21 / 05 / 2024

birlik toptan 6.şube

birlik toptan 6.şube

İstanbul’da 8 yıldır faaliyet gösteren ve 2004 yılında kurulan toptan satış (cash & carry) mağazalar zinciri Birlik Toptan Satış Mağazaları’nın 6’ncı mağazası Pendik’te açıldı

Bizim Toptan’da Lipton Doğu Karadeniz 137,90 TL’ye, ayçiçeği yağı 177,90 TL’ye domates salçası 195 TL düştü!

Bizim Toptan’da 23 Kasım-6 Aralık tarihlerinde indirime girecek ürünler belli oldu. Bu doğrultuda, Lipton Doğu Karadeniz 137,90 TL’ye, ayçiçeği yağı 177,90 TL’ye domates salçası 195 TL düştü. İşte 24 Kasım 2023 fiyat listesi...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 6 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erkilet ve Erciyes'te yer alan 6 adet arsa ve günübirlik tesisi alanı için satış ihalesi düzenliyor.  Söz konusu arsaların satış ihalesi 14 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Konya'da 17.3 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Konya Şube Müdürlüğü, Konya'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 17 milyon 300 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Rüya, İngiltere, Katar, Dubai ve Suudi Arabistan'da 6 şube açıyor!

D-ream çatısı altındaki Rüya, İngiltere, Katar, Dubai ve Suudi Arabistan'da 6 yeni şube açacak.

Katılımevim'den 2021'de 21 yeni şube!

Sektöre 2018 yılında adım atarak 6 bine yakın aileyi ev ve araba sahibi yapan Katılımevim, iki yılda 42 şubeye ulaştı. Bu yıl da büyümesini sürdürecek olan şirket, yıl içinde 21 yeni şube daha açacak.

Finansevim 6 ayda 40 yeni şube açacak!

2020'yi yüzde 200'lük bir büyüme oranıyla kapatan Finansevim, bu yılın ilk 6 ayında şube sayısını 100'e, çalışan sayısını ise 1000'in üzerine taşımayı planlıyor.

Tuz Gölü Fayı 6 büyüklüğünde deprem üretebilir!

Jeoloji Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Başkanı Prof. Dr. Fetullah Arık, "Tuz Gölü Fay'ının uzunluğunu düşündüğümüz zaman daha büyük deprem üretme olasılığı var ama parçalı kırıklı. Bu fay hattının 6 ve 6,5 büyüklüğünde deprem üretme potansiyeli mevcut" dedi.

Tavuk restoranları yıl sonuna kadar 155 franchise şube açacak! 

Yüksek kar marjı veren tavuk restoranları, 2020'de de yeni girişimcileri sektöre kazandıracak. 6 tavuk restoranı yıl sonuna kadar155 franchise şube açacak... 

Simit Sarayı New York 6. Cadde'de şube açtı!

Simit Sarayı, Amerika Birleşik Devletleri New York 5. Cadde'de açılan ilk şubesinin ardından ikinci şubesini New York 6. Cadde'de açtı...

Simit Sarayı New York 6'ncı Cadde'de şube açıyor!

Simit Sarayı New York'ta 5'inci Cadde kadar önemli 6'ncı Cadde'de de şube açacakmış. Açılış yeni yıla yetişecekmiş...

EmlakBank ilk yarıda 4,6 milyar TL’lik aktif büyüklüğe ulaştı!

EmlakBank Genel Müdürü Deniz Aksu, "İlk yarı itibarıyla 4,6 milyar TL’lik aktif büyüklüğe ulaştık. Üstelik bunu sadece tek şube ile yaptık" dedi...

Gümüşhane'de konut kredi kullanımı yüzde 6 arttı!

BDDK verilerine göre Gümüşhane'de 2018 yılında banka şube sayısı bir önceki yıla göre yüzde 5 oranında arttı. Konut kredileri ise yüzde 6 oranında artarak 369 milyon 930 bin lira oldu.

Beko İzmir'de 6 yeni mağaza açtı!

Beko, mağazacılık atağına geçti. Yeni nesil mağazalar açmak için kolları sıvayan beko, İzmir'de 6 yeni şube açtı. 

birlik toptan 6.şube Haberi

birlik toptan 6.şube

Açılış töreninde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Akyürek, Birlik Toptan Satış Mağazaları’nın “Birlik’ten Kazanç Doğar” anlayışıyla hareket ederek, hızla büyüdüğünü ortalama her hafta yeni bir mağaza açtıklarını söyledi.


Önce İstanbul sonra Anadolu 


Mart 2012 tarihinden itibaren İstanbul’daki mağazalarının sayısını artıran, Güneşli, Seyrantepe, Sarıgazi, Gebze, Esenyurt’ta mağazalar açan Birlik Toptan Satış, 6’ncı mağazasını Pendik’te törenle hizmete açtı.


Her zaman avantajlı fiyatlar


Açılış törenine katılan Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Akyürek, yaptığı konuşmada müşterileri için sürekli uygun fiyat ve ödeme koşullarında toptan satış hizmeti sunacaklarını söyledi. Birlik Toptan Satış Mağazaları’nın kısa zamanda KOBİ’lerin, esnafın beğenisini kazanarak, herkesin tercih ettiği bir toptan satış mağazalar zinciri olmayı hedeflediğini söyleyen Akyürek şöyle konuştu:


Her zaman kaliteli bilinen markalar


“Birlik Toptan Satış Mağazaları’nda kaliteli, herkesin bildiği büyük markalar yer alıyor. Kaliteli markalardan...