27 / 04 / 2024

Bitlis toki taksitleri ne kadar

Bitlis toki taksitleri ne kadar

TOKİ Bitlis Beşminare projesi kapsamında 169 adet konut satışa sunuluyor. Projede daire fiyatları 106 bin 747 TL'den başlıyor.Peki Bitlis Beşminare TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

TOKİ taksitleri ne zaman başlayacak 2023? TOKİ taksidi ne zaman başlar? TOKİ taksitleri ne zaman başlıyor 2023?

TOKİ kuraları hala devam ediyor. Kuralar devam ederken, TOKİ taksitlerinin ne zaman başlayacağı merakla soruluyor. İşte bu konudaki detaylar!

TOKİ taksit artışı 2023! 2023 TOKİ taksit artışı ne kadar oldu? TOKİ taksitleri ne kadar?

TOKİ’nin İlk Evim İlk İş Yerim Projesi'nin uzun süredir beklenen aylık taksitlerdeki artış oranı açıklandı. İşte detaylar!

TOKİ aylık taksitleri ne kadar 2023! TOKİ’de ödemeler nasıl olacak? TOKİ taksitleri ne zaman başlıyor?

TOKİ’ye başvuru yapıp ve kurada ismi çıkan vatandaşlar nasıl ödeme yapacaklarını araştırıyor. İşte TOKİ taksitlerine dair detaylar!

TOKİ İlk Evim Bitlis kuraları çekildi! Bitlis TOKİ kura sonucu 16 Kasım 2022!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bitlis'te 'İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi kapsamında inşa edeceği konutların kuraları çekildi. İşte Bitlis TOKİ kura sonucu 16 Kasım 2022...

TOKİ taksitleri sabit mi? Ödemeler ne zaman başlayacak?

TOKİ taksitleri sabit mi? TOKİ sosyal konut 2022 taksitleri ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Herkes merak ediyordu belli oldu! TOKİ taksitleri ne kadar artacak?

TOKİ Sosyal Konut Projesi açıklanmasının ardından vatandaşların aklına takılan en büyük soru, taksit fiyatlarının her yıl artıp artmaması oldu. Peki TOKİ evlerinin taksitleri her yıl artacak mı? TOKİ evlerinin taksit artışı ne kadar olacak?

TOKİ taksitleri sabit mi? Taksitler senede kaç kere, ne kadar artacak? Başvurmadan muhakkak okuyun….

TOKİ sosyal konutların detayları açıklandıktan sonra akıllara en çok takılan sorular şunlar oldu. Evlerin taksitleri ne kadar olacak? Taksitleri her yıl artacak mı? Konut taksitlerim her yıl ne kadar artar? Aklınıza takılan bütün taksit detayları bu haberde. İşte Toki taksitleri haberinin detayları.

TOKİ taksitleri zam oranı 2022 belli oldu!

TOKİ taksitleri zam oranı 2022 TOKİ'den ev alan vatandaşlar tarafından en çok aratılan ve en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. TOKİ taksitleri zam oranı 2022 ne kadar oldu? TOKİ taksitleri zam oranı 2022 açıklandı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

TOKİ taksitleri 2022!

TOKİ taksitleri 2022 haberimizde yer alıyor. Peki milyonlarca kişi tarafından merak edilen TOKİ taksitleri 2022 ne kadar oldu? İşte TOKİ taksitleri 2022...

TOKİ taksitleri zam oranı 2022 ne kadar?

TOKİ taksitleri zam oranı 2022 belli oldu mu sorusunun yanıtı TOKİ'den ev alan vatandaşlar tarafından en çok aratılan ve en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. Peki TOKİ taksitleri zam oranı 2022 belli oldu mu? TOKİ taksitleri zam oranı 2022 ne kadar?

Bitlis TOKİ kura sonucu 17.05.2019 kazananlar listesi!

Bitlis TOKİ kura sonucu 17.05.2019 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. Projede 200 adet 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.

Bitlis TOKİ'deki 383 iş yeri başvuru dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Merkez Atatürk Mahallesi Projesi'nde yer alan iş yerleri için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Bitlis TOKİ projesindeki iş yerleri için teslimler sona eriyor!

TOKİ Bitlis Merkez Atatürk Mahallesi Projesi’nde yer alan işyeri sahipleri için son teslim tarihi bugün olarak belirlendi.

Bitlis toki taksitleri ne kadar Haberi

Bitlis toki taksitleri ne kadar

TOKİ Bitlis Beşminare projesi kapsamında 169 adet konut satışa sunuluyor. 


Satış işlemlerinin T. Halk Bankası A.Ş. Yetkili Şubelerinde gerçekleşeceği Bitlis Beşminare  TOKİ Konutları'nda daire tipleri 3+1 olarak dizayn edildi.


Daire fiyatlarının 106 bin 747 TL ile 145 bin 825 TL arasında değişen Bitlis Beşminare TOKİ Konutları'nda başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeniyor.


Bitlis Beşminare TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?
Bitlis Beşminare TOKİ Konutları taksitleri 205 TL ile 285 TL arasında değişiklik gösteriyor.  

Bitlis Beşminare TOKİ başvuruları 18 Haziran 2015 tarihinde başlayacak ve 30 Haziran 2015 tarihine kadar devam edecek. 


Bitlis Beşminare TOKİ satış duyurusu için tıklayın

Bitlis Beşminare TOKİ fiyat listesi için