09 / 05 / 2024

bitcoin haber

bitcoin haber

Büyük merkez bankalarının faiz oranlarını yükseltmeye zorlayan yüksek enflasyon konusundaki endişeleri nedeniyle düşmeye başlayan Bitcoin, uzun bir aradan sonra yeniden yükselişe geçti. Bitcoin, 19 bin doların altına kadar düştükten sonra toparlanmaya başladı.

Bitcoin'in ne zaman yükseleceği açıklandı! 73 bin dolar olacak

ABD Merkez Başkanı Jerome Powell'ın konuşması piyasalarda olumsuz algılandı bitcoin ve kripto para piyasalarında sert düşüşler yaşandı. Bitcoin bir ara 42 bin doları aştıktan sonra yeniden gelen satış dalgasıyla düşüşe geçti.

Bitcoin'de büyük düşüş tahmini! 30 bin dolara inecek

Bitcoin yatırımcılarına kritik haber kripto borsaı BitMEX'in kurucu ortağı Arthur Hayes'ten geldi. Hayes Bitcoin'in teknoloji hisseleriyle rekor seviyeye ulaştığını belirterek bu durumun kripto paranın değerinin Haziran ayına dek 30 bin dolara çekilebileceğini söyledi.

Bitcoin'de dün hızlı yükselil bugün terse döndü!

Bitcoin rakamları, dün hızlı bir şekilde yükseliş ile 45 bin doların üzerinde artarak 21 ayın en yüksek seviyesini gördükten sonra, bugün haber akışlarının etkisi ile yükseliş terse döndü ve düşüşünü yüzde 9'un üzerine kadar taşıdığı açıklandı. İşte detaylar...

Bitcoin 17 ayın zirvesini görerek 35 bin doları aştı

Bitcoin fiyatları, haber akışlarının da sebebi ile bir kez daha sert bir çıkış yaparken, bugünkü yapılan işlemlerde 35 bin doları geçti ve 17 ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Küresel bazda kripto paraların piyasa değeri ise son 24 saatte yüzde 7,59 kadar çıktı.

Bitcoin yeniden 30 bin doları aştı

Bitcoin, pazartesi günü haber akışlı sert ücret hareketliliği gerçekleştirerek 30 bin doların üzerini görürken, dört gün aradan sonra yeniden 30 bin dolara çıktı ve kazancını yüzde 4'ün üzerine kadar çıktı.

Kripto yatırımcıları dikkat! Bitcoin alım fırsatı yaratacak mı? Dünyaca ünlü analistler açıkladı!

Bitcoin‘in 2018’deki ayı piyasasının dibini hangi fiyattan göreceğini öncesinde haber vermesi ve bunun gerçekleşmesiyle tanınan kripto para analisti Bluntz, en büyük kripto para için aykırı bir yorumda bulundu. Bluntz, aşağı yönde derin bir hareketin gelmesini beklediğini aktardı.

Bitcoin'in yükselme nedenini açıkladı herkes şoke oldu! Bitcoin bu seviyeleri görebilir

Bitcoin'in son dönemler önüne geçilmez yükselişi bazı teorisyenlerin açıklamasıyla kamuya anlatılıyor. En ilginç yorum ise Fox haber sunucusundan geldi. Konuyla alakalı herhangi bir kanıt bulunmasa da Twitter aracılığı ile kimi analistler konuyu değerlendirerek sunucunun açıklamalarına değindi.

Bitcoin yeniden yükselebilir! Uzmanları resmen açıkladı! Şimdi bakmayan, sonra pişman olur!

İki ayrı uzmandan Bitcoin yatırımcılarını havalara uçuruacak haber resmen geldi! Bitcoin Yükselişi Gelecek! İşte bütün ayrıntılar...

Kripto parası olanları sevindirecek haber! Bitcoin’de flaş hareket yaşanıyor!

Kripto para piyasası, uzun zaman sonra ilk kez güçlü bir toparlanma sinyali verdi. Bitcoin’le birlikte Ether ve Solana'da da çift yönlü prim izlendi. İşte detaylar...

Bitcoin'de sert düşüş yaşanırken kriptodan bir kötü haber daha!

2020 Aralık ayından sonra Bitcoin (BTC) ilk kez 22.600 dolara kadar düşerken, kripto paraya yatırım yapanlara bir kötü haber daha geldi.

Bitcoin'de büyük düşüş tahmini! 30 bin dolara inecek

Bitcoin yatırımcılarına kritik haber kripto borsaı BitMEX'in kurucu ortağı Arthur Hayes'ten geldi. Hayes Bitcoin'in teknoloji hisseleriyle rekor seviyeye ulaştığını belirterek bu durumun kripto paranın değerinin Haziran ayına dek 30 bin dolara çekilebileceğini söyledi.

Bitcoin düşüşe geçti!

Son günlerde 50 bin doları geçen Bitcoin güçlü ralli sonrasında yeniden düşüşe geçti. 

Citigroup Bitcoin'de alım satım yapacak!

Dünyanın önemli finans şirketlerinden Citigroup, Bitcoin için vadeli kontratlarda alım-satım yapacak. 

ABD'de bedava Bitcoin dağıtımı başlıyor!

ABD'nin Missouri eyaletindeki Cool Valley kentinin belediye başkanı Jayson Stewart, bütün şehir sakinlerine Bitcoin dağıtmak amacıyla para topluyor.

Bitcoin 50 bin doları geçti!

Kripto para birimlerinde yükseliş tüm hızıyla devam ediyor. Son günlerde hızla değer kazanan Bitcoin 50 bin doları geçti.

bitcoin haber Haberi

bitcoin haber

Bitcoin, son dönemde değer kaybı yüzde 8'i bulduktan sonra yeniden yükselişe geçti.. Düşüşler nedeniyle dijital para Bitcoin'in piyasa değeri de 370 milyar doların altına inmişti.

Kasım 2021'de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 68 bin 990 doları gören Bitcoin, söz konusu tarihten sonra yüzde 72 değer kaybetmişti.

Piyasa değeri bakımından ikinci sırada yer alan Ethereum da 1030 lira dolara kadar düşmüştü.

Dijital para analistleri, yüksek enflasyon, artan faiz oranları, likidite krizi ve ekonomilerdeki resesyon endişelerinin kripto para piyasasında baskı altında tuttuğu değerlendirmesinde bulunuyordu.

Bazı analistler ise kripto para piyasasında risk iştahının azaldığını belirterek, Bitcoin'in 18 bin doların altına gerilemesi durumunda madenci faaliyetlerinin durabileceğine dikkat çekmişti.

Bitcoin uzun süren düşüş seyrini durdurdu ve yeniden toparlanmaya başladı. Dijital para birimi yeniden yükselişe geçerek 22 bin doların üzerine çıkmayı başardı.

Dijital...