07 / 05 / 2024

bitcoin geri mi dönüyor 2022

bitcoin geri mi dönüyor 2022

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para piyasası oldukça kanlı bir haftayı geride bıraktı. Bazı altcoinlerde kayıplar yüzde 100'e yaklaşmışken kripto paraların şahı Bitcoin'de tam bir ayı-boğa savaşı gözlendi. İşte piyasalarda son durum...

AVM’lerde yabancı yatırımcıların oranı yüzde 20'lere geriledi! Dövizle kira ödemeleri geri mi geliyor?

Yabancılar Türkiye'den çıkmaya başladı. Bu durum AVM'lere de yansımaya başladı. AVM'lerde yabancı yatırımcıların oranı yüzde 30'lardan yüzde 20'lere kadar geriledi. 

Yasal artışın üzerinde ödenen kira ev sahibinden geri alınabilir mi?

Kira fiyatlarındaki fahiş artışlar gündemden düşmüyor. Ülke genelinde barınma en büyük problem haline gelirken kiracıların kira fiyatlarıyla mücadelesi devam ediyor. Peki kira artışı ne kadar olmalı? Fazla ödenen kira ev sahibinden geri alınabilir mi?

Kardeşlere devredilen gayrimenkuller geri alınabilir mi? Miras bölüşenler aman dikkat!

Miras davalarında gayrimenkul paylaşımı ile ilgili problemler ortaya çıkabiliyor. Peki kardeşlere devredilen gayrimenkuller geri alınabilir mi? İşte ayrıntılar...

Bitcoin’in yükselişi devam edecek mi? Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Hemen bakın!

Bitcoin’in (BTC) 34 bin dolar civarında işlem görmesiyle beraber altcoin piyasasında da canlanma yaşanıyor. İşte fiyatları artan ve düşen coin’ler.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Hurdaya zam geldi mi? 20 Eylül 2023 hurda fiyat listesi 

20 Eylül 2023 Salı güncel hurda fiyat listesi belli oldu. Geri dönüşüm firmaları güncel bakır ve demir hurda fiyatlarını açıkladı. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Hurdaya zam geldi mi? 20 Eylül 2023 hurda fiyat listesi.

Tuşlu telefonlar geri mi dönüyor? İşte popülerliğin ardındaki nedenler!

Tuşlu telefonlar unutulmuş gibi görünse de artık farklı nedenlerle tekrar popülerlik kazanıyor. Uzun pil ömrü, kullanışlılık ve uygun fiyatlar gibi avantajlarının yanı sıra bu telefonlar sosyal medyadan uzaklaşmak isteyen kişiler tarafından da sıklıkla tercih ediliyor. 

Almanya fabrika siparişlerinde sert düşüş yaşandı! Avrupa’nın hasta adamı geri mi dönüyor?

Almanya'da fabrika siparişleri temmuzda bir önceki aya göre yüzde 4,3'lük beklentiye karşılık yüzde 11,7 geriledi. Uzmanlar, 1990’daki birleşmenin ardından Almanya’ya takılan “Avrupa’nın hasta adamı” etiketini yeniden gündeme getirdi.

SON DAKİKA: Yarın toplu taşıma bedava mı? 30 Ağustos metrobüs, metro, İETT otobüs, Marmaray, vapur, tramvay ücretsiz mi?

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın heyecanla beklenen kutlamalarına geri sayım başladı. Her yıl olduğu gibi, bu önemli tarihte toplu taşıma ücretsiz olarak hizmet verecek mi, yoksa bu yıl farklı bir uygulama mı olacak, merak konusu. İşte detaylar...

10 yılda 100 bin TL'yi değerlendirenlerin kazananı hangisi oldu? Altın mı, dolar mı, ev mi? 

Geçmiş 10 yılın finansal göstergeleri incelendiğinde, 100 bin TL ile yapılan yatırımların bugünkü değerleri dikkat çekici sonuçlar sunuyor. Altın, dolar, borsa, ev ve hatta Bitcoin gibi varlık türleri, yatırımcılarına farklı seviyelerde zenginlik kazandırdı. 

Öğrenciye vergisiz telefonda geri sayım başladı! iPhone telefonlar bu kapsama girecek mi?

Son günlerde gündemde yer alan vergisiz telefon ve bilgisayar konusu Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e soruldu. üniversite öğrencilerine vergisiz bilgisayar ve telefon imkanı sağlanmasına yönelik çalışmanın sürdüğünü ifade etti. Peki iPhone telefonlar bu kapsama girecek mi?

Doların kaderi o karara bağlı! Geri sayım başladı! Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Merkez Bankası faiz kararı piyasalar tarafından heyecanla bekleniyor. Dolar kuru Perşembe günü yapılacak olan Para politikası faiz toplantısını bekliyor. Geri sayım başladı, dolar yükselecek mi, düşecek mi? 

Bitcoin geçen hafta yaşadığı kaybını telafi etti!

Kripto para piyasası önceki hafta yaşadığı kayıpları cuma günü ve hafta sonu geri almayı başardı. Algı nispeten daha olumlu bir görünüm kazandı. Uzmanlar, Bitcoin’in yeni haftada yukarı yönlü mü, yoksa aşağı yönlü mü hareket edeceğine karar vereceğini ifade ediyor.

Baba oğluna verdiği tapuyu geri alabilir mi? Tapu hangi hallerde bozulur?

Tapu intikal durumu pek çok durumda yaşanabiliyor. Örneğin bir baba, oğluna tapu verebilir. Tapu verildiğinde geri alınabilir mi, alınmaz mı? İşte detaylar!

bitcoin geri mi dönüyor 2022 Haberi

bitcoin geri mi dönüyor 2022

Son zamanlarda gündemden düşmeyen kripto para piyasalarında ciddi kayıpların yaşandığı bu hafta ortalık adeta kan gölüne döndü. Kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin liderliğinde süren düşüşler çoğu para biriminde değer sıfırlanma tehdidini ortaya çıkardı. Konu ile ilgili aktarılan detaylara göre, hafta boyunca devam eden satışlar sonrası kripto para piyasasının değeri 1 trilyon dolara kadar geriledi. Yalnızca bir haftada toplamda 720 milyar dolarlık fon çıkışının yaşanması bu kadar büyük çaplı çöküşlere sebep oldu ve ortalama yüzde 40 değer kaybeden para birimleri haftanın son iş günüyle birlikte ilk toparlanma ışığını da yaktı.

İşte kripto paralarda son durum...

Bitcoin için 26 bin dolar dip seviyesiydi


Kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin hafta içi 26 bin dolar bandına kadar geriledi ve piyasada ciddi bir...