03 / 05 / 2024

Birevimn gaziosmanpaşa şubesi

Birevimn gaziosmanpaşa şubesi

Birevim, yeni şubeleriyle İstanbul’u çevrelemeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Avcılar’da yeni şubesini açan Birevim, bu kez Gaziosmanpaşa’ya şube açarak, İstanbul’da 9, toplamda ise 13 şubesiyle müşterilerine hizmet veriyor.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa  Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Avcıl tarafından açıldı.

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 16 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Duz tarafından açıldı.

Tasarruf Organizasyon Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Tasarruf Organizasyon Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Nimetullah Narman tarafından kuruldu.

Birikimevim Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Birikimevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı.

Cideliler Turizm Otobüs İşletmesi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Cideliler Turizm Otobüs İşletmesi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Yazıcıoğlu Yol Yapı İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Yazıcıoğlu Yol Yapı İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi 5 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Proza Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Proza Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi, Zeynal Aksoy Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Gaziosmanpaşa' da kuruldu.

Birey Turizm Tekstil ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Birey Turizm Tekstil ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi, Eşref Şentürk Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Gaziosmanpaşa, Hürriyet Mahallesi'nde açıldı.

A Pamukkale Taşımacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

A Pamukkale Taşımacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi 20 milyon 400 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa 2 Şubesi Açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa 2 Şubesi 50 bin TL sermaye ile 17 Haziran 2015 tarihinde Gaziosmanpaşa 'da açıldı.

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak San.Ve Tic.Limited Şirketi Gaziosmanpaşa 1 Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak San.Ve Tic.Limited Şirketi Gaziosmanpaşa 1 Şubesi 50 bin TL sermaye ile 17 Haziran 2015 tarihinde kuruldu.

Birevimn gaziosmanpaşa şubesi Haberi

Birevimn gaziosmanpaşa şubesi

Müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda tasarladığı, faizsiz, peşinatsız ödeme seçenekleriyle ev satın almada yenilikçi çözümler sunan Birevim, hizmet noktalarına yenilerini eklemeye devam ediyor.


İstanbul’da 8 şubesi olan ve dokuzuncu şubesini Gaziosmanpaşa’ya açan Birevim, ev sahibi olmak isteyen herkese ulaşmayı hedefliyor. Açtığı yeni şubeleriyle İstanbul’un dört bir yanından hizmet vererek büyümeye devam marka, sektörde ev alma yöntemlerini yeniden tanımlıyor.


Fatih, Bağcılar, Pendik, Altunizade, Şirinevler, Avcılar ve Ümraniye şubelerine Gaziosmanpaşa şubesini dahil eden Birevim, Merkez Anadolu Şubesiyle de Türkiye’nin diğer illerine de hizmet vererek geniş kitlelere hitap...