27 / 04 / 2024

bitcoin ne kadar oldu

bitcoin ne kadar oldu

Dünyanın en büyük kripto para birimi olarak bilinen Bitcoin dalgalı seyrine devam ediyor. 42 bin dolara kadar Bitcoin son zamanlarda yatırımcısını bir hayli endişelendiriyor. 

Bitcoin'de Fed depremi!

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) aldığı kararlar sonrasında Bitcoin önderliğinde başlayan düşüş devam ediyor. 

Bitcoin neden yükselmiyor?

Son zamanlarda yaşadığı düşüş sonrası toparlanmaya başlasa da yükseliş gösteremeyen Bitcoin yatırımcılarını endişelendirmeye başladı.

Milyarder iş insanından Bitcoin tahmini!

Kripto para birimlerinde yaşanan satışlar sonrasında Bitcoin fiyatları düşüşe geçti. Zirvesinden yüzde 40 oranında uzaklaşan Bitcoin toparlanmaya çalışırken milyarder iş insanı Barry Sternlicht'ten Bitcoin'e yönelik yeni tahmin geldi. 

Kripto paralarda yükseliş başladı!

Bir süredir düşüş yaşayan kripto paralar toparlanma sürecine girdi. Bitcoin ile başlayan toparlanma diğer kripto paraları da etkiledi. 

Kripto para seçerken nelere dikkat edilmeli?

Hafta sonu büyük kayıp yaşayan kripto para borsası yeni haftaya da kayıpla başladı. Peki kripto para borsasında yatırım yaparken nelere dikkat edilmeli? İşte uzmanların önerileri...

Bitcoin dev yatırımcılarının radarında!

Son zamanlarda tuhaf hareketler yaşayan kripto para borsasının en büyük birimi Bitcoin dev yatırımcıların radarına girdi. 

Kripto para yatırımında rekor kırıldı!

Kripto para varlıklarında 11 ayda rekor seviyesinde sermaye girişi yaşandı. Uzmanlar yatırımlarda dikkatli olması gerektiğini dile getirdi. 

Sam Bankman-Fried'den kripto para uyarısı!

FTX kripto para borsasının kurucusu Sam Bankman-Fried, Solana'nın (SOL) bir sonraki en baskın dijital varlık projesi olabileceği konusunda yatırımcıları uyardı. 

Bitcoin 55 bin doların altına geriledi!

Son zamanlarda yeniden değer kaybı yaşayan Bitcoin 55 bin doların altına geriledi.

Bitcoin'de ralli bekleniyor!

Bitcoin fiyatlarında şükran günüyle beraber ralli yaşanması bekleniyor. Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, Bitcoin'in 63 bin dolara çıkması bekleniyor.

Bitcoin ve kripto paralarda kayıp yüzde 20'ye ulaştı!

Kripto paralarının en büyük birimi olan Bitcoin'de dev dalgalanmalar devam ediyor. 69 bin dolara kadar çıkan Bitcoin 56 bin dolara kadar geriledi. 

Bitcoin rallisi tehlikede mi?

Bitcoin'de meydana gelen sert düşüşler sonrasında yatırımcıların endişesi artıyor. Peki, yatırımcılar bu esnada nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Bitcoin neden düşüyor?

Kripto paraların en büyük birimi Bitcoin sert düşüş yaşıyor. Peki Bitcoin neden düşüş yaşıyor? İşte detaylar...

Bitcoin 75 bin doları geçecek mi?

Kripto para biriminin en büyük oyuncusu Bitcoin gerilemeye başladı. Global fon yöneticileri Bitcoin'in 75 bin doları geçeceğini düşünüyor.

Seçim sonrası bitcoin'de durum ne? 15 Mayıs 2023 bitcoin ne kadar oldu?

15 Mayıs 2023 tarihinde Bitcoin’deki düşüş sona erdi mi? Ayrıca seçim sonrasında Bitcoin’in fiyatı ne durumda oldu?

Bitcoin ne kadar? Ethereum, Ripple ve Dogecoin kaç dolar/TL oldu?

Son zamanların en dikkat çeken yatırım araçları arasında bulunan kripto paraların ne kadar olduğu merakla araştırılıyor. Peki 1 Ekim 2022 Bitcoin, Ethereum, Ripple ve Dogecoin kaç dolar/TL oldu?

