04 / 05 / 2024

biyogaz tesisi ihalesi

biyogaz tesisi ihalesi

Tesisin kurulumu için ayrılan 3 buçuk milyon lira ile gerekenin yapılamayacağının anlaşılması üzerine güneş enerjisi üretimi yapmak için 25 yıllığına iki firmaya devlet arazisi kiralandı.

Belediye sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Yatırımcılar dikkat! Batman Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün 160 taşınmaz ihalesi 9 Ocak’ta!

Batman'da 160 adet taşınmazın irtifak hakkı tesisi ihalesi yayımlandı. Yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı lisanssız elektrik üretim tesisi yapılması ihalesi 9 Ocak’ta gerçekleştirilecek.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Odunpazarı Belediyesi Yap-İşlet-Devret modeliyle spor tesisi yaptıracak! İhalesi 4 Temmuz'da!

Eskişehir İli Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Eskişehir'de spor tesisi yaptıracak. Söz konusu ihale 4 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul için plan, proje ve ihalesi devam eden 60 sağlık tesisi var!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'nde İstanbul'a yapılan yatırımları değerlendirdi. Erdoğan, "Sağlıkta 17 bin 534 yatak kapasiteli 66 hastaneden oluşan 163 adet sağlık tesisi inşa ettik" dedi.

Silivri'de golf tesisleri kira ihalesi iptal edildi!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, tarafından Silivri'deki 1 milyon 642 bin 243 metrekarelik alandaki 18+9 delikli golf tesisi ile hizmet binaları ve müştemilatını 20 yıl süreyle kiraya verilmesi ihalesi iptal edildi.

Hatay Arsuz'da 7.6 milyon TL'ye kiralama işi ihalesi!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Arsuz ilçesinde özel spor tesisi yapılmak üzere kiralama işi ihalesi yapacak. İşin bedeli  7 milyon 666 bin 823 TL olarak belirlendi. 

İçerenköy'e spor tesisi ve otopark inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir İçerenköy'e spor tesisi ve zeminaltı otoparkı inşa edecek, projenin ihalesi 10 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ataşehir Esatpaşa'ya spor tesisi inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir Esatpaşa'ya spor tesisi ve yüzme havuzu inşa edecek, projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Pendik Hayaltepe Sosyal Tesisi'nin ihalesi yapıldı!

Pendik Çınardere Mahallesi’ne 5. sosyal tesisini kazandıracak olan Pendik Belediyesi Hayaltepe Sosyal Tesisi’nin ihalesini gerçekleştirdi.

Bafra'da yamaç paraşütü tesisi yaptırılacak! İhalesi 9 Kasım'da!

Samsun'un Bafra ilçesinde yamaç paraşütü tesisi yaptıracak. Tesis ihalesi 9 Kasım 2018 tarihinde saat 11.00’da yapılacak...

Çorum Binicilik Tesisi kiralama ihalesi 8 Ekim'de!

Çorum Belediyesi tarafından inşa edilen binicilik tesisinin kiralama ihalesi 8 Ekim'de gerçekleştirilecek.

Ayder Kayak Tesisi'nin ihalesi yapıldı!

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki dünyaca ünlü Ayder Yaylası'nda yapımı planlanan kayak tesisinin ihalesi yapıldı. 

biyogaz tesisi ihalesi Haberi

biyogaz tesisi ihalesi

Türkiye'de ilk defa yapılacak uygulama ile mandıralardan çıkacak katı atıkların enerjiye çevrilmesi sonrası çevre kirliliğinin de önüne geçilecek. Mandıralardan alınan katı ve sıvı atıklarla biyolojik gübre üretilerek alınan atık çiftçiye verilecek. Tesisin kurulumu için ayrılan 3 buçuk milyon lira ile gerekenin yapılamayacağının anlaşılması üzerine güneş enerjisi üretimi yapmak için 25 yıllığına iki firmaya devlet arazisi kiralandı. 

Arıtma tesisi de olacak olan projenin hangi alanda nasıl hayata geçeceğini anlatan Vali Necati Şentürk, yapılacak tesisin arazisini iki firmaya 25 yıllığına kiraya verildiğini söyledi. AHİKA güdümlü proje ile biyogaz tesisinin kurulması için anlaşıldığını fakat beklenenin dışında gelişmeler olduğunu belirten Vali Şentürk, Türkiye'de ilk kez böyle bir tesis kurulumu için Valiliğin öncü olduğunu ifade etti. Vali Necati Şentürk, "Yapılan hesaplarda AHİKA'dan sadece 3 buçuk...