03 / 05 / 2024

Birkan Sokullu ve berrak tüzünataç ev

Birkan Sokullu ve berrak tüzünataç ev

Bir süredir aktör Birkan Sokullu ile birlikte olan Berrak Tüzünataç ilişkisini yeni bir aşamaya taşıyor. Berrak Tüzünataç’ın yeni evine yerleşene kadar sevgilisi Birkan Sokullu’nun Etiler’deki evine taşındığı öğrenildi.

Gkıh Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Gkıh Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi Sarıyer'de Halil Görkem Sokullu tarafından kuruldu.

Esibar Mimarlık Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Esibar Mimarlık Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Çalışır ve Mehmet Birkan Çalışır ortaklığında kuruldu.

Ybr Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ybr Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmekce'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birkan Kirman, Bülent Bora Rumelioğlu, Sema Rumelioğlu ve Yıldız Yeşim Kirman ortaklığında kuruldu.

Pasifik İzolasyon İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pasifik İzolasyon İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Birkan Duran ve Neşet Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Bg Yönetim Danışmanlığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bg Yönetim Danışmanlığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Birkan Bora Akarsu tarafından kuruldu.

Dilan Çİçek Deniz Bebek’e taşındı!

Sevgilisi Birkan Sokullu’dan ayrılan Dilan Çiçek Deniz, en yakın arkadaşı Bensu Soral'a komşu oldu. Bebek'te boğaz manzaralı bir eve taşınan Deniz, aylık 5 bin TL kira ödeyecek.

Güvener Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvener Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Veli Çakırca, Birkan Dıragat ve Alper Demirtaş ortaklığında kuruldu. 

Birkan Sokullu, Berrak Tüzünataç'la oturduğu evi boşalttı!

Oyuncu Berrak Tüzünataç ve Birkan Sokullu 3 yıllık aşkı geçtiğimiz günlerde sonlandırmıştı. Birkan Sokullu, Boğaz’da Tüzünataç ile birlikte oturdukları evden ayrıldı.

Birkan Madencilik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Birkan Madencilik Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Çakan tarafından kuruldu. 

Kavila Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavila Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Birkan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kale Şömine İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Şömine İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Birkan Yazıcı tarafından 50 bin TL sermaya bedeli ile Silivri'de kuruldu.

Hatay Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi göz kamaştırıyor!

Anadolu’da yapılan ilk cami Habib-i Neccar ve dünyadaki ilk mağara kilisesi olan ST. Pierre'e ev sahipliği yapan medeniyetler şehri Hatay, 442 yıldır topraklarında bulundurduğu tarihi Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi ile de göz kamaştırıyor.

Sebir Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sebir Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ziya Birkan ve Serkan Birkan ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Birkan Sokullu ve berrak tüzünataç ev Haberi

Birkan Sokullu ve berrak tüzünataç ev

Geçtiğimiz ay Arnavutköy’deki evinden sevgilisi Birkan Sokullu’yla birlikte çıkan Berrak Tüzünataç evinden taşındı.


Etiler’de 6.000 TL’ye yeni bir ev kiralayan Tüzünataç, Gebze’deki yoğun çekim temposundan yeni evine yerleşememişti. Berrak Tüzünataç’ın yeni evine yerleşene kadar sevgilisi Birkan Sokullu’nun Etiler’deki evine taşındığı öğrenildi.


Vatan...