02 / 05 / 2024

Birol Çırakoğlu

Birol Çırakoğlu

BM Star Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi, Birol Çırakoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Şubat'ta Maltepe, Aydınevler Mahallesi'nde kuruldu.

Midtone Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Midtone Mimarlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 51 bin TL sermaye bedeli ile sinan Yasan, Mehmet Çırakoğlu ve Sedat Kaçan ortaklığında kuruldu.

Sadıkoğlu Marketing İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Marketing İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Birol Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Sor İnşaat Elektrik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Sor İnşaat Elektrik Danışmanlık Limited Şirketi Zeytinburnu'nd 750 bin TL sermaye bedeli ile Barış Muhammet Çırakoğlu tarafından kuruldu.

Bakoz Gıda Sanayi Dış-İç Ticareti Turizm İnşaat Taahhüt ve Arsa Ticaret Limited Şirketi Kaleiçi Şubesi açıldı!

Bakoz Gıda Sanayi Dış-İç Ticareti Turizm İnşaat Taahhüt ve Arsa Ticaret Limited Şirketi Kaleiçi Şubesi, Aykut Çırakoğlu Şube Müdürlüğü'nde 650 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Çatalca'da açıldı.

Alişan Çırakoğlu: Toplumsal sorumluluk bizim ilham kaynağımız!

AKG Gazbeton’un düzenlediği söyleşiler dizisi “Anlatılar”ın beşincisi, Mimar Alişan Çırakoğlu’nun katılımı ile İzmir Mimarlık Merkezi’nde gerçekleşti. Çırakoğlu, ilham kaynağının yaşadığı topluma duyduğu sorumluluk olduğunun altını çizdi.

Aykurt Nuhoğlu Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Derneği'nin toplantısına katılacak!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Derneği bugün Hukuki ve Mimari Destek Toplantısı gerçekleştirecek. Toplantıya Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Kadıköy AKP ilçe Başkanı İsa Mesih Şahin de katılacak.

Bırako Turizm Otel Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bırako Turizm Otel Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulvahap Elçeoğlu, Ramazan Genç tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ocak'ta kuruldu.

Yapı marketini açan Çırakoğlu mobilya imalatına başlayacak!

Yapı marketlerinde bir konut için gerekli bütün malzemeleri bulundurduklarını belirten İnşaat firma sahibi Mehmet Ali Çırak, "Kahramanmaraş'ta birçok yapı market var, mevcut firmalarımız tamamı belirli marka ürünleri satarak faaliyetlerine devam ediyor"

Yapısel Konut İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapısel Konut İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Aydın Selimoğlu, Mustafa Hilmi Sadıkoğlu, Muhittin Sadıkoğlu, Birol Selimoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Mayıs'ta kuruldu.

Çırakoğlu İnşaat, yapı marketi açtı!

Mehmet Ali Çırak, "Sektördeki 25 yıllık tecrübemizin ardından 2007'de Kahramanmaraş'ta Çırakoğlu İnşaat'ı kurduk. Kentte birçok yapı market var fakat mevcut firmalarımız tamamı belirli marka ürünleri satıyor...

BM Star Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

BM Star Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi, Birol Çırakoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Şubat'ta Maltepe, Aydınevler Mahallesi'nde kuruldu.

Alişan Çırakoğlu kimdir?

Mimar Alişan Çırakoğlu kimdir? Mimar Alişan Çırakoğlu bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Alişan Çırakoğlu bugün hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? İşte Alişan Çırakoğlu'nun biyografisi...

MHG Dış Ticaret İnşaat Nakliye Tekstil Gıda Limited Şirketi kuruldu!

MHG Dış Ticaret İnşaat Nakliye Tekstil Gıda Limited Şirketi, Gülağa Kaya, Halil Çırakoğlu ve Murat Bergin tarafından 10 bin 500 TL'lik sermaye ile 31 Temmuz'da kuruldu

Birol Çırakoğlu Haberi

Birol Çırakoğlu

BM Star Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi, Birol Çırakoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 10 Şubat'ta kuruldu. 


BM Star Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi iş konusu; Her türlü emlak ve gayrimenkuller için emlak komisyonculuğu ve emlak danışmanlığı yapmak.


BM Star Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi adres: Maltepe, Aydınevler Mahallesi, Barbaros Sokak,...