04 / 05 / 2024

bitcoin çin 2021

bitcoin çin 2021

Kripto para piyasalarında adeta Çin depremi yaşanıyor. Çin’in kripto paraları yasaklaması nedeniyle satışlar hızlanıyor.

Bitcoin son 21 ayın zirvesinde seyrediyor...

Kripto para birimi Bitcoin'in rakamı, Amerika düzenleyicilerinin Bitcoin borsasında işlem gören fonları çok yakında onaylayacağına yönelik beklentilerin artması ile birlikte  yeni senenin ikinci gününde 45 bin doların üzerinde işlem gördüğü kaydedildi. İşte haberin detayları...

35 bin dolarda tutunan BTC, altcoin’lerin itici gücü oldu!

Kripto para piyasasının lider para birimi Bitcoin’in (BTC) uzun süre kaldığı 28 bin dolar bandından hızlı bir yükselişle 35 bin dolara kadar yükselmesi ve burada istikrar sağlaması ile hareketlenen altcoin’lerdeki artış trendi devam ediyor.

Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Son dakika gelişmeleri için hemen bakın!

Bitcoin'in (BTC) 34 bin 300 dolar civarında işlem görmesiyle giderek güçlenen altcoin piyasasında BitTorrent (BTT) 24 saatte yüzde 21,08 oranında artış gösterdi. GALA yüzde 4,82 ile en fazla değer kaybeden coin oldu.

“Bitcoin 2030 yılında 1 milyon dolar olacak” iddiası heyecan yarattı!

Kripto para uzmanı Georgi Manolov, Bitcoin'in 2030 yılına gelmeden 1 milyon doları aşabileceğini öne sürdü. Manolov, Bitcoin'in değerinin önümüzdeki yıllarda hızla yükseleceğini ve 2030 hedefine ulaşabileceğini savundu.

Bitcoin’in yükselişi devam edecek mi? Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Hemen bakın!

Bitcoin’in (BTC) 34 bin dolar civarında işlem görmesiyle beraber altcoin piyasasında da canlanma yaşanıyor. İşte fiyatları artan ve düşen coin’ler.

Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Kripto para borsasında neler oluyor? Hemen bakın!

Bitcoin'in (BTC) 30 bin dolara yakın fiyatlamasıyla birlikte volatilite kazanan altcoin piyasasında hangi kripto paralar öne çıktı? 8 yıl önce 2 bin ETH alan balina yatırımcı 3,2 milyon dolar kazandı.

Bitcoin ne zaman 30 bin doları görecek?

Kripto piyasa analistleri, halen 28.637 dolardan alıcı bulan Bitcoin’in (BTC) 28.815 doların üstünde durması halinde piyasaya güven geleceğini ve BTC’nin bu senaryodaki direnç noktalarının 29.547 ve 30.000 dolar olacağını öngörüyor.

Bitcoin haftaya sert bir düşüşle başladı! Kripto para piyasasında neler oluyor? Hemen bakın!

Bitcoin fiyatı haftaya başlarken ani bir düşüş ile karşılaştı ve 27.500 dolar seviyelerine kadar indi. Analistler, gelişmelere göre Bitcoin’in 28,350 dolara çıkabileceği gibi, 26,350 dolar civarında destek bulabileceğini belirtiyor.

Kripto uzmanından Bitcoin yorumu: “750 bin dolar olacak!”

BitMEX borsasının eski CEO’su kripto uzmanı Arthur Hayes, Bitcoin'in (BTC) 2026 yılına kadar en az 750 bin dolara ulaşacağını iddia etti. Stars Arena hacklendi ve projenin havuzunda bulunan 3 milyon dolarlık AVAX çalındı.

SEC Başkanı resmen açıkladı! ‘Bitcoin, menkul kıymet değil!’

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, Bitcoin'in "menkul kıymet" olmadığını tekrarladı. Kripto para birimini "emtia" olarak tanımlamaktan kaçındı.

Analistlerin yorumları olumlu: Bitcoin (BTC), kritik direnci desteğe çevirme hazırlığında!

Kripto para analistleri paylaştıkları bir X gönderisinde Bitcoin’in (BTC) önümüzdeki 24 saat içinde 26,228 doların üzerine çıkabileceğini belirtti. Bu hedefin tutması halinde yeni beklentinin 27,400 dolar olacağı vurgulandı.

Bitcoin’in gelecekteki fiyatı ne olacak? 1 milyon dolara kadar çıkacak mı?

Bitcoin (BTC) fiyatları son dönemde durgunluk yaşasa da gelecek 5-6 yıl için farklı tahminler yapılıyor. Bitcoin için bu dönemde 46 bin dolar ile 1 milyon dolar arasında değer kazanacağı şeklinde analiz yapılıyor. İşte BTC için yapılan 10 farklı değerlendirme.

''Zengin Baba Yoksul Baba''nın yazarı doları bitirecek gelişmeyi duyurdu! Hemen buraya bakın!

İş insanı Robert Kiyosaki, Bitcoin'in 2024'te 120 bin dolara çıkacağını ve yakında altın destekli bir kripto para biriminin gelecekte piyasaya sürüleceğini tahmin ediyor. Değerlendirme tavsiyeleri de verdi.

bitcoin çin 2021 Haberi

bitcoin çin 2021

Çin kripto paralara karşı açtığı savaşı hız kesmeden sürdürüyor. Hürriyet'te yer alan habere göre, Çin’in Sichuan’da madenciliğin yasaklanmasıyla son zamanlada sık sık gündeme gelen Bitcoin’de sert düşüşler başlamıştı.  Ayrıca Çin Merkez Bankası’nın bankalar ve Alipay gibi ödeme kuruluşları ile gerçekleştirdiği toplantıda kuruluşlara son zamanların gündem maddesi kripto paralardan uzak durmaları ile ilgili uyarılar yapıldı. Yaşanan bu son gelişmeler Bitcoin ve Ethereum'a da satış getirdi.

BITCOIN NE KADAR OLDU?

Son zamanların gündem maddeleri arasında yer alan Bitcoin 31 bin dolar seviyelerindeyken yaşanan son gelişmelerle 33 bin dolara yükseldi. Gündem olan diğer kripto para birimi Ethereum de 1974 dolar seviyesinde işlem görüyor. Yaşanılan düşüşlerle dikkat çeken Bitcoin 6 günde toplamda yüzde 20 değer kaybetti ancak yılbaşına göre yüzde 13 primli seyrine devam ediyor.
 

Rusya Merkez Bankası:...