Bitcoin bugün ne kadar? 30 Eylül Bitcoin, Ethereum, Degecoin ve Ripple kaç dolar/TL?

Bitcoin ile ilgili son dakika gelişmeler Ethereum, Dogecoin, Ripple gibi kripto para alım satımı yapan milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Peki, Bitcoin bugün ne kadar oldu? 30 Eylül Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve Ripple kaç dolar/TL?

Bitcoin ne kadar, Bitcoin kaç TL?  FED kararı sonrası Bitcoin yükseldi mi?

Kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin'deki son durum merak ediliyor ve araştırılıyor. Yatırımcıların gözde kripto paraları arasında yer alan Bitcoin ne kadar, Bitcoin kaç TL?  FED kararı sonrası Bitcoin yükseldi mi? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ne kadar oldu? Güncel Bitcoin fiyatı!

Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ne kadar oldu? Kripto para sektörünü yakından tanıyanlar bu soruyu soruyor. İşte detaylar!

Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin, Dogecoin, Ethereum, Ripple ne kadar oldu?

Gösterdiği düşüşle yatırımcılarını üzen kripto paralarda her gün başka bir gelişme yaşanıyor. Peki Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin, Dogecoin, Ethereum, Ripple  ne kadar oldu? İşte son dakika bilgileri...

Kripto paralarda son durumu ne? Bitcoin yükseldi mi?

Bitcoin ne kadar oldu? Bitcoin yükseldi mi, yükselecek mi? İşte kripto paralara dair merak edilen son durum!

Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Ripple ne kadar oldu?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin ve kripto para piyasaları ile ilgili son dakika gelişmeleri merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Ripple ne kadar oldu? 

Bitcoin ne kadar? 15 Haziran Bitcoin, Ethereum, Ripple ne kadar oldu?

Bitcoin fiyatı açıklanan FED faiz kararı sonrası araştırılmaya başlandı. Kripto paraların fiyatlarında yaşanan değişiklikler vatandaşlar tarafından takip ediliyor. İşte 15 Haziran Bitcoin, Ethereum, Ripple ne kadar oldu?

Kripto paralarda son durum! Bitcoin, Ethereum ve Altcoinler ne kadar oldu?

Son zamanlarda gündemden düşmeyen kripto paralar düşüşten sonra toparlandı. Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin, Ethereum ve Altcoinler ne kadar oldu? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Bitcoin'de yatırımcıları şok eden gelişme! Resmen çakıldı! Şimdi ne olacak?

Sabaha karşı saat 03:00'te 31 bin doların üzerinde olan Bitcoin, 1.5 saatte 30 bin doların altına düştü. Peki Bitcoin'de neler oluyor? Bitcoin ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kripto para piyasası kan kaybetmeye devam ediyor! Bitcoin ne kadar oldu? İşte kripto paralarda son durum!

Kripto para piyasalarında düşüş devam ediyor. Peki Bitcoin ve Ethereum'da son durum ne? Bitcoin ne kadar oldu? İşte detaylar...

Bitcoin 2021'de yatırımcısına ne kadar kazandırdı?

Aralık ayını dengesiz bir şekilde kapatan kripto paralar 2021'de yatırımcısına ne kadar kazandırdı? İşte detaylar...

bitcoin ne kadar oldu Haberi

bitcoin ne kadar oldu

Kripto paralarının atası olan Bitcoin her geçen gün hızlı bir şekilde artış göstermeye devam ediyor.  CNN Türk'te yer alan habere göre; 42 bin dolar seviyelerine kadar gerilemeye devam etse bile yine de 50 bin doların üzerine çıkmayı her zaman için deneyen kripto para devi aslında yatırımcılarını aldatıyor olabilir.

En güncel veriler incelendiğinde çok ilginç bir detay böyle bir düşünce oluşmasına sebep oldu. Normalde balinalar ağırlıklı olarak alım yaptığında kripto para birimlerinde sert yükselişler görülebiliyor. Ancak bu sefer sadece küçük balıkların alım yaptığı görülüyor. Dev balina hesapların alım yönünde biraz kararsız kaldığı ortaya çıktı.

Bitcoin gibi kripto para birimlerine yatırım yapanlar son dönemlerde çok fazla yükseliş ve düşüşlerin olduğunu gözlemleniyor. 1000 BTC ile 100 bin BTC parasında Bitcoin bulunduran balina...