04 / 05 / 2024

BİTÜDER etkinlik

BİTÜDER etkinlik

Su yalıtım sektörünün yönünü belirleyen çalışmalara imza atan Bitümlü Su Yalıtımı Üreticileri Derneği (BİTÜDER) 6–10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 37. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’a katılacak.

AVM'lerin pazarlama ve organizasyon bütçeleri arttı!

ŞEHİR yaşamının vazgeçilmez alanlarını oluşturan AVM 'lerin perakende pazarındaki yeri ile birlikte müşteriyi çekmek için hazırladıkları etkinlik ve organizasyonlar için ayırdıkları pazarlama bütçeleri de artıyor.

Hasan Taşçı: Çocuk şehirle bütünleşmeli!

‘Çocuk, Kent ve Yerel Yönetimler’ sempozyumunda konuşan Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Taşçı, , "Yöneticiler, çocuklara şehrin bütünlüğünden uzakta bir mekân tasavvurunda bulunmamalı, çocuk şehirle bütünleşmeli" dedi.

Gebze'nin 2015 bütçesi 223 milyon lira!

Gebze Belediyesi ekim ayı meclis toplantısının 2. oturumu tamamlandı. Gebze Belediyesi ekim ayı olağan meclis toplantısının 2. oturumunda 2015 yılı tahmini gelir-gider bütçesi 223 milyon Türk Lirası olarak belirlendi.

Konak Belediyesi'nin 2015 mali yılı bütçesi 233 milyon lira!

Konak Belediyesi’nin Ekim ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumu Başkan Sema Pekdaş yönetiminde gerçekleşti.Performans ve bütçe raporlarının görüşüldüğü oturumda 2015 mali yılı bütçesi meclis üyelerinin oy çokluğu ile kabul edildi.

ABD'de bütçe açığı son 6 yılın en düşük seviyesinde!

ABD Hazine Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 2014 mali yılına ait bütçe açığının bir önceki yıla kıyasla yüzde 29 azalarak, 483 milyar dolara indi. Geçen yılın bütçe açığı yaklaşık 680 milyar dolar seviyesindeydi.

Kartepe Belediyesi 2015 mali yılı bütçesi 66 milyon 728 bin TL!

Kartepe Belediye Meclisi, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği Ekim ayı toplantısının ikinci birleşiminde 2015 Mali Yılı Performans Programı ve 2015 Mali Yılı Bütçesi ile ilgili gündem maddeleri tek tek görüşülerek karara bağlandı.

Mehmet Şimşek, 2015 yılına ilişkin bütçe rakamlarını açıkladı!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin 2015 yılı bütçe giderlerinin 472,9 milyar lira, bütçe gelirlerinin 452 milyar lira, bütçe açığının ise 21 milyar lira olarak öngörüldüğünü bildirdi...

Bakan Şimşek: Bütçe gelirleri yüzde 8,1 arttı!

Mehmet Şimşek, merkezi yönetim bütçesinin, geçen ay 9,2 milyar lira, ocak-eylül döneminde ise 11,9 milyar lira açık verdiğini bildirdi. Şimşek, yılın 9 ayında 313,5 milyar lira bütçe gelirine karşılık, 325,4 milyar lira bütçe gideri gerçekleştiğini söyled

Konaklamada yatırım bütçesinin yüzde 32'si Antalya'da!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Ar-Ge Birimi verilerine göre, Türkiye'de yapılması planlanan, inşa aşamasında bulunan konaklama tesisleri için ayrılan toplam bütçede Antalya'nın payı yüzde 32 oldu

Mehmet Şimşek: Bütçe gelirleri yüzde 8,1 arttı!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Yılın 9 ayında bütçe gelirleri geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 8,1 artış ile 313,5 milyar lira oldu" dedi.

Üsküdar Belediyesi'nin 2015 yılı bütçesi 355 milyon TL!

Üsküdar Belediyesi 2015 yılı bütçesi, belediye meclisinde görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi. İlçede planlanan yatırım ve projeler ile müdürlük harcama kalemlerini içeren 2015 yılı bütçesi 355 Milyon TL olarak meclisten geçti.

Beykoz Belediye Meclisi, Ekim ayına bütçe görüşmeleriyle başladı!

Beykoz Belediye Meclisi Ekim ayı olağan birleşimi, bütçe görüşmeleriyle başladı. 08- 24 Ekim haftası boyunca sürecek toplantılarda 2015 yılı bütçesi ile diğer teklif ve konular görüşülecek.

Akkent Paradise Gardens'da bütün konutlar güneye bakıyor!

Akkent Paradise Gardens, 50 bin metre kare yeşil alanı ile Batıkent'te bütün konutların güneye baktığı yeni bir yaşam merkezi olacak. Akkent Paradise Gardens'da bütün konutlar güneye bakıyor.

BİTÜDER etkinlik Haberi

BİTÜDER etkinlik

Yapı güvenliğinin en önemli unsuru olan su yalıtımı hakkında tüketicileri bilinçlendirmeyi misyon edinen BİTÜDER, 37. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’a katılarak ziyaretçilerini kaliteli, CE Belgeli ürünler ve doğru detayda doğru malzeme seçimi konusunda aydınlatacak.   

BİTÜDER, Yapı sektörünün bütün bileşenlerini bir araya getiren ve Türk yapı sektörünün en büyük ve önemli fuarı olan 37. Yapı Fuarı’na katılarak sektör profesyonellerine, yapı karar vericilerine ve son tüketicilere doğru su yalıtımının detaylarını anlatmayı hedefliyor. Kalite standartlarına uygun üretimi ilke edinen firmaların üyesi olduğu BİTÜDER, fuar kapsamında bu yıl da kaliteli ve standartlara uygun üretimin önemine dikkat çekecek.


6 – 10 Mayıs 2014 tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek fuarda yurtiçi ve yurtdışından binlerce ziyaretçi bekleniyor. Tüm polimer bitümlü örtü üreticilerini çatısı altında toplayan BİTÜDER,  su yalıtımı...