08 / 05 / 2024

bitcoin ethereum

bitcoin ethereum

Kripto para piyasalarında düşüşler devam ediyor. Borsalarda yeniden sert satışlar görüldü. Lider kripto para birimi olan Bitcoin tarihi zirvesinden % 69 oranında uzaklaştı. İşte detaylar…

Bitcoin Ethereum Solana ve diğer kripto paralardaki patlama şaşırttı! Piyasaya kim girdi?

Son günlerde kripto para piyasasında satış hızlanırken Bitcoin 18 bin doların altına demir atmıştı. Bitcoin, düştüğü yerden kalkmasını bildi ve yeniden ibresini yukarı çevirdi. Peki Bitcoin’in fiyatını kimler yükseltiyor. Kripto para piyasasına giren sıcak paranın kaynağı ne?

Bitcoin yine tarihi zirveye doğru ilerliyor!

Bitcoin, ilk kez 50 bin dolar seviyesine kadar çıktı. Bitcoin, son 24 saat içinde yüzde 4,20’lik artış ile 50.026 dolar seviyesinden, Ethereum da aynı zaman diliminde yüzde 6,63’lük yükseliş ile 2.649 dolar seviyesinden işlem görmeye devam ediyor. 

Bitcoin'de yükseliş devam ediyor! 52 bin doları test edecek!

Bitcoin, geçtiğimiz haftalardan bu zamana kadar yüzde 13'lük bir artış ile birlikte bugün 48.200 dolar seviyesinden, Ethereum ise yüzde 10'luk bir yükseliş ile 2.500 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor. 

Bitcoin haftalar sonra yeniden çıkış trendini yakaladı!

Bitcoin (BTC) haftalar sonra 44 bin doların üzerine kadar yükseldi. Yaşanan bu yükseliş, Ethereum ile tetiklenen piyasa hareketi sonrasında yaşandı. 

FED'in faiz kararı Bitcoin ve Ethereum’u nasıl etkiledi?

ABD Merkez Bankası’nın (Fed) kritik faiz kararını duyurdu. Piyasaları şekillendiren Fed faiz kararından sonra Bitcoin ve Ethereum’un nasıl etkilendiği merak konusu oldu. Peki kripto para piyasasında son durum neler oldu? İşte detaylar...

Haziran'dan beri ilk kez oluyor! Bitcoin 30 bin doların üzerine çıktı! Peki Ethereum ve altcoinlerde son durum ne?

Bitcoin Haziran'dan bu yana yani tam 10 ay sonra ilk kez 30 bin doların üzerini gördü. Peki Bitcoin, Ethereum ve altcoinlerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? Kripto piyasasında hareketlilik devam edecek mi? İşte ayrıntılar…

Bitcoin yeniden 30 bin dolar seviyelerini aştı! Kripto para birimlerinde yükseliş sürecek mi?

Küresel piyasalarda merkez bankalarının faiz artırımlarının sonuna gelindiğine ilişkin beklentiler kripto para birimlerini yeniden hareketlendirdi. Bitcoin 10 ay aradan sonra yeniden 30 bin dolar sınırını geçerken, Ethereum ise bin 918 dolar seviyelerinde hareket ediyor.

Mart ayına kripto paralar damgasını vurdu! Bir ayda Bitcoin yüzde 50, Ethereum yüzde 34 prim yaptı!

Küresel piyasalarda oldukça hareketli bir ayı geride bırakırken, mart ayında kripto paralar da rekor üzerine rekor kırdı. Bitcoin bir ayda yüzde 50 civarında artış gösterirken, Ethereum ise yüzde 34 oranında prim yaptı.

Dünyaca Ünlü 2 CEO’dan şok eden Bitcoin açıklaması! 

Son dakika! Ünlü 2 CEO peş peşe açıklama yaptı. Dikkat çekici Bitcoin, Ethereum ve Aptos yorumu geldi. Kaçınılmaz son!

Bitcoin sahalara geri döndü! Kripto yatırımcıları bayram etti: O tarihten sonra Bitcoin ok gibi fırlayacak!

Bir süredir ilgi çekmeyen kripto para yatırımları tekrar gündemde. Bitcoin için hareketlenme geldi. Kripto paralarda yükseliş devam ediyor. Bu sene 16 bin 531 dolar civarında olan Bitcoin, şu sıralar 21 bin 80 dolar oldu. Bu yıl 1199 dolar olan Ethereum şimdilerde 1558 dolar seviyesinde işlem görüyo

Bitcoin sert yükseliş! Son 5 ayın en yükseğinde

Yükselişini sürdüren Bitcoin beş ay sonra ilk kez 23 bin doların üzerine yükseldi. Peki Bitcoin, Ethereum ve Altcoin'lerde son durum ne oldu? İşte tüm detaylar...

Bitcoin, Ethereum ve diğerleri… Kripto paradaki çöküş 2023’te de sürecek mi?

Yaşanan büyük sarsıntılarda tahtından devrilen ve uzunca bir süredir eski günlerinden çok uzakta olan kripto paralarla ilgili akıllardaki soru, bu yatırım alanının geleceği…

Bitcoin ve Ethereum 2023'te bu rotayı izleyecek!

Yeni Yıl Beklentileri! Piyasaların amiral gemisi Bitcoin'de (BTC) ve Ethereum'da (ETH) 2023 yılı tahminleri neler? Yeni yıl kripto paralara iyi gelecek mi?

Binance CEO’sundan kripto para tavsiyeleri! “Bitcoin çöktü” diyenlere yanıt verdi

Binance’ın CEO’su Changpeng Zhao (CZ) ve Ethereum mucidi Vitalik Buterin, kripto paraya yatırımcılarına tavsiyelerde bulundu. CZ, kripto piyasasındaki krizler nedeniyle ‘Bitcoin artık öldü’ diyenlere de yanıt verdi.

bitcoin ethereum Haberi

bitcoin ethereum

Kripto para piyasasındaki kara bulutlar devam ediyor. Kripto paralar değer kaybetmeye devam ediyor.

Kripto para piyasalarına olan güven tamamı ile sarsılmışken son düşüş ise yatırımcıları iyice umutsuzluğa götürdü.

Küresel ekonomideki çalkantılar, Rusya - Ukrayna savaşı, enerji sorunu, doların yükselmesi, Fed ve ECB’nin faiz artırımları, altın fiyatları ile ilgili yükseliş beklentileri gibi birçok etken kripto paraların değer kaybetmesini tetikliyor.

KRİPTO KREDİ ŞİRKETİ İFLAS ETTİ

Kripto kredi şirketi olarak faaliyet gösteren aynı zamanda iflas başvurusunda bulunan Celsius'un elindeki Bitcoinleri satması olanağı da düşüşü tetikledi. Celsius Bitcoin'lerini satar ise fazla arz oluşması beklentisinden dolayı fiyatlar düştü.

CZ DE DÜŞÜŞE ARACI OLDU

Binance'ın CEO'su CZ, Bitcoin'deki düşüşlerden sonra tweet atmıştı. Tweete göre balinaların ve kurumsal yatırımcıların ucuza Bitcoin satın almak için operasyon yaptığını dile getirildi.

MT. GOX TELAŞI DA VAR

2014...