27 / 04 / 2024

bitcoin tahminleri

bitcoin tahminleri

Bitcoin'deki sallantı sürerken, Goldman Sachs, JPMorgan ve Bank of America'nın uzun vadeli tahminlerindeki iyimser hava devam ediyor. Peki dev bankaların son dakika Bitcoin tahminleri ne oldu?

Bitcoin 100 bin dolara ulaşacak mı?

Bitcoin’in Haziran dip seviyelerinden aralıksız bir şekilde toparlanması “100 bin dolar”  öngörülerinin tekrar gündeme gelmesine neden oldu. 

Bitcoin son 1 ayın en düşük seviyesine geriledi!

Dünyanın en büyük kripto parası olan Bitcoin, 30 bin doların altına düştü böylece son bir ayın en düşük seviyesine geriledi. 

Kahin ekonomistten Bitcoin yorumu!

Ünlü ekonomist Nouriel Roubini'nin Bitcoin'in para birimi olarak görülmemesi gerektiği açıklaması üzerine Bitcoin yeniden düşüşe geçti. 

Türkiye Bitcoin ile 300 milyon dolar gelir elde etti!

Koronavirüs salgının Türkiye Bitcoin işlemleri ile 300 milyon dolar kazanç elde etti. 

Uzmanlardan korkutan Bitcoin yorumu!

Geçtiğimiz aylarda 64 bin dolara ulaşan Bitcoin için uzmanlardan korkutan tahmin geldi. Analistler Bitcoin'in 20 bin dolara kadar düşebileceğini düşünüyor. 

Bitcoin ve Ethereum 2023'te bu rotayı izleyecek!

Yeni Yıl Beklentileri! Piyasaların amiral gemisi Bitcoin'de (BTC) ve Ethereum'da (ETH) 2023 yılı tahminleri neler? Yeni yıl kripto paralara iyi gelecek mi?

Bitcoin bu hafta 20 bin dolar mı oluyor?

Cumartesi günü için Bitcoin fiyat tahminleri değişmedi ve BTC 16.400 dolardan 16.780 dolara yükseldi.

Tahminleri bir bir çıkan analistten kritik uyarı! Bitcoin fiyatları dibi görecek!

Bitcoin senesinin başından bu yana yüzde 50’den fazla azaldı. Yatırımcılar, sert düşüşün ardından değer kaybının sürmesini umarken; bazı uzmanların görüşü oldukça farklı. Bir yatırımcı, Bitcoin’in tekrar yarıya inmesine şaşırmayacağını söylüyor. İşte ayrıntılar...

Tahminleri bir bir tutan ünlü analist uyardı! Bitcoin'in sonu yazıldı, çöküş çok yakın!

Bitcoin ve altcoin piyasasına yönelik tahminlerinin bir bir tutması ile tanınan trader Peter Brandt, yeni tahminlerini aktardı.Brandt, en büyük kripto para birimi olan Bitcoin için sıradakileri açıkladı! İşte detaylar...

Tahminleri bir bir çıkan analist, Bitcoin’in sıradaki seviyesini açıkladı!

Bir kripto stratejisti, Bitcoin (BTC)’yi uzun vadeli direncine gönderebilecek potansiyel bir ralli öngördüğünü duyurdu! İşte detaylar...

Dev bankaların son dakika Bitcoin tahminleri!

Bitcoin'deki sallantı sürerken, Goldman Sachs, JPMorgan ve Bank of America'nın uzun vadeli tahminlerindeki iyimser hava devam ediyor. Peki dev bankaların son dakika Bitcoin tahminleri ne oldu?

Bitcoin'in mucidi dünyanın en zengin 15’inci insanı oldu!

Dünyanın en büyük hacmine sahip kripto para birimi Bitcoin’i (BTC) geliştiren kişi olan Satoshi Nakamoto’nun net servetinin 73 milyar dolar olduğuna dikkat çekildi.

Bitcoin'in en büyük gizemi çözülüyor!

Kripto para piyasasının en büyük birimi olan Bitcoin'in kim tarafından geliştirildiği merak konusu olmuştu. ABD'de görülen oldukça sıradan bir dava en büyük gizemi çözmek üzere. 

Bitcoin, altını geçecek!

Kantitatif analist PlanB, Bitcoin'in piyasa değerinin altın ve gayrimenkul gibi daha geleneksel varlıkların değerini eninde sonunda geçeceğine dikkat çekti. PlanB, altının, BTC'nin piyasa değerine yaklaşamayacağını da vurguladı.

Bitcoin sert satışlarla geriledi!

Uzun zamandır Bitcoin yatırımlarını elinde tutan yatırımcılar Bitcoin'lerini satmaya başladı. Kripto para borsasının en büyük oyuncusu Bitcoin bu satışların ardından 65 bin dolara geriledi. 

Bitcoin ve Ethereum yeniden düşüşte!

Altın fiyatlarının zirve yapması ile beraber Bitcoin ve Ethereum'a ilgi azaldı. Bitcoin 69 bin dolardan 62 bin dolara geriledi. 

Altın almak mı daha mantıklı, Bitcoin almak mı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Atılım Murat bugünkü köşesinde altın yatırımını ve Bitcoin yatırımını karşılaştırdı. İşte Atılım Murat'ın 'Bitcoin mi, altın mı?' başlıklı yazısı...

Bitcoin rekor tazeledi!

Kripto paraların en büyük birimi olan Bitcoin yükselişine devam ediyor. Bitcoin 67 bin doları geçerek rekor tazeledi.

bitcoin tahminleri Haberi

bitcoin tahminleri

Lider kripto para Bitcoin, iniş ve çıkışlarına karşın 2021’i yılın başına göre ciddi bir kazanımla tamamladı. 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bitcoin, geçen sene toplam piyasa değerine göre ilk 10 varlığın arasında oldu. Bu da Bitcoin’in Goldman Sachs, JPMorgan ve Bank of America gibi dev bankaların analistlerinin görmezden gelemeyeceği kadar büyük olması anlamını taşıyor.

ABD’li dev banka Goldman Sachs’ın lider stratejistlerinden Zach Pandl, Bitcoin’in 100 bin doları bulması için bir yol çizerken, JPMorgan stratejisti Nikolaos Panigirtzoglou da Kasım'da bankanın 146 bin dolarlık hedefini yeniledi. Bank of America ise kripto alanının artık “göz ardı edilemeyecek kadar büyük” olduğuna dikkat çeken Ekim 2021 raporunda dijital varlık çalışmalarını başlattığını açıkladı. 

 


 

İSVİÇRELİ BANKADAN ‘SPEKÜLASYON’ YORUMU

Fakat bu iyimser görüşlere karşına Bitcoin’in düşüş eğilimini sürdüreceğini...