10 / 05 / 2024

bisiklet ve yaya yolu yapım ihalesi

bisiklet ve yaya yolu yapım ihalesi

Muğla Büyükşehir Belediyesi; Ula Göleti çevre düzenlemesi, bisiklet ve yaya yolu yapım işini 2 Aralık 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor. İhale kapsamındaki iş 270 günde tamamlanacak.

BİM'de katlanabilir RKS elektrikli bisiklet 19 bin TL, çekme karavan 239 bin TL! BİM aktüel ürünlerde dev fırsat!

BİM'de katlanabilir RKS elektrikli bisiklet ve çekme karavan fiyatları dikkatleri çekiyor. İşte BİM 20 Mart 2024 aktüel kataloğu...

Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar?

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi bugün hizmete açıldı. Peki Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar? İşte Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ile ilgili ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Raylı sistem ağlarının toplam uzunluğu 340 kilometre oldu!

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da tamamlanan raylı sistem ağının toplam uzunluğunun  340 kilometreye kadar çıktığını belirtti. 

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile yarın hizmete alınacağını açıkladı.

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Projesi 26 Şubat'ta açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, modern altyapıyla yeniden hayata geçirilen toplamda 8.3 kilometrelik ‘Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi’nin 26 Şubat Pazartesi günü açılacağını müjdeledi.

Ankara'da köprülü kavşak projesinin iptali bir can aldı! Yaya geçidinin olmadığı bölgede kaza...

Ankara çevre yolunda planlanan köprülü kavşak ve yaya geçidi projesinin iptal edildiği bölgede, yolun karşısına geçmeye çalışan Gamze Gürel hayatını kaybetmişti. 6 günün ardından bulunan eşya duygusal anlar yaşattı...

BİM'e Alfa katlanabilir elektrikli bisiklet ve Benante 12 parça kahvaltı seti geliyor! BİM 8 Aralık aktüel kataloğu

BİM'in 8 Aralık 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda Alfa Romeo R1 Katlanabilir Elektrikli Bisiklet ve Benante 12 parça kahvaltı seti dikkat çekti. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

İstanbul'daki tarihi Yedikule - Sirkeci hattı 151 yıl sonra yayalara açılıyor!

İstanbul'daki tarihi Sirkeci ile Yedikule arasındaki 7 kilometrelik tren yolu yaya trafiğine açılıyor. Bisiklet ve scooter ile bu tarihi hatta yolculuk gerçekleştirilebilecek. İşte detaylar..

BİM'e elektrikli Kuba ve RKS bisiklet geliyor! BİM'de elektrikli bisiklet ne kadar?

BİM 28 Temmuz 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda elektrikli Kuba ve RKS bisiklet dikkat çekti. Peki, BİM kataloğunda başka neler var? İşte 28 Temmuz aktüel ürünler kataloğu...

Volta VB7 elektrikli bisiklet ve Volta VSM elektrikli motorlu bisiklet yeniden A101'de

A101'de 22 Haziran'dan itibaren Volta VB7 elektrikli bisiklet ve Volta VSM elektrikli motorlu bisiklet indirimli olarak satışa çıkıyor.  Volta VB7 elektrikli bisiklet 17 bin 999 TL'ye Volta VSM elektrikli motorlu bisiklet ise 8 bin 499 TL'ye satışa çıkıyor.

A101'den çılgın kampanya! Bisiklet çeşitleri yüzde 13 indirim! Yetişen indirimi kapacak!

A101 "Aldın Aldın" kampanyası ile bisiklet çeşitlerine yüzde 13 indirim yaptı. İndirim kapsamına Belderia Pexma Maximum 26 Jant Çift Amortisörlü Bisiklet ve Belderia Pexma 26'' Jant Bisiklet yer aldı.

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

İstanbullular dikkat! Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'ndaki son durumu Bakan Karaismailoğlu açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kazlıçeşme-Sirkeci Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesindeki son durumu paylaştı. İşte detaylar...

bisiklet ve yaya yolu yapım ihalesi Haberi

bisiklet ve yaya yolu yapım ihalesi


Muğla Büyükşehir Belediyesi; Ula Göleti çevre düzenlemesi, bisiklet ve yaya yolu yapım işini ihaleye çıkarıyor. İhale kapsamındaki iş 270 günde tamamlanacak. 


Söz konusu ihale; 2 Aralık 2014 tarihinde saat 10.30'da Menteşe'de açık ihale usulü ile yapılacak. 


İHALE İLANI:



ULA GÖLETİ CEVRE DÜZENLEMİS MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BŞK. - Evrak No: 608


MUĞLA İLİ, ULA GÖLETİ ÇEVRE DÜZENLEMESİ, BİSİKLET VE YAYA YOLLARI YAPILMASI MUĞLA BÜYÜKSEHİR BELEDİYESİ TARIMSAL HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI MUĞLA İLİ, ULA GÖLETİ ÇEVRE DÜZENLEMESİ, BİSİKLET VE YAYA YOLLARI YAPILMASI yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası : 2014/149389


1- İdarenin


a) Adresi : Emirbeyazıt Mah. Uğur Mumcu Bulvarı No. 14 48100 MENTEŞE/MUĞLA


b) Telefon ve faks numarası...