22 / 07 / 2024

bitcoin yükselecek mi

bitcoin yükselecek mi

İspanya'nın en büyük telekomünikasyon şirketi Telecom, müşterilerinin artık  teknoloji pazarında alışveriş yapmak için kripto para kullanabileceklerini duyurdu. 

En iyi 10 kripto para belli oldu! Bitcoin listede yok!

Ethereum şu anda en aktif olarak geliştirilen kripto para birimidir. Polkadot  2. sırada! Peki, sıralamanın geri kalanında  kripto paralar yer alıyor?

Bitcoin 30 bin doları test edecek! Yer yerinden oynayacak!

Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, haftanın ilk iş gününde Bitcoin için kritik bir tahminde bulundu. İşte Bitcoin 30 bin dolar olacağını duyuran Süllü'nün inanılmaz analizi....

Bitcoin boğaları geri döndü mü? Bitcoin'de neler oluyor? 

Binance Ceo’su CZ ve Michael Saylor Bitcoin boğalarının geri döndüğüne dikkat çekti ve yatırımcılara Bitcoin'le ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Peki Bitcoin yükselecek mi? Bitcoin ne olacak? İşte kriptolardaki son durum ve Bitcoin'le ilgili o açıklamalar...

Bitcoin'de şok eden tahmin! Ağustos sonunda bu rakama ulaşacak! Hemen bakın!

Bitcoin'deki son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Peki Bitcoin yükselecek mi? Bitcoin'i neler bekliyor? İşte Bitcoin ve kripto paralarla ilgili dikkat çeken o tahminler...

Bitcoin'de Fed depremi! Dev kripto yükselişte! Yatırımcılar dikkat! 

Dün akşam Fed kararı öncesinde 21.600 dolar civarında işlem gören Bitcoin bu sabah yeniden tırmanışa geçti. Peki Bitcion ve diğer kripto paralarda son durum ne? İşte Fed kararı sonrası kripto piyasasındaki son durum... 

Bakan Nebati Binance'ın CEO'su Zhao ile görüştü!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kripto para borsası Binance’in kurucusu Changpeng Zhao ile video konferans aracılığıyla görüştü.

Kripto yatırımcıları bu hafta bunu yapın! İslam Memiş'ten son dakika kripto para açıklaması geldi! 

Altın Piyasaları Uzmanı, ekonomi yorumcusu İslam Memiş, kripto para piyasalarına ilişkin çarpıcı uyarılarda bulundu. Peki Kripto para yatırımcıları ne yapmalı? İşte yatırımcıların merakla araştırdığı o soruların yanıtları...

Kripto paralar yatırımcılarını şaşırttı! Bitcoin'i neler bekliyor? Bitcoin değerlenecek mi? Yatırımcılar dikkat!

Kripto para piyasalarında durgunluk süreci sürüyor. Peki kripto paraları neler bekliyor? Kripto paralar değerlenecek mi? Kripto paralarda ve Bitcoin'de yükseliş sürecek mi? İşte merak edilen ayrıntılar...

Amerika'dan sonra kripto para düzenlemesi Türkiye'ye mi geliyor?

Bitcoin, 18 ayın en düşük seviyelerini düştü. Yatırımcıların zarar gördüğü bu durum, dünya çapında düzenleme çağrılarına neden olurken Türkiye’de düzenleme yapılıp yapılmayacağı heyecanla bekleniyor.Peki, bu düzenlemeye yönelik son gelişmeler neler oldu?

Ünlü CEO kripto para piyasasını inceledi! 2 sene artış, 2 sene ise çöküş!

Binance CEO’su Changpeng Zhao, kripto paraların fiyat hareketlerini inceledi! CEO, Bitcoin ve altcoin varlıklarının 4 senelik döngüye sahip olduğunu açıkladı. Buna göre, kripto varlıklarda 2 sene artış, 2 sene ise çöküş meydana geliyor ve bu tamamen periyodik bir biçimde gerçekleşiyor. İşte detaylar

Bitcoin'e olan ilgi 12 ayın zirvesinde! Değeri düşüyor ama araştırmalar artıyor! Dev kriptoda neler oluyor? 

Google Arama'larda 'Bitcoin' anahtar kelimesine olan ilgi, 100'lük bir popülerlik puanıyla 12 ayın en yüksek seviyesini gördü. 

Kripto paralardaki korkular gerçek oluyor! Yatırımcılara flaş uyarı! 

Uluslararası Ödemeler Bankası (BIS) kripto para piyasalarında yakın zamanda yaşanan keskin değer kayıplarının, dağınık olan dijital para birimi ticaretiyle ilgili uzun süredir yapılan uyarıların gerçeğe dönüştüğünü belirtti. Peki kripto paraları neler bekliyor? 

Kripto paralarda parti bitti mi? Bitcoin'in çöküşü durmuyor! Dev şirketler de zarar ediyor...

Bitcoin ve Ethereum'daki büyük çöküş sürerken, kripto tabanlı iş modellerine sahip ya da kripto paraya büyük yatırım gerçekleştiren şirketler zarara uğramaya başladı. Kripto para partisi bitti mi? 

Kripto paralara Fed darbesi! Bitcoin dibe mi batıyor?

Kripto paralar, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) çarşamba günü yaptığı 75 baz puanlık faiz artışı ardından yön arayışında olsa da bu çaba, ABD'de resesyon olasılığının masada olması sebebiyle başarılı olamıyor. 

