03 / 05 / 2024

Bitcoin neden değer kaybediyor

Bitcoin neden değer kaybediyor

Kripto para piyasasında son haftalarda kaydedilen gerileme eğilimi bugün Bitcoin’in 39 bin doların altına düşmesiyle devam etti. Peki kripto paralar neden düşüyor? Bitcoin neden değer kaybediyor? İşte ayrıntılar...

Tapuya giden vatandaş TL'de yaşanan değer kaybı yüzünden parasını valiz ile götürüyor!

Türk Lirası’nda yaşanan değer kaybı ve erime, yapılan alışverişlerde vatandaşın sıkıntı yaşamasına neden oluyor. Örneğin, 5 milyon TL’lik ödeme için 25 bin adet 200 lira lazım. 5 milyon TL’yi oluşturan 200 liralık 250 destenin ağırlığı ise 28 kilogramı aşmış durumda. 

Kripto para piyasasında neler oluyor? Hangi coin’ler değer kazandı, hangileri kaybetti? Hemen bakın!

Piyasa değeri bakımından dünyanın en büyük kripto parası Bitcoin (BTC) son 24 saatte 0,78 oranında değer kazanarak 35,253 dolardan işlem görmeye başladı. Ethereum (ETH) yüzde 0,92 değer kaybetti.

Bitcoin son 24 saatte yüzde 13 değer kazandı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, kripto paraların toplam piyasa değeri 1 trilyon 116 milyon dolara çıkarkan, Bitcoin son 24 saatte yüzde 13 değer kazanarak güne 24 bin 600 dolar seviyesinde başladı. 

Kripto varlıklar neden değer kaybediyor? Bitcoin ve Ethereum kaç dolar oldu? İşte 31 Ağustos 2022 fiyatları…

Kripto para piyasası, ABD Merkez Bankası’ndan gelen mesaj sonrasında 20 bin doların altına gerilemişti. Haftaya da düşüşle başlayan Bitcoin, Ethereum gibi kripto varlıklar küçük bir yükselişle kritik eşiğin üzerinde tutunmaya çalışıyor.

Türk lirasındaki değer kaybı yüzünden sonunda bu da oldu! Apple'ın değeri 500 Türk şirketini geçti

Türkiye'de son 6 ayda dolar ve euronun 18 liraya dayanması nedeniyle Türk Lirasındaki aşırı değer kaybı, Fortune 500 listesine giren Türk şirketlerinin toplam cirosunun Apple'ın cirosunun gerisinde kalmasına neden oldu.

En fazla doların etkileneceği kriz başladı! Olağanüstü değer kaybı uyarısı

Bitcoin dahil kripto para piyasasının değeri 1,2 trilyon doların altına düştü. Kripto para birimleri ve hisse senetlerindeki olağanüstü değer kaybı en fazla doları etkileyecek. Bitcoin 2020'den bu yana en düşük seviyesine geriledi. İşte detaylar...

Bitcoin neden düşüyor, daha düşecek mi? Bitcoin kaç liraya?

Kripto para borsası son dönemde en büyük değer kayıplarından birini yaşarken, Bitcoin yatırımcıları ise tarihi virajlarından birine şahitlik ediyor. Son dönemde doların değer kazanmasıyla birlikte kripto paralardaki düşüş de devam ederken, yatırımcıların aklındaki soru ise; düşüş devam edecek mi? ol

Dolar/TL değer kazandı! Dolar neden yükseliyor? 20 Nisan son dakika dolar kuru...

20 Nisan Çarşamba günü vatandaşlar piyasalarda döviz kurlarını takip etmeye devam ediyor. Dolar kuru her geçen gün değer kazanırken, milyonlarca kişi ''Dolar neden yükseliyor'' sorusunun cevabını merak ediyor. İşte doları yükselten nedenler ve bugünkü dolar kuru...

Bitcoin yüzde 15 değer kazandı! Yatırımcılar dikkat!

Kripto para yatırımcılarının gözdeleri arasında yer alan Bitcoin yüzde 15 değer kazandı...

Kripto paralarda savaş krizi! Değer kaybı artıyor...

Bitcoin günlük yüzde 3.8 değer kaybederek 38 bin dolar seviyesine düşerken, Ethereum'da da yüzde 4.5 oranında değer kaybı yaşandı ve 2 bin 530 dolara kadar düştü...

Bitcoin'e nükleer etkisi: Değer kaybediyor!

Rusya tarafından Ukrayna'daki nükleer santrali vurulduğu ve santralde yangın çıktığı haberlerinin duyulması kripto para piyasalarını etkiledi. Kriptolarda değer kaybı görülürken, Bitcoin'in de 41 bin dolar civarına kadar gerilediği belirlendi. 

Bitcoin ve kripto paralar dolar dolar eriyor! İşte nedeni...

2021'in ikinci yarısında yakaladığı artış trendi ile Kasım'da 69 bin dolar düzeyine ulaşarak rekor kıran Bitcoin, Aralık'ta tarihi zirvesinden yüzde 20'in üzerinde uzaklaşarak teknik olarak ayı piyasasına giriş yaptı. Peki Bitcoin ve kripto paralar neden değer kaybediyor?

Bitcoin neden değer kaybediyor? 

Kripto para piyasasında son haftalarda kaydedilen gerileme eğilimi bugün Bitcoin’in 39 bin doların altına düşmesiyle devam etti. Peki kripto paralar neden düşüyor? Bitcoin neden değer kaybediyor? İşte ayrıntılar...

Bitcoin neden değer kaybediyor Haberi

Bitcoin neden değer kaybediyor

Kripto para piyasasında son haftalarda kaydedilen gerileme eğilimi bugün Bitcoin’in 39 bin doların altına düşmesiyle devam etti. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; sert değer kayıplarını ABD tahvillerinin artması ve Rusya Merkez Bankası’nın kripto paralarla ilgili kısıtlama önerileri etkiledi.

Bitcoin 39 bin doların altına düşerek son 6 ayın en düşük seviyesine gerilerken, Ethereum da yüzde 8’lik değer kaybıyla 2 bin 860 dolara kadar geriledi. Bunun yanında Dogecoin’in fiyatı da yüzde 7,7'lik gerilemeyle 0,15 dolar seviyesine düştü. Ripple ise yüzde 8 geriledi ve 0,68 dolardan işlem gördü.

Peki kripto paralar neden düşüyor? Bitcoin neden değer kaybediyor? İşte ayrıntılar...

Bitcoin neden değer kaybediyor?

10 senelik ABD Hazine tahvilleri bu haftanın başlarında artarken, yükselen oranlar yatırımcıların daha riskli varlıklardaki pozisyonlarını terk etmelerine sebep oldu. 

ABD...