27 / 04 / 2024

Biruni Üniversitesi açılış

Biruni Üniversitesi açılış

Biruni Üniversitesi Topkapı Kampüsü'nde inşaat çalışmaları 1 ay sonra tamamlanacak. İç mekan tasarımları devam eden Biruni Üniversitesi'nde tanıtım günleri devam ediyor. Üniversite 2014 - 2015 öğretim yılında açılacak.

Biruni Üniversitesi, 2014-2015 eğitim yılında açılacak!

Biruni Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Yüksel, üniversitede hazırlık sınıfı olmayacağını belirterek, "Hazırlık sınıfının tüm programını, 950 saat İngilizce'yi birinci sınıfa koyuyoruz. Öğrencilerimiz 4 yılda mezun olacak" dedi...

Biruni Üniversitesi mart ayında akademik başvuru ilanı yayımladı! İşte o ilanda yer alan başvuru şartları neler?

Biruni Üniversitesi, kadrolar için adaylarda aranacak olan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) ve Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) puanlarına ilişkin şartları da açıkladı. Adayların, ALES'ten en az 70 ve YDS'den en az 60 puan almaları gerekiyor.

Biruni Üniversitesi çok sayıda akademik personel alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

Biruni Üniversitesi çok sayıda akademik personel alacağını duyurdu. Kadro dağılımı ve başvuru şartları belli oldu. İşte detaylar…

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunun açılışını gerçekleştirdi!

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunu tamamladı ve açılışını gerçekleştirdi. 

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ek binalarının açılışı gerçekleşti!

Rize'de bulunan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin ek Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Ek Binası ile Çayeli Eğitim Fakültesi Ek Binasının açılışı gerçekleşti.

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi 2023'te açılacak!

Sivas'ta 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2023 yılında hizmete açılması bekleniyor. 

İbn Haldun Üniversitesi açıldı!

Teknolojik imkanlarla donatılan ve Üsküdar'da inşa edilen İbn Haldun Üniversitesi'nin açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti.

Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır!

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açılıyor!

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açılıyor.

Konteyner veteriner fakültesi hastanesinin açılışı ertelendi!

İstanbul'da yaşanan 5.8’lik depremde hasar alması nedeni ile hizmete kapatılan İstanbul Üniversitesi (İÜC) Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin 16 konteynerde hizmet vermesi için yürütülen çalışmalarda sona gelinemedi. Bu nedenle hastanenin açılışı 30 Ekim tarihine ertelendi…

ÇOMÜ Ağaköy Yerleşke Camisi'nin açılışı yapıldı! 

Temeli 2016 yılında atılan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Ağaköy Yerleşkesi Cami'nin açılış töreni yapıldı. 

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nün açılışı ertelendi!

Kocaeli Körfez Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında gösterilen Körfez Kampüsü projesinin açılışı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe alındı. 

Fenerbahçe Üniversitesi'nin açılışı 1 yıl ertelendi!

Haziran ayında Fenerbahçe'nin başına gelen Ali koç, Fenerbahçe Üniversitesi'nin açılışının 1 yıl ertelendiğini açıkladı.

Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi açıldı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleştirilen Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi'nin açılışına Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve protokol üyeleri de katıldı.

Biruni Üniversitesi açılış Haberi

Biruni Üniversitesi açılış

Biruni Üniversitesi'nde tanıtım günleri 17 Temmuz'a kadar sürerken inşaat çalışmalarının da sonuna gelindi. 1 ay sonra çalışmaların tamamlanacağı Biruni Üniversitesi'nde iç mekan tasarımları yapılıyor. 30 bin metrekarelik kapalı alana sahip Biruni Üniversitesi'nde eğitim 2014 - 2015 öğretim yılında başlayacak. 


17 bin metrekare yeşil alandan oluşacak olan Biruni Üniversitesi'nde 6 fakülte, 3 enstitü ve sağlık hizmetleri meslek yüksekokulu bulunacak. Ayrıca üniversitede genetik laboratuvarı da yer alacak. 


Biruni Üniversitesi'nde 2 konferans salonu, 5 bin metrekare kafeterya ve sosyal alan, fitness center, kapalı ve açık basketbol sahaları ile spa bulunacak. 


Adını 11. yüzyılda yaşamış büyük Türk bilgini Ebu Reyhan El Biruni'den alan Biruni Üniversitesi, Topkapı'da yer alıyor. Biruni Üniversitesi'nde 1-17 Temmuz Tanıtım Günleri kapsamında Kazlıçeşme Marmaray, Topkapı Tramvay, Topkapı- Cevizlibağ Metrobüs durakları ile ücretsiz ring...