08 / 05 / 2024

bitcoin dolar

bitcoin dolar

Son günlerde kripto para piyasasında satış hızlanırken Bitcoin 18 bin doların altına demir atmıştı. Bitcoin, düştüğü yerden kalkmasını bildi ve yeniden ibresini yukarı çevirdi. Peki Bitcoin’in fiyatını kimler yükseltiyor. Kripto para piyasasına giren sıcak paranın kaynağı ne?

Bitcoin'de yükseliş devam ediyor! 52 bin doları test edecek!

Bitcoin, geçtiğimiz haftalardan bu zamana kadar yüzde 13'lük bir artış ile birlikte bugün 48.200 dolar seviyesinden, Ethereum ise yüzde 10'luk bir yükseliş ile 2.500 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor. 

Dolar, euro, arsa, bitcoin ve otomobil değil! İşte yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracı!

Yatırımcılar, dolar, euro, ev, arsa, otomobil ve bitcoin gibi yatırım araçlarına yatırım yaparken Borsa İzinde isimli borsa yorumcusu yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracının borsa olduğunu açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bitcoin son 26 ayın zirvesinde! Bitcoin 48 bin doları geçti...

Bitcoin fiyatı, SEC'in spot Bitcoin ETF'lerine onay vermesinin ardından anlamlı bir tepki göstermezken; ETF emirlerinin gelmeye başlaması ile birlikte hızlı yükseliş ile 49 bin doları aştı ve 26 ayın zirvesine çıktığı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Altın, dolar, borsa, bitcoin... 2023'te en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

2023 yılında milyonlarca yatırımcı, altın, dolar, borsa ve bitcoin gibi yatırım araçlarını tercih etti. Peki 2023'te  en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Altın, dolar, borsa, bitcoin... Mert Başaran 2023'te en çok kazandıranları açıkladı!

Ekonomist Mert Başaran sosyal medya hesabı X'ten 2023 yılında en çok kazandıranları açıkladı. Peki 2023'te en çok altın mı, dolar mı, borsa mı, bitcoin mi kazandırdı? 

Bitcoin Fed kararı sonrasında 35 bin doların üstüne çıktı!

En yaygın kripto para birimi olan Bitcoin, Fed’in faizi sabit bırakmasından sonra 35 bin doların üstünü gördü. Karar sonrası 35 bin 990 dolar seviyesini gören kripto para birimi 35 bin 134 dolar seviyesinde seyrediyor.

“Bitcoin 2030 yılında 1 milyon dolar olacak” iddiası heyecan yarattı!

Kripto para uzmanı Georgi Manolov, Bitcoin'in 2030 yılına gelmeden 1 milyon doları aşabileceğini öne sürdü. Manolov, Bitcoin'in değerinin önümüzdeki yıllarda hızla yükseleceğini ve 2030 hedefine ulaşabileceğini savundu.

Bitcoin, altını ve doları geride bıraktı: 5 günde yüzde 17'lik artış

Altın ve dolar, geçtiğimiz hafta içinde Orta Doğu'daki artan savaş geriliminin etkisiyle rekor seviyelere ulaştı. Aynı dönemde, uzun bir süredir yatırımcıları beklemeye alan en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, haftalık bazda yüzde 17'lik bir artışla hem altını hem de doları geride bıraktı.

Bitcoin 17 ayın zirvesini görerek 35 bin doları aştı

Bitcoin fiyatları, haber akışlarının da sebebi ile bir kez daha sert bir çıkış yaparken, bugünkü yapılan işlemlerde 35 bin doları geçti ve 17 ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Küresel bazda kripto paraların piyasa değeri ise son 24 saatte yüzde 7,59 kadar çıktı.

Bitcoin hızlı bir hareket ile 31 bin doları geçti

Bitcoin fiyatları, geçen hafta başlayan artış eğilimini yine yükselerek devam ettirirken; yaklaşık üç ay sonra 31 bin doları geçti. Bitcoin son 7 günlük kazancı ise yüzde 10 olarak gerçekleşti. İşte rakamlar...

30 bin doları test eden Bitcoin 7 günde yüzde 11 değer kazandı!

Analiz şirketi Coinmarketcap'in verilerine göre, Bitcoin dahil küresel kripto para piyasasının değeri 24 saat içinde yaklaşık yüzde 3,1 artarak 1,12 trilyon doları geride bıraktı.

Bitcoin yeniden 30 bin doları aştı

Bitcoin, pazartesi günü haber akışlı sert ücret hareketliliği gerçekleştirerek 30 bin doların üzerini görürken, dört gün aradan sonra yeniden 30 bin dolara çıktı ve kazancını yüzde 4'ün üzerine kadar çıktı.

Bitcoin ne zaman 30 bin doları görecek?

Kripto piyasa analistleri, halen 28.637 dolardan alıcı bulan Bitcoin’in (BTC) 28.815 doların üstünde durması halinde piyasaya güven geleceğini ve BTC’nin bu senaryodaki direnç noktalarının 29.547 ve 30.000 dolar olacağını öngörüyor.

bitcoin dolar Haberi

bitcoin dolar

İşte emlakkulisi.com farkıyla kripto para piyasalarında yaşanan son gelişmeler…

Bitcoin dahil küresel kripto para piyasasının değeri sadece dün yaklaşık yüzde 0,17 düşerek 836 milyar doların altına gerilemişti.

FED’in faiz artırım kararı kripto para piyasalarını da vurdu kripto para şirketleri çalışanlarını işten çıkarmaya başladı.

Bitcoin, 2 yıl aradan sonra ilk kez 18 bin doların altına gerilemişti.

Bitcoin sert düşüşün ardından biraz toparlanarak 19 bin doların üzerine yükseldi.

Bitcoin'in son 7 gündeki değer kaybı yüzde 31’e yaklaştı. 21 Mayıs 2022’de Bitcoin’in piyasa değeri 558,6 milyar dolar olurken, 19 Haziran itibarıyla 400 milyar doların altına geriledi.

Bitcoin’den sonra en çok alınıp satılan Ethereum da son bir haftada yüzde 32'den fazla değer kaybederek 1000 doların altına inmişti.

FED’in faiz artırım kararları ve küresel piyasalarda iyice belirginleşen riskler yatırımcıların dijital para...