03 / 05 / 2024

Birkan Sokullu ile berrak tüzünataç

Birkan Sokullu ile berrak tüzünataç

Bir süredir aktör Birkan Sokullu ile birlikte olan Berrak Tüzünataç ilişkisini yeni bir aşamaya taşıyor. Berrak Tüzünataç’ın yeni evine yerleşene kadar sevgilisi Birkan Sokullu’nun Etiler’deki evine taşındığı öğrenildi.

Dilan Çİçek Deniz Bebek’e taşındı!

Sevgilisi Birkan Sokullu’dan ayrılan Dilan Çiçek Deniz, en yakın arkadaşı Bensu Soral'a komşu oldu. Bebek'te boğaz manzaralı bir eve taşınan Deniz, aylık 5 bin TL kira ödeyecek.

Birkan Sokullu, Berrak Tüzünataç'la oturduğu evi boşalttı!

Oyuncu Berrak Tüzünataç ve Birkan Sokullu 3 yıllık aşkı geçtiğimiz günlerde sonlandırmıştı. Birkan Sokullu, Boğaz’da Tüzünataç ile birlikte oturdukları evden ayrıldı.

Birkan Madencilik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Birkan Madencilik Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Çakan tarafından kuruldu. 

Hatay Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi göz kamaştırıyor!

Anadolu’da yapılan ilk cami Habib-i Neccar ve dünyadaki ilk mağara kilisesi olan ST. Pierre'e ev sahipliği yapan medeniyetler şehri Hatay, 442 yıldır topraklarında bulundurduğu tarihi Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi ile de göz kamaştırıyor.

Hayat Şarkısı dizisi nerede çekiliyor?

Başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın paylaştığı 'Hayat Şarkısı' hikayesiyle olduğu kadar kullanılan mekanlarıyla da dikkat çekiyor.

Berrak Tüzünataç, Birkan Sokullu'nun Etiler'deki evine taşındı!

Bir süredir aktör Birkan Sokullu ile birlikte olan Berrak Tüzünataç ilişkisini yeni bir aşamaya taşıyor. Berrak Tüzünataç’ın yeni evine yerleşene kadar sevgilisi Birkan Sokullu’nun Etiler’deki evine taşındığı öğrenildi.

2002 yılında Acıbadem Sokullu Konağı Evleri satışa sunulmuş!

2002 yılında Acıbadem'deki tarihi Sokullu Konağı'nın bahçesinde Yapı Konut tarafından inşa edilen, Türkiye'de ilk kez uygulanan ''deprem yalıtım sistemi'' ile donatılmış Sokullu Konağı Evleri satışa sunulmuş.

Antalya Sokullu Caddesi trafiğe kapatılacak!

Olimpos Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. ’nin çalışması nedeniyle Antalya Atatürk Devlet Hastanesi yanındaki Sokullu Caddesi bugünden itibaren 1 hafta süre ile trafiğe kapalı olacak...

TAV, Male Havalimanı Projesi için ADPM ile işbirliği yapacak

TAV Hava Limanları, Male'deki Male Uluslararası Havalimanı Projesi için ADPM ile işbirliği yapacak

Martı Otel ile Thomas Cook işbirliği anlaşması yaptı

Martı Otel İşletmeleri, İngiltere pazarı için dünyanın en büyük tur operatörlerinden Thomas Cook ile stratejik işbirliği anlaşması yaptı

Metin Şentürk Fikret İnan'ın Ferrari'si ile 270 km hız yaptı

Fi Yapı'nın sahibi Fikret İnan'ın Ferrari'si ile Şanlıurfa GAP Havalimanı'nda rekor sürüşü çalışması yapan Metin Şentürk, 270 km hıza ulaştı

DIK, Timur Gayrimenkul ile ortak oldu!

Altyapı sektöründe dünyadaki dört şirketten biri olan DIK, Timur Gayrimenkul ile ortaklık kurarak Türk gayrimenkul sektörüne girdi

Pritzker ödülü, Kazuyo Sejima ile Ryue Nishizawo'ya verildi

Mimarlık alanında dünyanın en saygın ödülü kabul edilen Pritzker Japon mimar ikili Kazuyo Sejima ile Ryue Nishizawo'ya verildi

Birkan Sokullu ile berrak tüzünataç Haberi

Birkan Sokullu ile berrak tüzünataç

Geçtiğimiz ay Arnavutköy’deki evinden sevgilisi Birkan Sokullu’yla birlikte çıkan Berrak Tüzünataç evinden taşındı.


Etiler’de 6.000 TL’ye yeni bir ev kiralayan Tüzünataç, Gebze’deki yoğun çekim temposundan yeni evine yerleşememişti. Berrak Tüzünataç’ın yeni evine yerleşene kadar sevgilisi Birkan Sokullu’nun Etiler’deki evine taşındığı öğrenildi.


Vatan...