04 / 05 / 2024

Bitlis Adilcevaz kentsel dönüşümü

Bitlis Adilcevaz kentsel dönüşümü

Bitlis Adilcevaz Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Necati Gürsoy’un başkanlığında yapılan toplantıda kentsel dönüşüm görüşüldü.

Bitlis'i tarihine kavuşturan kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Bitlis'teki Dere Üstü Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında çalışmaların büyük bir bölümü tamamlandı. 

TOKİ Bitlis Adilcevaz'da 60 bin 800 lira peşinatla!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Bitlis projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Bitlis Adilcevaz projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Bitlis Adilcevaz TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Bitlis Adilcevaz TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Murat Kurum'dan Kirazlıtepe kentsel dönüşüm açıklaması!

Bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Bitlis'e ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Üsküdar Kirazlıtepe'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. 

Bitlis Tatvan'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31462 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Bitlis Tatvan'da yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Bitlis'te riskli 177 yapının yıkımına başlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan ve Bitlis Valiliği ile Bitlis Belediyesi ortaklığı ile hayata geçen kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilçe genelinde riskli olduğu belirlenen 177 yapının yıkım işlemleri başladı. 

Bitlis Adilcevaz Belediyesi'nden emlak vergisi açıklaması!

Bitlis'in Adilcevaz Belediyesi'nde işçiler maaş şoku yaşadı. KHK ile kadroya geçen 85 işçi, aylardır maaş alamıyor. Başkan Necati Gürsoy ise, "Pandemi nedeniyle su faturası olsun emlak vergisi olsun, toplayamadık." dedi.

Bitlis'te yıkımlar başlıyor! 

Bitlis’e yapılan projeler ve yatırımlarla ilgili açıklama yapan Bitlis Valisi Oktay Çağatay kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımların bir ay içerisinde başlayacağını dile getirdi. 

Bitlis ve Van'daki bazı bölgeler için kesin korunacak hassas alan kararı!

Bitlis ili Adilcevaz ilçesi ve Van ili Erciş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bitlis'te bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bitlis ili, Adilcevaz ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bitlis'teki 'Sodalı Göl' doğal sit alanı olarak tescil edildi!

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde bulunan "Sodalı Göl", doğal sit, sürdürülebilir koruma ve kontrollü kullanım alanı oldu.

Bitlis'te dönüşüm talebi!

Bitlis'te incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm projeleri, millet bahçeleri, parklar, altyapı ve üstyapı anlamında Bakanlığı ilgilendiren konularla ilgili istişare yaptıklarını söyledi.

Bitlis'te tarihi kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, bölgedeki 40 metrekarelik alanda ‘Tarihi Kentsel Dönüşüm’ projesini başlatacaklarını açıkladı. Ustaoğlu, proje hakkında detaylı bilgi verdi.

TOKİ Bitlis Merkez sözleşme dönemi!

Bitlis Merkez 302 Konut Kentsel Yenileme Projesinde yer alan 1 adet konutun sözleşme imzalama işlemleri 20 Mart – 31 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Bitlis Adilcevaz kentsel dönüşümü Haberi

Bitlis Adilcevaz kentsel dönüşümü

Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Necati Gürsoy’un başkanlığında gerçekleştirildi.Adilcevaz Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, 6 madde görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda alınan oy birliği kararı ile belediye hizmet binası bitişiğinde bulunan parka 15 Temmuz Demokrasi Parkı isminin verilmesi kararı alındı.


Öte yandan, alınan kararlar arasında bulunan belediye hizmet binasının üçüncü katının Adilcevaz Adliyesine tahsis edilmesi alınan oy birliği ile karara bağlandı.Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişimini kınadıklarını ifade ederek, bu tür hadiselerin tekrar yaşanmamasını temenni ettiklerini dile getirdi. Adilcevaz Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalar hakkında da meclis üyelerini bilgilendiren Gürsoy, yapacakları projelerle ilçenin çehresini değiştireceklerini belirterek, “Belediye olarak ilçemizin birçok yerinde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda Karayolları Genel Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmeler neticesinde...