3 dev bankadan son dakika dolar tahmini! Beklenen açıklama şimdi geldi! Dolar yükselecek mi, düşecek mi?  

HSBC, Morgan Stanley ve JPMorgan ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yıl sonuna kadar politika faizlerinde izleyeceği adımlara yönelik öngörülerini paylaşarak doların yönünü açıkladı. Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Altın son viraja giriyor! İslam Memiş yarını işaret etti! Altın fiyatları ne olacak; yükselecek mi, düşecek mi?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın fiyatları için yarını işaret ederek, 'dananın kuyruğu kopacak' dedi. Peki yarın altın fiyatları ne olacak; yükselecek mi, düşecek mi? 

Zirveden dönen altın ne zaman yükselecek? Altın biriktirenler hemen bakın!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altın fiyatları yeni haftaya düşüşle girdi. Peki altın yükselecek mi? Altın ne zaman yükselecek?

Son dakika altın fiyatları! Geri sayım başladı! Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 

Altın fiyatlarının yönünü etkileyecek kritik veri için geri sayım başladı. ABD tarım dışı istihdam verileri bugün saat 15:30'da açıklandı. Peki altın fiyatları güne nasıl başladı? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 5 Temmuz 2024 altın fiyatları.

Araba fiyatları 7 Temmuz sonrası yükselecek mi, düşecek mi? 

Türkiye'de 7 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak yeni güvenlik donanımı zorunluluğu geliyor. Peki 7 Temmuz'dan sonra araba fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Bakın vatandaşlar ne yorum yaptı...

Konut fiyatları bu sene ne olur; yükselecek mi, düşecek mi?

Ülke genelinde konut ve kira bedelleri fahiş rakamlara yükselirken, vatandaşlar fiyatların ne olacğaını merak ediyor. Peki konut fiyatları 2024 yılı içinde ne olur, yükselecek mi, düşecek mi? 

Merkez Bankası'ndan rekor dolar alımı! Doların yönü ne olur? Yükselecek mi, düşecek mi?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) analitik bilanço verilerine göre geçen hafta 11 milyar dolar ile tarihi bir döviz alımı gerçekleştirdi. Peki bundan sonra dolar ne olur? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? 

Milyonlarca emekliye yeni zam müjdesi gelecek mi? Emekli maaşları yükselecek mi? Maaşlarda OVP etkisi!

Enflasyonla beraber hayat pahalılığını en ağır şekilde yaşayan emeklilerin büyük kısmı, asgari ücretin altında kalan maaşlarına seyyanen zam beklentisine girmesine karşın, seçim öncesi talepleri karşılanmadı. Peki milyonlarca emekliye yeni zam müjdesi gelecek mi? Emekli maaşları yükselecek mi?

Dolar kuru bayramdan sonra ne olacak? 1 dolar yükselecek mi düşecek mi? Ünlü ekonomistten çarpıcı açıklama!

Bayrama sayılı günler kala dolar kurunun nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor. Peki dolar kuru babyramdan sonra ne olacak? 1 dolar yükselecek mi düşecek mi?

Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükseliyor. Bugün altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Peki Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi? Kulis bilgileri geldi: Emekliler ve çalışanlar dikkat!

Ekonomi Gazetesi Ankara Haber Müdürü Hüseyin Gökçe,  Ankara kulislerinin kaynadığının altını çizerek maaşlar için hükümetin yol haritasını açıkladı. Peki emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi?

Dolar bugün ne kadar? Dolar ne kadar olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 2 Şubat 2024 dolar kuru

2 Şubat 2024 dolar kuru bugün güne yükselişle başladı. Güne yüzde 0,49 yükselişle başlayan dolar kuru dün 30,33 liradan işlem gördü. Dolar bugün ne kadar? Dolar ne kadar olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 2 Şubat 2024 dolar kuru.

Satılık konut ilanı en çok bu ilde arttı! Konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

2024 yılına girilmesiyle birlikte vatandaşlar özellikle konut fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Ev sahibi olmak isteyenler ''konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki konut fiyatları ne olacak?

bitcoin yükselecek mi Haberi

bitcoin yükselecek mi

Kripto para birimlerinin kullanımı dünya çapında büyümeye devam ediyor. Son zamanlarda, yetki alanları kripto ödemelerine izin veren birçok şirket, ödeme seçeneklerine başta Bitcoin  olmak üzere kripto paraları ekledi. Bu şirketlerin sonuncusu İspanya'nın en büyük telekomünikasyon şirketi Telefonica'ydı. 

Telefonica'nın kripto ödeme sistemini ülkenin en büyük kripto para borsası olan Bit2Me aracılığıyla kullandığı bildiriliyor. Ödemeler şirketin resmi web sitesi Tu.com üzerinden yapılır. 

Şirket bu duyuru ile birlikte Metaverse bölgesinde de çalışacağını duyurdu. Bu bağlamda Telefonica, Metaverse alanında ürün ve hizmetler sunmak için Qualcomm ile ortaklık kurduğunu duyurdu. 

Bu, kripto ekosistemiyle ilk İspanyol telekomünikasyon etkileşimi değil. Bu yılın ilk çeyreğinde Telefonica, web 3.0 üzerinde çalışmak ve  NFT pazarını geliştirmek için Polygon ağını kullanacağını duyurdu. 

Polygon'un NFT pazarı şu anda yalnızca MetaMask cüzdanıyla entegredir. 

Şirket, son duyurusu ile...