek’ kampanyasıyla engellilere özel fırsat!

Toplumun her kesiminde yaşayan insanların ev alması için projeler geliştiren Birevim, sunduğu ödeme seçenekleri ve 160 aya varan taksit imkanıyla ailelerin ev sahibi olmasını kolaylaştırıyor.

Özyurtlar Ncadde Hayat Residence 2018'de teslim!

Ncadde Hayat Residence, şehrin içinde yaşamak isteyenlerin yeni adresi olmaya hazırlanıyor. 204 daire ve sekiz ticari üniteden oluşan proje, 1+1 ve 2+1 daire tipleriyle dikkat çekiyor. Ncadde Hayat Residence'ın 2018 yılı Aralık ayında teslim edilmesi hedefleniyor.

Dar gelirlinin yüzünü güldürecek ev sahibi olma yöntemleri Birevim’den!

Bugün orta ve dar gelir sınıfını oluşturan yüzde 60-70’lik kesim için sunduğu ödeme seçenekleri ve 160 aya varan taksit imkanıyla Birevim, sunduğu ev alma yöntemleriyle dar ve orta gelirli ailelerin kiradan kurtulup kendi evlerine taşınmalarını kolaylaştırıyor.

Hanzade Özbaş: Turizmde dönüş 2018'de başlar!

Merit Otelleri’nin Başkanı Hanzade Özbaş, Türkiye’deki turizm sektörü için “2017’yi kurtarmak zor, normalleşmeyle birlikte dönüş 2018’de başlar” diyor.

Birevim şubeleri 2018 Haberi

Birevim şubeleri 2018


Daha çok insanın ‘ev sahibi’ olması için faizsiz, peşinatsız ödeme seçenekleriyle ev satın almada yenilikçi çözümler geliştiren Birevim, hizmet noktalarına yenilerini eklemeye devam ediyor. 

Erzurum, Antalya ve Diyarbakır’da açtığı yeni şubeleriyle Birevim, bölgede yaşayan vatandaşların da rahatlıkla ev almasına yardımcı olmayı planlıyor. 

Türkiye’nin birçok bölgesinde şubelerini artırma yolunda ilerleyen Birevim bugün, 26 farklı noktada müşterileriyle buluşarak sektördeki gücünü göstermeye devam ediyor.  Sürdürülebilir büyüme hedefi doğrultunda 2018 yılına hızlı başlayan Birevim, Erzurum, Antalya ve Diyarbakır’da açtığı yeni bölgede yaşayan vatandaşların da rahatlıkla ev almasına yardımcı oluyor.

Yeni şubeleri hakkında açıklamalar yapan Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, şubelerin Birevim’in bölgenin tanıtımında da etkin rol üstelendiğini söyledi. Çiftçi, ” Birevim olarak her ay müşterilerimizin istek ve beklentilerine göre şekillendirdiğimiz kampanyaları sürekli geliştirerek sektördeki...