17 / 05 / 2024

bitez yalıları görselleri

bitez yalıları görselleri

Bodrum'da hayata geçirilen Bitez Yalıları Exquisite projesinde örnek dairesi tanıtıldı. Projenin örnek dairesi ayrıcalıklı yaşam standartlarını gözler önüne seriyor...

İstanbul Boğazı'ndaki tüm yalılar kamulaştırılmalı ve halka açılmalı!

İstanbul Boğazı'nı çevreleyen yalıların değerleri 200 milyon TL'ye ulaştı. Mimar Şenol Gökner, tüm yalıların kamulaştırılmasını önerdi. İşte Gökner'in o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Vesen Yalıları’nın örnek dairesi hazır! Teslimler Mart 2024'te!

Tuzla Mercan’da denize sıfır konumda inşası devam eden Vesen Yalıları'nın örnek konutları görücüye çıktı. Teslimler Mart 2024'te!

Vesen Yalıları, Bosphorus Boat Show'da deniz ve yat tutkunlarını buluşturuyor!

Tuzla’nın en gözde noktası Mercan koyunda yükselen Mercan Tuzla Vesen Yalıları, Bosphorus Boat Show'un gayrimenkul sponsoru oldu. Bosphorus Boat Show 11 – 20 Kasım tarihleri arasında, Vesen Yalıları gayrimenkul sponsorluğunda ziyaretçileri ile bir araya gelecek. 

ID Bodrum Yalıları geliyor! Yeni proje!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. 1982 yılından bu güne 'kaliteden ödün vermeden başarı' vizyonuyla hareket eden Öztek Grubu bünyesindeki Öztek Yapı’nın Bodrum’daki ilk projesi olan ID Bodrum Yalıları, Gündoğan ve Küçükbük arasındaki eşsiz bir yarımadada inşa ediliyor. 

Vesen Yalıları görücüye çıktı! İstanbul'un yeni yalı dairelerinde satışlar başladı!

Vesen Yapı, İstanbul Tuzla’da inşa ettiği Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda lüks detayları ve denizden ulaşım ayrıcalığıyla yeni bir yaşam kültürü hayata geçirityor. Tuzla, Mercan’da yükselen proje İstanbul’un en seçkin konut projeleri arasında yer alıyor.

Mercan Tuzla Vesen Yalıları yarından sonra satışta! Yeni proje!

Vesen Yapı imzası taşıyan Mercan Tuzla Vesen Yalıları yarından sonra gerçekleştirilecek lansmanla görücüye çıkıyor. Proje İstanbul’un en sıra dışı ve iddialı projesi olarak hayata geçiyor.

Mercan Tuzla Vesen Yalıları 8 Haziran'da görücüye çıkıyor!

Denize sıfır konumuyla İstanbul’un en özel markalı konut projeleri arasında yer alan Mercan Tuzla Vesen Yalıları 8 Haziran'da görücüye çıkıyor.

İstanbul Boğazı'ndaki yalılar kapışılıyor!

İstanbul Boğazı'nda konumlanan yalılara gösterilen rağbet arttı. Kurda yaşanan ani dalgalanmalar sebebiyle yalılara olan talep arttı ve yalıların cazibesi yükseldi. Son 1.5 senede 20 yalının el değiştirdiği belirtildi.

İzmit’in yalıları İstanbul’a rakip oldu!

İzmit Körfezi’nde Darıca ve Körfez ilçelerinde yer alan yalılar fiyatları ile İstanbul Boğazı’ndaki yalıların fiyatlarını geçiyor. 1 milyon lira ile 25 milyon lira arasında olan fiyatlar yalıların özelliklerine göre değişiyor…

Boğaz'ın tarihi eser yalıları satışta!

Dünyanın hayran olduğu Boğaz’daki satılık yalıların fiyatları sizler için araştırıldı. Yalıların satış değeri; tarihi eser statüsü, rıhtımı ve bahçe büyüklüklerine göre değişiyor.

İstanbul Boğazı'ndaki yalılar yabancıların gözdesi oldu!

Fiyatları 100 milyon doları bulan İstanbul Boğazı'ndaki yalılar yabancıların da gözdesi oldu. TL’nin değer kaybetmesiyle Ortadoğu ülkelerinin yalılara olan ilgisi arttı.

Bitez Yalıları'nda yaşam başlıyor!

FB Gayrimenkul Yatırımları tarafından Bodrum'da hayata geçirilen seçkin yaşam konsepti Bitez Yalıları Exquisite projesi, 15 Haziran-7 Eylül 2018 tarihleri arasında Yalıkavak Marina tanıtım standında ziyaretçilerini bekliyor.

Bitez Yalıları örnek dairesi tanıtıldı!

Bodrum'da hayata geçirilen Bitez Yalıları Exquisite projesinde örnek dairesi tanıtıldı. Projenin örnek dairesi ayrıcalıklı yaşam standartlarını gözler önüne seriyor...

bitez yalıları görselleri Haberi

bitez yalıları görselleri

FB Gayrimenkul Yatırımları imzası ile Bodrum'da hayata geçirilen Bitez Yalıları Exquisite projesinde ilk örnek daire görücüye çıktı. 

Örnek daire, ayrıcalıklı yaşam standartlarını gözler önüne seriyor

FB Gayrimenkul Yatırımları CEO’su Burak Özyiğit, Örnek dairenin her bir metrekaresinde kalitenin, lüksün ve konforun hissedileceğinin altını çizdi. Özyiğit sözlerine şu şekilde devam etti; "Denize sıfır 10 bin metrekarelik proje alanında 17 ultra lüks yalıdan oluşan Bitez Yalıları’nın görücüye çıkan örnek dairesinde, tüm detaylar büyük bir özenle ve titizlikle oluşturuldu. Ultra lüks konfor standartları ve seçkin yaşamın her detayını sunan örnek daire, benzersiz mimari tasarımı ve nitelikli donanımlarıyla Bitez Yalıları’ndaki ayrıcalıklı yaşamı gözler önüne seriyor"

Bitez Yalıları'nda özgün mimari tasarım, mimari danışmanlık, akıllı ev sistemleri, 7/24 güvenlik, housekeeping, kuru temizleme, bahçe bakımı ve teknik hizmetler, havalimanı transfer hizmeti,...