28 / 04 / 2024

Biruni Üniversitesi nasıl gidilir

Biruni Üniversitesi nasıl gidilir

Biruni Üniversitesi Topkapı Kampüsü'nde inşaat çalışmaları 1 ay sonra tamamlanacak. İç mekan tasarımları devam eden Biruni Üniversitesi'nde tanıtım günleri devam ediyor. Üniversite 2014 - 2015 öğretim yılında açılacak.

AÖF kayıt yenileme ne zaman? Kayıt yenileme süreci uzatıldı mı? Ders kayıtları nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri'ne kayıt ve kayıt yenileme süreleri uzatıldı. 2023-2024 AÖF akademik takviminde sınav tarihleri de detaylı bir şekilde belirtilmiştir. Peki AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman ve ders kayıtları nasıl yenilenir?

Milli Savunma Üniversitesi askeri öğrenci aday tercihleri başladı! 2023 MSÜ tercihleri nasıl yapılır? 

Milli Savunma Üniversitesi sonuçlarının duyurulmasından sonra, herkes tercih tarihlerini merak etmeye başladı. 2023 MSÜ tercihleri nasıl yapılır? MSÜ tercih ekranı 2023!

Biruni Üniversitesi çok sayıda akademik personel alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

Biruni Üniversitesi çok sayıda akademik personel alacağını duyurdu. Kadro dağılımı ve başvuru şartları belli oldu. İşte detaylar…

Koronavirüs İzmir'de gayrimenkul fiyatlarını nasıl etkileyecek?

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cumhur Coşkun Küçüközmen, Kovid-19 salgınının İzmir'de gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyeceğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Küçüközmen, gayrimenkul fiyatlarının düşmeyeceğini belirtti...

İTÜ Doğa Kolejini nasıl alacak?

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Vakfı'nın, bir süredir maddi krizde olduğu bilinen Doğa Koleji'ni almak için görüşmelere başladığı belirtiliyor. Bunun için telaffuz edilen paranın miktarı ise 800 milyon lira. Peki bir üniversite vakfının kasasında bu kadar büyük bir tutar nasıl bulunur?

Genç mimar nasıl iş bulur?

Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, YAPI Dergisi işbirliğiyle genç mimarların ve mimar adaylarının iş bulma süreçlerine katkı sağlayacak olan ‘Genç Mimar Nasıl İş Bulur?’ konulu bir panel gerçekleştirdi.

'Genç Mimar Nasıl İş Bulur' paneli yarın Işık Üniversitesi'nde!

Yapı Dergisi işbirliği ile Işık Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından gerçekleşen “Genç Mimar Nasıl İş Bulur?” paneli yarın saat 14:00'te Üniversitesi Şile Kampüsü’nde düzenlenecek.

Biruni Üniversitesi Zeytinburnu'nda butik otel yapacak!

Biruni Üniversitesi, Zeytinburnu'ndaki kampüsün arkasında butik otel projesine başlıyor. Biruni Otel projesi 257 yatay ve 127 oda kapasiteli olacak...

Biruni Üniversitesi nerede?

Biruni Üniversitesi Ana Yönetmeliği bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki Biruni Üniversitesi nerede? Biruni Üniversitesi'ne nasıl gidilir? Biruni Üniversitesi'ne giden İETT otobüsleri hangileri? Biruni Üniversitesi ücretleri ve taban puanları nasıl?

Biruni Üniversitesi Samsung Teknoklima ile el sıkıştı!

Türkiye eğitim sektörünün en önemli markalarından Okyanus Holding iştiraki Okyanus Gayrimenkul A.Ş. bir ilki gerçekleştirerek, Türkiye’nin en kapsamlı sağlık üniversitesini kurdu. Biruni Üniversitesi Samsung Teknoklima ile el sıkıştı.

Biruni Üniversitesi'nde inşaat çalışmaları 1 ay sonra bitecek!

Biruni Üniversitesi Topkapı Kampüsü'nde inşaat çalışmaları 1 ay sonra tamamlanacak. İç mekan tasarımları devam eden Biruni Üniversitesi'nde tanıtım günleri devam ediyor. Üniversite 2014 - 2015 öğretim yılında açılacak.

Biruni Üniversitesi, 2014-2015 eğitim yılında açılacak!

Biruni Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Yüksel, üniversitede hazırlık sınıfı olmayacağını belirterek, "Hazırlık sınıfının tüm programını, 950 saat İngilizce'yi birinci sınıfa koyuyoruz. Öğrencilerimiz 4 yılda mezun olacak" dedi...

Turizmin Yükselen Yıldızı Gastronomi’den Nasıl Yararlanmalı? paneli düzenlendi!

Okan Üniversitesi ile TUYED’in ortaklaşa düzenlediği “Turizmin Yükselen Yıldızı Gastronomi’den Nasıl Yararlanmalı?” başlıklı panelde konuşan gazeteci-yazar Ahmet Örs, Türk mutfağının Michelin yıldızına ihtiyaç olmadığını söyledi...

Biruni Üniversitesi nasıl gidilir Haberi

Biruni Üniversitesi nasıl gidilir

Biruni Üniversitesi'nde tanıtım günleri 17 Temmuz'a kadar sürerken inşaat çalışmalarının da sonuna gelindi. 1 ay sonra çalışmaların tamamlanacağı Biruni Üniversitesi'nde iç mekan tasarımları yapılıyor. 30 bin metrekarelik kapalı alana sahip Biruni Üniversitesi'nde eğitim 2014 - 2015 öğretim yılında başlayacak. 


17 bin metrekare yeşil alandan oluşacak olan Biruni Üniversitesi'nde 6 fakülte, 3 enstitü ve sağlık hizmetleri meslek yüksekokulu bulunacak. Ayrıca üniversitede genetik laboratuvarı da yer alacak. 


Biruni Üniversitesi'nde 2 konferans salonu, 5 bin metrekare kafeterya ve sosyal alan, fitness center, kapalı ve açık basketbol sahaları ile spa bulunacak. 


Adını 11. yüzyılda yaşamış büyük Türk bilgini Ebu Reyhan El Biruni'den alan Biruni Üniversitesi, Topkapı'da yer alıyor. Biruni Üniversitesi'nde 1-17 Temmuz Tanıtım Günleri kapsamında Kazlıçeşme Marmaray, Topkapı Tramvay, Topkapı- Cevizlibağ Metrobüs durakları ile ücretsiz ring...