04 / 05 / 2024

bitlis kesin korunacak hassas alan

bitlis kesin korunacak hassas alan

Bitlis ili sınırları içerisinde bulunan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Nemrut Kalderası ve Çevresi Doğal Sit Alanı kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bitlis İli, Ahlat, Tatvan ve Güroymak ilçeleri sınırları içerisinde yer alan Nemrut Kalderası ve Çevresi Doğal Sit Alanının kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31573 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bitlis Ahlat'taki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bitlis İli, Ahlat ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31150 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

10 ilde 21 bölge kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Ankara, Samsun, Konya, Mersin, Antalya, Muğla, Van, Bitlis, Muş, Kayseri'de yer alan bazı bölgeler, kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

Bitlis ve Van'daki bazı bölgeler için kesin korunacak hassas alan kararı!

Bitlis ili Adilcevaz ilçesi ve Van ili Erciş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bitlis Ahlat'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bitlis ili, Ahlat ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

11 bölge 'kesin korunacak hassas alan' ilan edildi!

Cumhurbaşkanı kararlarına göre; Şırnak, Van, Osmaniye, İzmir, Bitlis, Muğla, Adana, Muş ve Konya'da bazı bölgeler, kesin korunacak hassas alan ilan edildi...

Bitlis'te bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bitlis ili, Adilcevaz ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bitlis Adikcevaz'da doğal sit alanına kesin koruma kararı!

Bitlis İli, Adikcevaz İlçesi'nde bulunan Batmış Gölü potansiyel doğal sit alanının kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bitlis'teki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bitlis ili sınırları içerisinde bulunan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bitlis Eren Üniversitesi Mühendislik Fakültesi inşaatının bu sene tamamlanması bekleniyor!

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru, "Mühendislik Fakültesi inşaatını bu sene tamamlayıp 2014 - 2015 eğitim yılına yetiştirmeyi düşünüyoruz." dedi...

TOKİ Bitlis Beşminare Konut başvuruları! 98 bin 831 lira!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bitlis-Beşminare Toplu Konut Uygulaması kapsamında 5 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

Bitlis'teki tarihi Ulu Cami ibadete açıldı!

Bitlis' teki tarihi 5 minareden birini simgeleyen ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü' nce dokusuna uygun şekilde restore edilen ve 800 yıllık olan Ulu Cami ibadete açıldı...

Necmettin Bitlis: İspanya'daki krizle fabrikayı uygun fiyata aldık!

Yunanistan'da pet şişe hammaddesi üretim fabrikası alan Polisan Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis, "İspanya ve Yunanistan krize girince fabrika çok ekonomik bir fiyata satışa çıktı. Borçlarını üstlenip fabrikayı satın aldık. Kriz bize yaradı" dedi..

bitlis kesin korunacak hassas alan Haberi

bitlis kesin korunacak hassas alan

Bitlis ili Adilcevaz ilçesinde bulunan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 1270 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Karar 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 109. maddesi gereğince kararlaştırıldı.

Karar için