03 / 05 / 2024

bisikletle kahve satışı Wheelys

bisikletle kahve satışı Wheelys

İsveçli Wheely’s, güneş enerjisi ile çalışan kahve makinesi ile yeni bir franchise modeli yaratmayı hedefliyor. Projenin amacı, büyük bütçeleri olmayan genç girişimcilerin yatırım yapmak isteyecekleri küresel bir zincir kurmak...

Hem filtre kahve hem de çay makinesi! Karaca Çaysever Robotea Pro 4in1 konuşan çay ve filtre kahve makinesi satışta!

Karaca, kahve ve çay tiryakilerine özel yeni bir ürünle tüketicilerin karşısına çıktı. Çaysever Robotea Pro 4in1 konuşan çay ve filtre kahve makinesini üreten Karaca, bu ürünü uygun fiyatla satışa çıkardı.

Sinbo Scm-2963 filtre kahve makinesi cazip fiyatla satışa çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Sinbo’dan kahve tiryakilerine özel oldukça kullanışlı bir kahve makinesi haberi geldi. Sinbo, Scm-2963 filtre kahve makinesini cazip fiyatla satıla çıkardı. Peki, bu ürünün teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Philips Daily Collection HD7461/20 kahve makinesi cazip fiyatla görücüye çıktı!

Kahve tiryakileri için özel olarak üretilen Philips Daily Collection HD7461/20 kahve makinesi, birçok özelliğiyle resmen fark yaratıyor. Philips güvencesiyle görücüye çıkan bu ürün, bazı online alışveriş sitelerinde uygun fiyatla satılıyor.

 10 farklı ülkeden 21'e kadar farklı kahve çeşidi seçeneğiyle Siemens TQ703R07 tam otomatik kahve makinesi satışta!

Siemens’ten kahve tiryakilerine devrim gibi müjdeli bir haber geldi. Siemes, 10 farklı ülkeden 21’e kadar farklı kahve çeşidi imkânını barındıran TQ703R07 tam otomatik kahve makinesini görücüye çıkardı.

Vestel taze mini filtre kahve makinesi peşin fiyatına 9 taksit imkanıyla görücüye çıktı!

Vestel’den kahve tiryakilerine peşin fiyatına taksit müjdesi geldi. Vestel, taze mini filtre kahve makinesini peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışa çıkardı.

Bosch’tan kahve tiryakilerine müjde! TKA6A044 filtre kahve makinesinin fiyatı belli oldu!

Kahve tiryakilerine yaz kış keyifle kahve içmek için güzel haber Bosch’tan geldi. Bosch, TKA6A044 filtre kahve makinesini satışa çıkardığını açıkladı.

Trendyol, Grundig TCM 7061 Bio Türk kahvesi makinesini en uygun fiyatla satışa çıkardı!

Kahve tiryakilerine özel üretilen Türk kahvesi makinesi, Grundig imzasıyla ve Trendyol farkıyla satışa sunuldu. Trendyol, Grundig TCM 7061 Bio Türk kahvesi makinesini resmen dip fiyattan görücüye çıkardı.

Kahve tiryakilerine müjde! N11’de tam otomatik espresso makinesi dip fiyattan satışa çıktı

N11, kahve tiryakilerine özel Philips EP5447/90 Tam Otomatik Espresso Makinesi’ni satışa çıkardı. Pek çok kredi kartına taksit imkânı da sunan N11, espresso makinesine ilişkin her şeyi resmi internet sitesinden paylaştı.

MediaMarkt’ta Philips tam otomatik espresso makinesi internet sitesine özel fiyatla satışa çıktı!

MediaMarkt, kahve tiryakilerine özel yeni bir kampanya başlattı. Philips EP2220/10 tam otomatik espresso makinesi internet sitesine özel fiyatla satışa çıkaran MediaMarkt, espresso makinesine ilişkin tüm detayları paylaştı.

N11’de Karaca konuşan kahve ve çay makinesinin fiyatı resmen çakıldı!

N11, çay ve kahve tiryakileri için müjdeli haberi duyurdu. Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Konuşan Kahve ve Çay Makinesi’ni cazip fiyatla satışa çıkaran N11, alışveriş kredisi seçeneğinin de bulunduğunu duyurdu.

Wi-Fi bağlantısı ve barista moduyla Siemens Tam Otomatik Kahve Makinesi kahve tiryakilerinin imdadına koşuyor!

Filtre kahve, espresso, mocha, latte ve daha pek çok kahve çeşidini istediğiniz her yerde kolay bir şekilde hazırlayabileceğiniz tam otomatik kahve makinesi, Siemens farkıyla satışa sunuldu. Peki, Siemens TI9553X9RW Tam Otomatik Kahve Makinesi’nin fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Düğün sezonu açıldı airfryer ve kahve makinesi satışları patladı!

Düğün sezonunun açılması ve Anneler Gününe kısa süre kalması airfryer ve kahve makinesi satışlarını patlattı. İşte detaylar...

MediaMarkt’tan dev kampanya! Akıllı telefon, kahve makinesi, robot süpürgede Anneler Günü’ne özel indirimler başladı!

Anneler günü öncesinde hediye arayışları hızlandı. Herkes bütçesine uygun seçenekleri araştırırken, MediaMarkt da Anneler gününe özel kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında; akıllı telefonlar, robot süpürge ve kahve makinesi gibi pek çok ürün cazip fırsatlarla satılıyor.

bisikletle kahve satışı Wheelys Haberi

bisikletle kahve satışı Wheelys


ABD'de 13 binin üzerinde Starbucks dükkanı var. Dünya geneline baktığımızda da Starbucks’ın ulaştığı sayı oldukça yüksek. Dolayısıyla bağımsız bir kahve markası yaratmak ve bu markanın rekabet etmesini sağlamak kolay değil. Fakat İsveçli bir tasarım firması, düşük bütçeli genç girişimcilere kendi mini kahve dükkanlarını kurma şansı tanıyor. Bu minik dükkan, güneş enerjisi ile çalışan, bisiklet üzerinde yer alan mobil bir kahve dükkanı. Fast Company’de yer alan habere göre, İsveçli tasarımcıların hedefi yeni bir franchise modeli yaratmak ve bu sayede düşük bütçeli genç nesillerin yatırım yapmak isteyebileceği bir zincir kurmak. Öncelikli hedefl eri Avrupa. Mobil kahve dükkanını geliştiren şirketin adı Nordic Society For Invention and Discovery. Şirketin kurucularından Per Cromwell, “Büyük markalarla yaptığımız çalışmalardan neler öğrendiysek, onları kullanmak istedik. Düşüncemiz bir...