16 / 05 / 2024

Birgül Karasu

Birgül Karasu

HBK İnşaat Mimarlık Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Kara, Birgül Karasu tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım'da Üsküdar, Ata 2 Sitesi'nde kuruldu.

Polart İnterior Mimarlık Dekorasyon Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polart İnterior Mimarlık Dekorasyon Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Polat Kotil tarafından kuruldu.

Ulukurtlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulukurtlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Birgül ve Mehmet Naci Güven ortaklığında kuruldu.

Çekmeköy 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy ilçesi, 380 kV Akçakoca - Karasu - Çekmeköy Enerji Nakil Hattı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Ocak 2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Batur ve Harun Güner ortaklığında kuruldu.

Ticari gayrimenkullere olan talep katlandı!

Gayrimenkul Uzmanı Birgül Sarsın Dokuzcan, gayrimenkul güvenli liman olarak görüldüğüne vurgu yaparak son zamanlarda ticari gayrimenkullere olan talebin katlandığını belirtti.

Arrow İnşaat Dış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arrow İnşaat Dış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi Başakşehir’de 75 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Dagher tarafından açıldı.

Gayrimenkule talep artıyor!

Gayrimenkul Uzmanı Birgül Sarsın Dokuzcan sektörle ilgili yaptığı değerlendirmede gayrimenkule talebin artacağını söyledi.

Karasu Belediyesi'nden 13.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Karasu Belediye Başkanlığı, Sakarya ili, Karasuilçesi, A. Aziziye Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı 13 milyon 412 bin 381 TL'ye satıyor...

Ondakar Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Ondakar Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Taşımacılık Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Karasu tarafından kuruldu.

Sw Turizm Taşımacılık İnşaat Ve İşletmecilik  Limited Şirketi kuruldu!

Sw Turizm Taşımacılık İnşaat Ve İşletmecilik  Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL  sermaye bedeli ile Maryna Karasu tarafından kuruldu.

Vedanta Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vedanta Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Faruk Birgül tarafından kuruldu.

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Karasu tarafından kuruldu. 

Aba Projelendirme Anonim Şirketi kuruldu!

Aba Projelendirme Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Çelik tarafından kuruldu.

Birgül Karasu Haberi

Birgül Karasu

HBK İnşaat Mimarlık Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Kara, Birgül Karasu tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım'da kuruldu. 


HBK İnşaat Mimarlık Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-İNŞAAT 1.İnşaat taahhüt ve müteahhitlikişleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2.Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller,limanlar,fabrikalar,yollar,köprüler,bentler ,barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu,liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar,garajlar, çarşı mağaza, Pazar iş yeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser,sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri,tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları,...