03 / 05 / 2024

bitcoin nakit kullanımı

bitcoin nakit kullanımı

Kripto para birimin atası olan Bitcoin 37 bin dolara yükselirken, Binance'ın CEO'su Changpeng Zhao konuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. 

Tüm bankalarda kredi kullanımında bir kısıtlama var

Kocaeli Sanayi Odası ve İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Bloomberg HT’de yaptığı açıklamada finansmana erişim, nakit akışı ve kredi kullanımı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Zeytinoğlu, tüm bankalarda, kredi kullanımında kısıtlamalar olduğunu vurguladı.

Bitcoin'de nakit kullanımı yaygınlaşacak!

Kripto para birimin atası olan Bitcoin 37 bin dolara yükselirken, Binance'ın CEO'su Changpeng Zhao konuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. 

Vakıf GYO Sermaye Artışından Elde Edilecek Fonun Kullanımına İlişkin Rapor!

Vakıf GYO'nun 230 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin artırılarak tamamı nakit karşılığı olmak üzere 460 milyon TL'ye çıkarılmasına ilişkin "Bedelli Sermaye Artırımından Elde Edilecek Fonun Kullanımına İlişkin Denetim Komitesi Raporu" yayınlandı.

Zeki Toçoğlu: Adakule Projesi ile lojmanlar halkın kullanımına açılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu "Maltepe İçmesuyu Arıtma Tesisi ve su depolarının bulunduğu alanda inşasına başlayacağımız Adakule Projesi ile belediye lojmanlarını hemşerilerimizin kullanımına açacağız" dedi

E.C.A Kombi kullanım alışkanlığınızı hafızasına kaydediyor!

E.C.A., sıcak su kullanım alışkanlığını hafızaya alarak, tüketici dostu Confeo Plus ve de Fortius Plus ürünleriyle performans ve kullanım kolaylığını bir arada sunuyor.

Kaçak enerji kullanımı mutlaka maksimum düzeyde sınırlanmalı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) tarafından, kaçak enerji kullanımının azami düzeyde sınırlandırılması gerektiği belirtildi. Elektriğin yoksul kesimlere ulaştırılması için önlemler alınmalı.

İmarda karma kullanım alanı nedir?

İmar yönetmeliklerin göre; Yerleşme ve gelişme alanlarında konut kullanımına yönelik olarak planlanan alanları "konut alanı" olarak tanımlanıyor. Peki, imarda karma kullanım alanı nedir? Karma kullanım alanları nelerdir?

Memduh Büyükkılıç: İmarlı gelişmenin ve ekonomik kalkınmanın göstergesi enerji kullanımı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bir şehrin imarlı, planlı ve sağlık yapılaşması ile ekonomik kalkınmasının en büyük göstergesinin enerji kullanımındaki limitler olduğunu bildirdi...

Ortak kullanım alanları yönetmeliği!

Ortak kullanım alanları Kat Mülkiyeti Kanunu'nda açıklanıyor. Ortak Kullanım alanları olarak belirlenen alanlardan kat maliklerinin eşit şekilde faydalanabilme hakkı bulunuyor. İşte, ortak kullanım alanları yönetmeliği!

Ortak kullanım alanlarının işgali!

Kat mülkiyetine dahil olan apartmanlarda “ortak yerler” Kat Mülkiyeti Kanununun 4. maddesinde açıklanıyor. Peki, ortak kullanım alanlarının işgali nasıl olur? Ortak kullanım alanlarının işgali davası nasıl açılır?

Ortak kullanım alanlarının temizliği!

Ortak kullanım alanlarından kat maliklerinin eşit olarak faydalanma hakkı bulunuyor. Bu hak ortak kullanım hakkı olarak karşımıza çıkıyor. Peki, ortak kullanım alanlarının temizliği nasıl olur ve kimler sorumludur?

Ortak kullanım alanları satılabilir mi?

Kat maliklerinin oy birliği ile aldığı karar sonucu, apartman yönetimi tarafından kat malikleri adına ortak kullanım alanları kiraya verilebiliyor. Peki, ortak kullanım alanları satılabilir mi?

Ortak kullanım alanları kiraya verilir mi?

Ortak kullanım alanı; 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince anagayrimenkulün bağımsız bölümleri dışında kalıp, korunma ve ortaklaşa kullanılan alanlar olarak tanımlanıyor. Peki, ortak kullanım alanları kiraya verilir mi?

bitcoin nakit kullanımı Haberi

bitcoin nakit kullanımı

Kripto biriminin en çok yatırım alan birimi Bitcoin hareketli günler geçirmeye devam ediyor. Hürriyet'ten Burak Taşçı'nın haberine göre; Nisan'dan itibaren düşüşte olan Bitcoin 37 bin dolara çıktı. Bu artış sonrası yatırımcılar heyacanlandı.

inance'ın CEO'su Changpeng Zhao yükselişe yardımcı oldu. Zhao  Twitter'dan "Düşükten alıp yüksekten satmak istiyorsanız, işe yaraması için bir yerde düşük bir yere ihtiyacınız var. Finansal tavsiye değil" şeklinde paylaşımda bulundu. 

Bitcoin güçlendi

Bitcoin'e karşı yapılan olumsuz tutumlar yatırımcıların iştahını kaçırıyordu. El Salvador'un Bitcoin'i yasal para birimi olarak kabul etmesinin ardından Bitcoin güçlenmeye başladı. Kısa süre içerisinde 32 bin dolardan 37 bin dolara çıktı. Bitcoin böylelikle bir gecede  yüzde 15'ten fazla değer kazanmış oldu. 

Ethereum'da satışlar devam ediyor

Önceki ay 4371 dolara ulan Ethereum sert satışlarla 2100 dolar seviyesine indi. Böylelikle...