05 / 05 / 2024

Birlikte Tasarruf Finansı

Birlikte Tasarruf Finansı

Dört yıl gibi kısa bir sürede sektörüne ivme kazandıran Birevim, 2020 sonu itibariyle, zorlu Kovid-19 salgını sürecine karşın, 2019 yılına kıyasla teslimat sayısını yüzde 59, teslimat finansman tutarını yüzde 85 artırdı.

Birevim Ağustos ayında 2 bin 143 kişiyi ev sahibi yaptı!

Birevim, yeni tamamlanan Ağustos ayı toplamında 2 bin 143 adet tasarruf finans teslimatıyla yeni bir rekor kırdı.

İşte, elektrik faturalarını düşürmenin yolları! Bu önlemleri alın, ayda 746 TL tasarruf garanti!

Yaz aylarıyla birlikte klima ve dondurucu gibi elektrikli ürünlerin kullanımı artacağı için elektrik faturaları da kabaracak. Ancak pratik önlemler alarak faturaları düşürmek mümkün. İşte, basit birkaç önlem ile elektrik faturalarında 746 liraya kadar tasarruf yapmanın yolları…

Küresel gayrimenkul krizi yaklaşıyor mu? Emlak krizi finans sektörünü etkileyecek mi?

Dünya çapındaki merkez bankalarının faiz artırımları ile birlikte emlak piyasasında l söylentiler yeniden gündeme geldi. The Telegraph'ın haberine göre ticari gayrimenkul krizi finans sektöründe önemli bir etki yaratmayacak.

Doğal gaz futuraları nasıl düşer? İşte daha az fatura ödemek için yapılması gereken tasarruf yöntemler...

Havaların soğuması ve peteklerin çalışmaya başlamasıyla birlikte doğal gaz faturaları da artmaya başladı. Hayat pahalılığının yaşandığı şu günlerde, faturalardan tasarruf etmenin yolları araştırılıyor. İşte daha az fatura ödemek için dikkat edilmesi gerekenler..

Apple, kart müşterilerine tasarruf mevduatı hesabı sundu!

Apple, ABD'de faaliyet gösteren bir teknoloji şirketi olarak Goldman Sachs ile birlikte çalışarak, kart müşterilerine tasarruf mevduatı hesabı açma seçeneği sunmaya başladı.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’ndan hem yüzde 50 indirim hem 8. ayda teslim imkanı!

Konut, iş yeri, araç alımları ya da yatırım amaçlı ihtiyaçlara yönelik tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği sunan Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, yeni kampanyası ile sınırlı sayıda kişiye hizmet bedelinde yüzde 50 indirim ve sekizinci ayda teslim imkanı sunuyor.. 

Tasarruf etmek için ideal kombi ayarı kaç derece olmalı?

Havaların soğumasıyla birlikte evlerde kombiler de yavaş yavaş yanmaya başladı. Peki doğalgazdan tasarruf edebilmek için neler yapılmalı? İşte detaylar..

Faizsiz konutta masraflar düşecek! Ev sahibi olmak kolaylaşacak! 

Birevim, Emin Evim, Fuzul Gayrimenkul, İmece Yatırım, Katılımevim ve Sinpaş; BDDK’dan ‘Tasarruf Finansı’ sistemi için lisanslarını alan şirketler oldu. Sektör temsilcileri, konut ve ve otomobil için ekstra kredi masrafı olmayacağına dikkat çekti. 

Benzin ve motorinde sihir gibi taktik! Bunu yapın, ayda yüzde 5'lik yakıttan tasarruf edin

Benzin ve motorin fiyatlarının artmasıyla birlikte vatandaşlar da benzin ve yakuttan nasıl tasarruf edebileceklerini araştırmaya başladı. Doğru hava basıncı, yakıtta yüzde 5 tasarruf sağlıyor.

Eminevim BDDK lisansını aldı! 3. Nesil Finansman Modeli devreye alındı!

Tasarruf finansını 30 sene önce Türkiye ile buluşturan ve bugün dev bir sektör haline gelmesine imkan sunan Eminevim BDDK lisansını aldı. Eminevim Genel Müdürü Sait Aytaç, BDDK lisansının alınmasıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Faizsiz konut sektörünü neler bekliyor?

Tasarruf finansı sektörü, tasarruf sahiplerine, borçlanmadan kendileri tarafından seçecekleri ödeme planları sağlayarak konut, taşıt ya da çatılı iş yeri sahibi yapıyor. Birevim Genel Müdürü Av. Mahir Orak, sektöre ve Birevim'in faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türkiye’de konut almak isteyenler ayda 719 TL biriktiriyor!

Tasarruf finansının mimarı Birevim, Akademetre ile birlikte bir araştırma gerçekleştirdi. Araştırmada, konut veya taşıt satın almak isteyen vatandaşların ayda ortalama 719 TL tasarruf yaptığı belirlendi.

Birevim, Çözüm Tasarruf’u satın aldı!

Tasarruf finansının mimarı Birevim, bünyesine kattığı Çözüm Tasarruf’la sektörü büyütmeyi sürdürüyor.

Birlikte Tasarruf Finansı Haberi

Birlikte Tasarruf Finansı

Dört yıl gibi kısa bir sürede sektörüne ivme kazandıran Birevim, 2020 sonu itibariyle, zorlu Kovid-19 salgını sürecine karşın, 2019 yılına kıyasla teslimat sayısını yüzde 59, teslimat finansman tutarını yüzde 85 artırarak; tasarrufu gerçek anlamda bir finans yöntemi haline getirirken, sürdürülebilir büyümesine de devam etti. 

Birevim ayrıca, sektörün bir diğer önemli verisi olan yeni sözleşme sayısında, 150 bin sözleşme adedini geçerek; sözleşme sayısını 2019 yılına kıyasla yüzde 78 yükseltti. Marka önemli bir gelişmeyi de, 2019 sonu itibariyle 86 olan şube sayısını, 94’e yükselterek yaptı.

Birevim’e 2020 boyunca milli ekonomiye 2.7 milyar TL katkıda bulundu

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 2020 yılında Birevim’e 1.2 milyon kişinin tasarruf sahibi olmak için başvuru yaptığını vurgulayan Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, “Marka olarak 2020 yıl sonu itibariyle gerçekleştirdiğimiz...